Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 29, 15:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72988387" data-time="1661775999"><div><p>tai neseniai telika isigijai? nes mes kalbam apie senesnius laikus, nei dabartiniai. vartotojo įkelta nuotraukaKa ziurejai kai Gimines ejo?</p></div></blockquote><p>Neatsimenu. seniai gi buvo. Gal tik žinias, nes gyvenau jauno žmogaus gyvenimą? smile.gif </p>

zinias? lotuliukas.gif tokiam amziuje, vietoj kinu zinias? unsure.gif 93-95 metais? rimtai zinais ziurejai? nu jeibogu keistas paauglys buvai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mes ziurejom Dzeine Eir, visos upes teka, Verge Izaura, Santa Barbara, home and away, mazdaug is to laikotarpio lyg. Giminiu ir as neziurejau, kelias serijas maciau, paskui, kai isejo pratesimas tada paziurejau, visai idomiai susiziurejo.
Atsakyti

Nepažangiems kaip tu, tai turbūt tik alui. Pažangūs man regis gaudavo normaliai, apsirengdavo žmonės iš biednų šeimų

Nu ne, nedidelės :) Gal rengėsi iš lapatynų?

Atsakyti

zinias? lotuliukas.giftokiam amziuje, vietoj kinu zinias? unsure.gif93-95 metais? rimtai zinais ziurejai? nu jeibogu keistas paauglys buvai biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Mes ziurejom Dzeine Eir, visos upes teka, Verge Izaura, Santa Barbara, home and away, mazdaug is to laikotarpio lyg. Giminiu ir as neziurejau, kelias serijas maciau, paskui, kai isejo pratesimas tada paziurejau, visai idomiai susiziurejo.

Nu, vidurinėj žiūrėdavau žinias, jauti? :)

va, Home and away pamenu, vadinasi, žiūrėjau :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 29, 15:36)
<p>Ty žinių žiūrėti negalima, o serialą lietuvišką privalu? smile.gif</p>
<p>Ok smile.gif </p>

pala, tai kiek tau metų? 50? jauninaisi čia?
nes kai Giminės ėjo, turėjai vaikas būti. O jei vaikas jau taip žinias žiūrėdavai, tai turėjai būti moksliukė, nerdukė. Tai tikrai ne į profkes tu stotum.
Žodžiu, jokie faktai nesueina. Tu esi melagių melagė
Atsakyti

? nepamenu, kada ėjo giminės, žinau kiek man metų :) bet galiu būti ir 50-ies, kaip tik nori :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 29, 15:31)
Už profkę mokėti nereikėjo, o stipendija ten buvo nedidelė. Alui biggrin.gif  Aukštojoje nereikėjo irgi mokėti. </p>

uz profke moketi reikejo, ka tu meluoji? lotuliukas.gif

Ausktojoje nemokamai, bet iki aukstosios 3 metai vidurineje, be stipendijos. bet pragyvenimas kainuoja studijuojant, knygu nemazai pirkti reikejo kiek pamenu ir jos brangios. Na tau Vilnliuje aisku nekainavo nuoma ir maitinimas.

Mano beveik visa klase isejo i profke, nes tuo metu sunku buvo daug kam pragyventi, o ten mokejo stipendija ir niekada profkese nebuvo mokamas mokslas, ka tu susapnavai? net dabar nera. Tu ka koki privatu koledza stojai, nors abejoju ar tuo metu buvo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 29, 15:38)
<p>Nu ne, nedidelės smile.gif Gal rengėsi iš lapatynų?</p>

matomai tu senoka jau, tik mums čia melavai
nes tais laikais, kuriuos aš žinau, tikrai stipendijos turėjo būti normalios, iki 100 litų. Juk rūbai nekainavo tada tiek daug, jei ne kažkokie Juozukų. Kalvarijose ką neapsirengtum? Kas mėnesį po drabužį ir vualia.
Atsakyti

uz profke moketi reikejo, ka tu meluoji? lotuliukas.gif

Ausktojoje nemokamai, bet iki aukstosios 3 metai vidurineje, be stipendijos. bet pragyvenimas kainuoja studijuojant, knygu nemazai pirkti reikejo kiek pamenu ir jos brangios. Na tau Vilnliuje aisku nekainavo nuoma ir maitinimas.

