QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 29, 10:34)
et, esu vienintelis bene egzempliorius, nematęs to serialo ir kas tas Antanas nežinau

</p>
pypiec, lietuvių patriotų šeima
tu viską čia meluoji: apie šeimą, figūrą, gyvūnus, politines pažiūras
tu esi fantazijų kūrėja, prisitaikanti prie daugumos ir kad tai daugumai patiktum
vargšas žmogus
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 08 29, 10:43)
Tai kad ir vienas tas takas būtų, susitikti tą pačią dieną, tą pačią minutę

?.... Na jei kasdien ten pat eitumėt abi, dar suprasčiau... Aš paprastai to pačio pažintinio tako du kartus nelankau...
nes namisėda esi
neišeina nelankyt, nes nėra jų tiek daug, aptvarkytų, neerkėtų ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 29, 10:38)
<p>Man patinka kur nedaug žmonių, kad šunis galėčiau laisvai paleisti, tai pvz koks Ribiškių takas super, (tik jau betvarkė su nuorodom) Pavilnio regioniniame parke yra trasų, kur ničnieko nesutinkam, netoli namų miškas irgi neblogai su šunimis, tik klaidus, be diedo neičiau

Dūkštų etc</p><p>Visokie Šilėnų ir Belmonto takai tai ne mums. Beje, Šilėnų fainas. Žo, Vilniuje yra begalė vietų kur bimbinėt</p>
ooooo,
paštininke, konspektuok, fotografuok tekstą!
Pažeidėjai! Ar ji turi dokumentą, kad jos šuo tarnybinis, niekada nieko neužpuls, kad leidžia sau paleidinėti palaidus? Kaipo galima taip už šunį garantuoti? Kalė kalę būna pjauna, patinas patiną. Jau nekalbu, kad mažus vaikus gali išgąsdinti!
Papildyta:
Paštininke, štai tau įrodymai!
https://nesedeknamuo...kiu-takas-1.jpg
Lauksime žinių, kaip sekėsi skundas ant Montekristos!
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 29, 11:27)
nu bet rimtai... aš kai būna mamai papasakoju, kai skambina kas čia vyksta, tai ji net pyksta, sako kam tu su durnėmis sėdi? tada tenka aiškinti, kad įprotis nuo senų laikų, nuo šunų temų dar ir kad yra keli normalūs žmonės