Kristina ir tu

Na ziauru, lutukes stangos liko neivertintos, net daro priesinga itaka...
Įrašas iš fb. Paklausykit video. Kaip Kinija reaguoja, liūdnos dienos laukia Ru, Už dviejų savaičių jie neturės kuo skristi. Galės rogutėmis riedėti.
https://www.youtube....h?v=BFmIPprKhbU
Idomu filmuka radau. Kiek mano rusu kalba leido suprasti, elbrus procesoriai made in taiwan, ginklu elektronika made in taiwan, superjetu varikliai made in france, avionika made in usa, o visi boeingai ir airbusai is airiu lizinguojami. Na jei tshaina pades, tai pucinui pavyks issisukti, bet jei ne-gali but north korea2.
Geras
tu šiek tiek pervertini Dievus
Žinoma, tai labai galinga jėga, bet ir jie kinta. Vieni sunyksta, lieka kiti, panašūs. Visata yra gimdanti ir mirštanti. Reikia su tuo susitaikyti. Džiugu, kad dalis energijų išlieka. Labai įdomus asmeninis faktas yra tas, kad mano naujasis šuo, praktiškai kopija mano vaikystės šuns, kuris buvo miręs prieš gerų 17 metų. Tai labai įdomi ir nereali patirtis. Labai įspūdinga yra prisiliesti prie tokių stebuklų
Geras!
Dura, Zelenskis suvienijo kaip niekada savo tauta. O zinai kodel, kad jis nesislepia uz savo tautieciu nugaru, o kovoja patis i peti. NOrs tavo sielos broliai ir seses slkeidzia dezinformacija, kad jis pabego, paliko...
O kur yra botoksine kiaule?
Turbūt guli kokios ****** pašonėj.
pateisinu? kur tu sugebejai pateisinimus iziureti?
as konstatuoju faktus, kad bus dar daugiau nuostoliu vispusisku, jei tai tesis, o jus dziaugiates tuom
Rusija neturi kitiem aiskinti, ka daryti, o Jav turi?
O kaip susitarimas tarp nato ir Rusijos, kad jie nebesiples?
Ar tu supranti, kad cia tik valdovu zaidimai, del itakos sferu? nesupranit, ir matomai nesuprasi... tau pribure iliuziju tu jom ir tiki.
Didziosos valstybes (valstybes ne salys, ne zmones, valdzios) dalinasi pasauli, valdovai sedi siltai ir saugiai, zmones eiliniai zuva, netenka namu, gyvunai tiketinai zus is bado, o jus dziaugiates, kad tai tesis dar ilgiau
Zelenskis - vadovas. Jis sėdi šiltai ir saugiai?