Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2022 08 25, 21:53)
ei bogu, debilė. Truuti geresnės nuomonės apie tave buvau

Aš, žinok, irgi. Palik ją ramybėj rolleyes.gif
Atsakyti
Nesipykit biggrin.gif
Kiekvienas tevas/motina turi savo supratima apie savo vaikus kare.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 25, 22:06)
Aš, žinok, irgi. Palik ją ramybėj rolleyes.gif

Nu rimtai😆 vis nepalieka...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 25, 22:11)
Nesipykit  biggrin.gif

Va būtent.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 25, 22:11)
Nesipykit  biggrin.gif

Kiekvienas tėvas ir motina turėtų rasti savyje jėgų pripažinti, kad vaikai užauga ir sprendžia patys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 25 rugpjūčio 2022 - 21:52
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 25, 22:50)
Kiekvienas tėvas ir motina turėtų rasti savyje jėgų pripažinti, kad vaikai užauga ir sprendžia patys mirksiukas.gif

Tu niekada neturėsi laimės patirti melės, rūpesčio, pergyvenimų, kaip motina. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 rugpjūčio 2022 - 21:55
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 25, 22:53)
Tu niekada neturėsi laimės patirti melės, rūpesčio, pergyvenimų, kaip motina.

IR? Ar tai kažkaip ramina tavo kudakavimą?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 25 rugpjūčio 2022 - 22:00
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 25, 22:59)
IR? Ar tai kažkaip ramina tavo kudakavimą?

Tai paaiškina tavo mastymo sausumą, kas liečia vaikus.

Eik miegot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 rugpjūčio 2022 - 22:05
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 25, 23:01)
Tai paaiškina tavo mastymo sausumą, kas liečia vaikus.

O tavo kudakavimas lygioj vietoj paaiškina, kokia NElaimė būti vyresnės mamos vieninteliu vaiku...

P.S. Burbės vaike, bėk kiek gali kuo toliau nuo mamos - net į LT kariuomenę, ten savarankišku žmogum tapsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 25 rugpjūčio 2022 - 22:10

Lyja  :wub:​ 

Atsakyti

Į kokią dar mirtį? Tarnauti kariuomenėj, tai reiškia eiti į mirtį? Tai ir į gatvę neleisk savo mamusiuko, daugiau tikimybės, kad mašina nutrenks, nei kad kariuomenėj tarnaudamas mirs. Ar tiems berniukams kas degintis liepia?

Kariuomene ruosia karui, o kare tikrai nesunku zuti, bet to ten ir skeipyjo visus neklause.

Lt valdzia taip troksta karo, kad sansai dar labiau dideja...o jei esi pacifistas? kodel toks prievartavimas zmoniu? kodel diskriminacija pagal lyti, turetu kazkas paduoti pareiskima i zmogau steisiu teisma nuo Lietuvos, nes tai reali diskriminacija. 

kode jus taip megstat prievarta?

o taves mokykloje nemoke kalasnikovu naudotis, isrinkti surinkti saudyti? pasm us tokio amziaus zmones moke. mes buvom maziukai tai tik is tu paprastu saudydavom, neiznau kaip jie vadinasi, kur perlenki idedi sovinius ir saudai, net salia taikinio nepataikydavom :oh: 

Atsakyti

Pilėnų istorija buvo tokia, kad susiderinti mažesnis blogis, negu pakliūt priešui į nagus, bet ne visiems duota suprast matyt.

o tu tai priimi kaip besalygiska tiesa? ir nei abejoniu, nei klausimu del to nekyla? visi eme savo noru ir nusizude, vaikai irgi?

Atsakyti

Jei tau kažkas atrodo absurdiška, kodėl aš turėčiau eiti protestuoti? Kai man atrodys absurdiška, tada taip, eisiu. O ko tu neini, tik loji. Protestuok. Kas neleidžia, organizuok bile kokius protestus, ne rusijoj gyveni, į kalėjimą neuždarys.

o ar as tau siuliau eiti? :oh: neik, tik nustok stebetis, kad kai kam kai kurie istatymai atrodo debiliski.

e sansu, lietuviu tauta nesugeba susiteklti vieningai ir protestuoti, protestuojam mes kojytem , isvykdami is tos salies ir tiek, o dabar atsisakydami pilietybes. ju gi laimes tik daugiau nuo to  :D  :D  :D 

Atsakyti