Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

lervos snekos, issigimusios komunistes lozungai...

tu apskubėk, žėk, kaips akei, keleri metai užtruks airės pilietybės gavimas, tada dar vaikams reiks. Ar jie urmu? Diedas žino, kad teks emigrantu būt visą gyvenimėlį?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 25, 13:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72987290" data-time="1661421205"><div><p>mjo...</p><p>Tai imigravo vis tiek daugiau smile.gif</p></div></blockquote><p>laikinai , paziurek po metu kokie skaiciai bus. Nezinau ne vieno is aplinkos, kas butu i Lietuva su visu isvykes, zinau, kad daug kas bamba skalambino beveik 2 m ir keliavo kur norejo .</p>

Buvo isvyke daug per covid su visam. Vyras pasakojo, kad zmones, pagyvene Lietuvoje , spjove ir atgal daug kas grizo. Daug xmoniu jam skambina del darbo, kurie 'su visam' buvo isvyke i Lietuva per covid.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 rugpjūčio 2022 - 12:21

nepatogu gi :) Jos teiginius labai lengva sumalt skaičiais :)

Kaip su saldainiais :)

O manymas, kad gėlės, perkant ir teikiant pačiam, kainuos tiek pat, kiek gėlės, perkamos ir įteikiamos per tarpininką...Čia jau bukumas :)

bl nu nusisnekejimas auksciausio lygio, nieka sneistiki, kad uz dyka nuves iteisk geles, bet tai antkainiai Lietuvoje 200 proc, nu jau biski ne per daug? uz delvery atskira smoekstis, uz saldainius dvigubas pelnas, geles irgi kosminem kainom. per koki tarpininka, ka tu nusisneki geliu salonai daro delverius.

bl kaip is medzio sikritusi nu nuolat, ne bereikalo rimtia tevai i profke siunte... :D  :D 

va itkri jus ir nusipelnet tokiu kainu jeibogu Lietuvoje.

NU neuzsideda Airijoje tokiu antkainiu geliu parduotuves ar niekas kitas, kai tuo tarpu pardavejom moka centus. Bet jum patinka sitaip na saunu, mane tai sokiruoja.

Atsakyti

Ji yra biggrin.gifbukumo pavyzdys biggrin.gifMonumentalistai galietu 'monumentus bukumui' kurti nuo jos biggrin.gif

nu bet rimtai, kaip postas taip nusisnekejimas baisulinis....

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 25, 13:15)
Rodai, kad yra ir tokiu pat kainu Lietuvoje ir Airijoje lotuliukas.gif nu jo buna ir tokios pat. nors ne 9 c branagiau Lietuvoje lotuliukas.gif 

Nusipirkom 3 automobili toki ekonomiska trankymui po visur.
Nuejau i savo draudima o man sako, kad 66 eurai metams kainuos.
Na sakau pas jus ir kainos kyla... Pagalvosiu. Draudet kita tai kainavo 45 eurai o visureigis - 56 metams
Sako duosiu nuolaidos koda - bus pigiau.

Bet as turiu dar viena draudima... Ten kaina buvo 46 eurai metams su nuolaida- pilna kaina 53.
Airijoje yra tokiu draudimo kainu?
Atsakyti

bl nu nusisnekejimas auksciausio lygio, nieka sneistiki, kad uz dyka nuves iteisk geles, bet tai antkainiai Lietuvoje 200 proc, nu jau biski ne per daug? uz delvery atskira smoekstis, uz saldainius dvigubas pelnas, geles irgi kosminem kainom. per koki tarpininka, ka tu nusisneki geliu salonai daro delverius.

bl kaip is medzio sikritusi nu nuolat, ne bereikalo rimtia tevai i profke siunte... :D  :D

va itkri jus ir nusipelnet tokiu kainu jeibogu Lietuvoje.

NU neuzsideda Airijoje tokiu antkainiu geliu parduotuves ar niekas kitas, kai tuo tarpu pardavejom moka centus. Bet jum patinka sitaip na saunu, mane tai sokiruoja.

ak, kaip nepatiko, kad tave sumalė :D Žiūrėk, ką rašai, neteks po to vartytis :)

Atsakyti

tu gi rėkei, kad šie saldainiai brangiau LT dvigubai. jau nebe?

nu ir vel pvz tavo bukumo, taip 10 e 

https://www.geliusal...lt/preke/merci/

Atsakyti

Na sakau pas jus ir kainos kyla... Pagalvosiu. Draudet kita tai kainavo 45 eurai o visureigis - 56 metams

Bet as turiu dar viena draudima... Ten kaina buvo 46 eurai metams su nuolaida- pilna kaina 53.

ten nemokamas draudimas!!! Nu koks euras du :D

Atsakyti

tu apskubėk, žėk, kaips akei, keleri metai užtruks airės pilietybės gavimas, tada dar vaikams reiks. Ar jie urmu? Diedas žino, kad teks emigrantu būt visą gyvenimėlį?

apie ka tu cia? risliais sakiniais dabar prasom.

Atsakyti

Buvo isvyke daug per covid su visam. Vyras pasakojo, kad zmones, pagyvene Lietuvoje , spjove ir atgal daug kas grizo. Daug xmoniu jam skambina del darbo, kurie 'su visam' buvo isvyke i Lietuva per covid.

biski ir su brexitu panika pas kai kurious buvo, maciau airiu grupese klausinejosi, kaip gyvenimas Airijoje, ypac tie, aks kalba maziau zino ar kas nebuvo taip seniai atvykes, mane gal kad visus isvarys po Brexito

Atsakyti

papasakok,kiek uz vandeni sumoki per metus, as tai 0  :D  ir kokias keliais vazineji, man tai iki duru visur asfaltais be duobeliu menkiausiu pernai nauja issklojo. Ir keik Lt keliuose nauju masinu, ir kiek senu trantu nuo kuriu dusta visi?

Atsakyti

ak, kaip nepatiko, kad tave sumalė :D Žiūrėk, ką rašai, neteks po to vartytis :)

ka sumale, jusu nusisnekejimai tai tik jusu bukumo zenklas. sakau jei jum tinka tokiso aferos antkainiai tai saunu, man pagygvensu svetur tai atordo klaikiai jusu tokie bizniukai.

Atsakyti