Aš, žinok, irgi. Palik ją ramybėj

Į kokią dar mirtį? Tarnauti kariuomenėj, tai reiškia eiti į mirtį? Tai ir į gatvę neleisk savo mamusiuko, daugiau tikimybės, kad mašina nutrenks, nei kad kariuomenėj tarnaudamas mirs. Ar tiems berniukams kas degintis liepia?
Kariuomene ruosia karui, o kare tikrai nesunku zuti, bet to ten ir skeipyjo visus neklause.
Lt valdzia taip troksta karo, kad sansai dar labiau dideja...o jei esi pacifistas? kodel toks prievartavimas zmoniu? kodel diskriminacija pagal lyti, turetu kazkas paduoti pareiskima i zmogau steisiu teisma nuo Lietuvos, nes tai reali diskriminacija.
kode jus taip megstat prievarta?
o taves mokykloje nemoke kalasnikovu naudotis, isrinkti surinkti saudyti? pasm us tokio amziaus zmones moke. mes buvom maziukai tai tik is tu paprastu saudydavom, neiznau kaip jie vadinasi, kur perlenki idedi sovinius ir saudai, net salia taikinio nepataikydavom
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria
Pilėnų istorija buvo tokia, kad susiderinti mažesnis blogis, negu pakliūt priešui į nagus, bet ne visiems duota suprast matyt.
o tu tai priimi kaip besalygiska tiesa? ir nei abejoniu, nei klausimu del to nekyla? visi eme savo noru ir nusizude, vaikai irgi?
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria
Jei tau kažkas atrodo absurdiška, kodėl aš turėčiau eiti protestuoti? Kai man atrodys absurdiška, tada taip, eisiu. O ko tu neini, tik loji. Protestuok. Kas neleidžia, organizuok bile kokius protestus, ne rusijoj gyveni, į kalėjimą neuždarys.
o ar as tau siuliau eiti? neik, tik nustok stebetis, kad kai kam kai kurie istatymai atrodo debiliski.
e sansu, lietuviu tauta nesugeba susiteklti vieningai ir protestuoti, protestuojam mes kojytem , isvykdami is tos salies ir tiek, o dabar atsisakydami pilietybes. ju gi laimes tik daugiau nuo to