Mano beveik visa klase isejo i profke, nes tuo metu sunku buvo daug kam pragyventi, o ten mokejo stipendija ir niekada profkese nebuvo mokamas mokslas, ka tu susapnavai? net dabar nera. Tu ka koki privatu koledza stojai, nors abejoju ar tuo metu buvo.

? Už profkę mokėti nereikėjo. Kas ne taip?

Atsakyti

matomai tu senoka jau, tik mums čia melavai
nes tais laikais, kuriuos aš žinau, tikrai stipendijos turėjo būti normalios, iki 100 litų. Juk rūbai nekainavo tada tiek daug, jei ne kažkokie Juozukų. Kalvarijose ką neapsirengtum? Kas mėnesį po drabužį ir vualia.

Matomai, kaip tik nori. Rūbams tėvai duodavo, bet kaip sakiau, beveik viską siuvausi :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 29, 15:33)
Dabar nėra. tais laikais apie tai ir kalbėjo mažai. Dabar gi ir suvokimas kitas. dirbau "ant" savęs. </p>

nu palauk, tu studijavai tada kokiais 1998? kaip tai nekalbejo apie nelegalu darba? is kur iskritai? sakyk, kad nekreipiau demesio, o visa informacija tikrai buvo apie versla ir jo kurima, net tada prasidejo iv salygos del istojimo i ES, pamenu giminaitis turejo perdaryti geriausia elektros ivedima, tipo ne pagal ES standartus.

As po vidurines pirkau suknele is siuvejos isleistuvem, kuri tuo metu namie siuvo nelegaliai, bet tuo metu kaip tik atsidarinejo siuvykla, kad legaliai. Kas norejo tikrai zinojo. ant saves dirbant reikejo issiimti verlso liudyjima, tuo metu jis vaidnos patentas lyg, na nepamenu tiksliu detaliu.
Atsakyti

nu palauk, tu studijavai tada kokiais 1998? kaip tai nekalbejo apie nelegalu darba? is kur iskritai? sakyk, kad nekreipiau demesio, o visa informacija tikrai buvo apie versla ir jo kurima, net tada prasidejo iv salygos del istojimo i ES, pamenu giminaitis turejo perdaryti geriausia elektros ivedima, tipo ne pagal ES standartus.

As po vidurines pirkau suknele is siuvejos isleistuvem, kuri tuo metu namie siuvo nelegaliai, bet tuo metu kaip tik atsidarinejo siuvykla, kad legaliai. Kas norejo tikrai zinojo. ant saves dirbant reikejo issiimti verlso liudyjima, tuo metu jis vaidnos patentas lyg, na nepamenu tiksliu detaliu.

nu va, tai žinok, siūdavau nelegaliai :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 29, 15:35)
Jei tik tau nuo to geriau smile.gif Viena mūsiškių turi LT ateljė tinklą, vaikinai iš statybų profkės tapo inžinieriais ir savo įmonių vadovais-tai va kaip tas gyvenimas smile.gif bet tu žinok, žinok smile.gif 

daug reketininku ir be profkiu tapo savo imoniu vadovais lotuliukas.gif
nieko blogo joks issilavinimas, jis ziurimas pagal zmogaus talentus, jei labiau gabus amatam, tai ir ejo ir profke, jei galva gera turejo ejo i aukstaja. Ir tiek, Na dar finansai daug ka leme, nes jau musu stipendijos nebuo tokios, kad galetum vien is jos pragyventi. Bet mano mama is paskutiniuju mane sugebejo islaikyt vidurineje ir isleist studijuoti.

O kaip zmogus susikurs gyvenima, ka pasieks, cia ne nuo sveitimo sitaigos priklauso.
Atsakyti