Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 30, 22:04)
vau, o cia tai geras  biggrin.gif , o kiek is Montevertes saipesi, as sakau jos tokios dviveides. Bet nejau geda pasakyti viesai..

uztenka nicka pasikeisti...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 30, 22:09)
Tu beraštė.

o tu visapusiskai durna biggrin.gif as tik klaidas darau rasydama biggrin.gif
Atsakyti

Ikeliai ikeliai, butybe tu butybe. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 30, 22:04)
vau, o cia tai geras  biggrin.gif , o kiek is Montevertes saipesi, as sakau jos tokios dviveides. Bet nejau geda pasakyti viesai kuom uzsiimi, apginti savas paziuras?

ji nieko "nemato" ir "nezino" ir "negirdejusi", kas nepatogu  biggrin.gif

čia žinai, aš galiu įsivesti savo duomenis į praktiškai bet kokį interneto portalą ir sakysiu - o pliac, apie mane gi praktiškai viskas biggrin.gif dabar tik durnius nėra astrologas biggrin.gif
o realybė tokia, kad sapnai mūsų gyvenime lemia daug daugiau, per juos galima nežmoniškus ir nežemiškus dalykus daryti
šiaip jau viskas kas yra šioje planetoje parodyta filmuose, niekas juk neslepiama, tik kai kas patirštinta. Nu pvz., kad tokie transformeriai kokie parodyti mūsų dar nepuola, bet mintis juk aiški protingiems
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 30, 22:11)
Nu bl paklausiu tada tavęs kaip debilės, jei užuominų nepagauni: kada žmogus atsirado? </p>

tu kaip debile nieko be to ir nezinai, skaityk toliau rasi platesne info, vargu ar suprasi lotuliukas.gif
Atsakyti
<pNuo kada miške ar laukuose  šuniui pavadėlis privalomas? Dresuok savo knopkę, galbir taviškis mokės šalia eiti</p>

Erzina tokių žmonių šunys. Apie save tik galvoja..
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 08 30, 22:13)
uztenka nicka pasikeisti...

kokios jos bailios butybes, jos saves net bijo unsure.gif
Atsakyti

o tu visapusiskai durna biggrin.gifas tik klaidas darau rasydama biggrin.gif

Ne, tu nusišneki ir nejauti. O kai prigaunu-durnai vartaisi.

Neišmokai net rašyti, tai ko iš tavęs besitikėti. Ne visiems, matyt, duota. 

Civilizacijos, bl, prieš n milijonų metų 😅

Atsakyti
Nuo kada miške ar laukuose  šuniui pavadėlis privalomas? Dresuok savo knopkę, galbir taviškis mokės šalia eiti</p>

aš tau įdėjau nuorodą su tavo minėtu parku ir ženklu
tu gal silpnaregė? ar prisimeti čia susimovus dabar?
ar kaip ir rašiau - niekur tu nevaikštai, sėdi vieniša ir užsidariusi mirksiukas.gif
Atsakyti

Erzina tokių žmonių šunys. Apie save tik galvoja..

Taip. Nes šuo turi būti šalia šeimininko, kai yra kitų žmonių. Ne visi, deja, dresuoja saviškius. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 08 30, 22:14)
čia žinai, aš galiu įsivesti savo duomenis į praktiškai bet kokį interneto portalą ir sakysiu - o pliac, apie mane gi praktiškai viskas biggrin.gif dabar tik durnius nėra astrologas biggrin.gif
o realybė tokia, kad sapnai mūsų gyvenime lemia daug daugiau, per juos galima nežmoniškus ir nežemiškus dalykus daryti
šiaip jau viskas kas yra šioje planetoje parodyta filmuose, niekas juk neslepiama, tik kai kas patirštinta. Nu pvz., kad tokie transformeriai kokie parodyti mūsų dar nepuola, bet mintis juk aiški protingiems

tai taip, kaip man viena moteris seniai labai sake, nieko nera sugalvota zmogaus, kas neegzistuotu tam tikrom formom , arba tam tikruose pasauliuose.
Atsakyti

aš tau įdėjau nuorodą su tavo minėtu parku ir ženklu
tu gal silpnaregė? ar prisimeti čia susimovus dabar?
ar kaip ir rašiau - niekur tu nevaikštai, sėdi vieniša ir užsidariusi mirksiukas.gif

Neskaitau aš visko. Sėdžiu sėdžiu. 

Atsakyti