Aciu...sciu...zemai lenkiuosi, tavo palinkejimai, kaip medus ant mano zaizdos.

gluše, kalba ėjo apie tarnybą kariuomenėj, prie ko čia savanoriavimas kažkur kitur?
O ką, jei kažkur savanoriauji, atleidžia nuo tarnybos kariuomenėj. Burba, girdėjai, tavo mamusiukui išeitį kaip išsisukti nuo tarnybos lerva pamėtėjo.
Labai daug grįžtančių, o emigruojančių dabar bent jau aš nežinau... Jau 100 kartų geriau padorūs ukrainiečiai, nei mankurtai kaip tu.
nu sakau pati gluse, negirdejusi, kad yra pasirinkimas arba i savanorius eiti arba is sauktiniu tarnyba, nu glusiu gluse, gyvena salyje ir nezino, kas aplink dedasi.
nuo 1991 m vyrai i savanorius ejo, o tau tai naujiena? Tu rimtai negirdejusi apie savanoriu burius? Krasto apsaugos savanoriu pajegas? Jua minimum vyras turetu buti savanoris tokioje patiriotu seimoje.
nu taip taip kam ta lietuviu tauta, geirua ukrainieciu ir as taip sakau, tik kam ta krasto apsauga is vis tada, atidarykit siena sir uzplus geruju emigranu minios.
lervos jus glusos, dieve padek jum gyvenime su tokiu glusumu.
"Naujausi Lietuvos gyventojų surašymo duomenys rodo pavojingą tendenciją – per 10 metų Lietuvoje nebeliko tiek gyventojų, kiek gyvena Klaipėdoje ir Panevėžyje kartu sudėjus.
"Vis dėlto daugiau gyventojų Lietuva prarado dėl emigracijos."
Apie ką tu čia?
Antrus metus iš eilės į gimtinę grįžtančių Lietuvos Respublikos piliečių buvo daugiau nei išvykusių. Statistikos departamento duomenimis, 2021 m. į Lietuvą grįžo daugiau nei 23,7 tūkst. šalies gyventojų, šalį paliko virš 18,8 tūkst. asmenų
Daugiausia 2021 m. į Lietuvą grįžusių buvo iš Jungtinės Karalystės, Norvegijos, Vokietijos, Airijos.
Labai daug grįžtančių, o emigruojančių dabar bent jau aš nežinau... Jau 100 kartų geriau padorūs ukrainiečiai, nei mankurtai kaip tu.
pernai isemigravo 28000 bet aisku kur tu busi girdejusi, tai kaip nedideli smiestas, kas met, nu bet privaziuos geruju ukrianieciu, kam is vis jiem renkat pinigus atiduokit is kart visa sali...