kažkodėl mano vyro po magistro niekas nekvietė eit tarnaut
tai ką jis baigė? kursus kokius?

Tavo vyras matyt per senas buvo jau kai pradėjo kviest.
nenorint tapti sušaudytu, reikia neiti į karą
yra protingų rusų, sužino, kad veža kariaut į Ukrainą, bando bėgti
Bet supranti tada susaudytu abi puses, tame tarpe ir ukrainieciu karius?
Dauguma ten samdiniai is rusu puses, per klaida pradzioje buvo kazkiek sauktiniu, dabar nebera. Is Ukrianos irgi kiek gridisi labai duag smadiniu is viso pasaulio.
bet mano postas buvo ne api epati susaudya, o tai, kad ukrainos amrija virsta teorirstine organizacija, kuriai pinigus siuncia visas pasaulis, ar ne bus taip kaip kad Jav sukure isis Afganistane, dabar dar viena toki darini sukurs Ukrainoje, Tik matai esme ta, kad tie darniai linke plisti po pasauli.
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria
Mano sunui ambasada neisduoda lietuvisko paso, kol jis negryš i Lietuvąir nepakariaus Del tokio zmogaus teisiu pazeidimo mes visi trys is principo pradejome ilgą kelionę britiskos pilietybes gavimui ir lietuviskos pilietybes atsisakymui. Is principo. Kaip gali zmogui neisduoti naujo paso, kol jis nepakariaus? Nu...Lietuva...stebuklu krastas
cia tipo pasauke i kariuomene tavo sunu?
nu su tuo emigrantu saukimu tai jie is vis nupuse as irgi taip ruosiuosi daryti, visai seimai, ir ne tik del to, o del to, kad kuo toliau tuo labiau geda tureti sita pilietybe.
A geras, tai karinės tarnybos vengia pakviestas ? 😅😅
palauk biski, o kodel turetu? ka jam Lietuva dave, kad jis ja eitu ginti, jis gal ten dorai nei nebuves.
Net Izraleis, kuris saukia visus ir vyrus, ir moteris savoje teritorijoje, nekviecia zydu is viso pasaulio tarnauti, tai yra absurdas.
Jus ten norit karu, tai eikit ir tarnaukit, ar kas trukdo? Vyras tavo atitarnaves? savanoris kaip minimum tikiuosi?
nu čia dabar
kažkodėl mano vyro po magistro niekas nekvietė eit tarnaut
tai ką jis baigė? kursus kokius?ir kas čia per nervai dabar? melavai apie studijas?
Monteverte tvarka visai gi kita, tavo vyrui jau tikriausiai nei nebuvo privalomos karines tarnybos.
O dabar sauktiniu amzius yra iki 23 m, aukstaja baigi 22
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria
Tai čia visada taip buvo, jei esi LT pilietis tu turi prievolę tarnauti kariuomenėje, kas neaišku?
nu ko dabar meluoji? tik nuo 2015 si nesamone priimta, buvo gi panaikinta jau seniai. Bet grbauskaite uzsimane su Putinu pakariauti, ryskiai jis ja per studijas atstumes buvo, kersyja senmerge