Čia gi matosi analogiška situacija
Čia gi matosi analogiška situacija
Aš manau kažkokia bėda buvo santykyje su vyru, o po gimdymo hormonai, jautrumas...
Man tai dėl kūdikio liūdniausia, kad nepaliko su vyru. O ir nesąžininga labai.
Jokia moteris sveikam prote to nepadarytų. Akivaizdu, kad čia buvo bėdų su galva-arba jau prieš gimdymą arba ta po gimdymo depresija
Monteverte, aš nemanau, kad vien dėl finansų galima žudytis... Dažniausiai tu priežasčių yra aibė... Pvz. Bendravimas, finansai, nelaimės iv.. Plius dar polinkis į įvairias ligas, kuriis daro įtaką mūsų psichinei sveikatai..
Gerai, kai būna viskas gerai, o jeigu kažkas ne taip, tuomet ir palūžta
Lyja ant galvos, drėgna, biškį kažkąmadžia, miego trūksta, o taip viskas gerai...
Gyvenimas gražus 🥰
Mes ir iki vaiku giimo visada gyvenimui nama nuomodavomes, o cia bent karts nuo karto neisisnuomot normaliai pabuti namuka, nors kartais. keista.
na bet visi renkames kas ka norim, as tik nustebau ir tiek.
Su peruku gal eina
O viešbutyje tai aišku duomenys paliekami.
Siaubai, kaip kokios nusikaltėlės slepiasi.
Čia iš SSSR toks poreikis per hatas vaikščioti?
Yra ir šalia vln gražių namelių miškuose, šalia upių, gamtoje.
Fee, bute sėdėti. Jeigu savo turi.
😆😆 Vėl tas pats per tą patį, nors po metų čia užeik...
Kažko trūksta jums lb. Na taip džiaugtis atsipalaidavimais, gerai praleistu laikų ir t.t čia SM.. o ką jūs veikiate iprastai ? Liūdna gyventi?
nu va ne man vienai tai keista pasirodo...
nu sakau gi yra Lietuvoje tu sodybeliu, namuku, nereikia gi rumu, bet kur grazioje aplinkoj pabuti, prie ezero ar upes, o cia sulipus i vonia svetimam bute, na suprasciau butu kokie jaunikliai stuentai be pinigu ir fantazijos
Kiekvienas gyvena vedinas savo isitikinimais ir sveikatos bukle. Niekas taves neatkalbineja nuo tavo ligoto gyvenimo. Tu kitaip negali nes tau liga neleidzia kitaip gyventi. Cia durnam reikia buti, kad nesuprasti, jog nimfomanija yra nwpagydoma.
Monteverte, aš nemanau, kad vien dėl finansų galima žudytis... Dažniausiai tu priežasčių yra aibė... Pvz. Bendravimas, finansai, nelaimės iv.. Plius dar polinkis į įvairias ligas, kuriis daro įtaką mūsų psichinei sveikatai..
Žinok, labai taikliai.
kertinis žodis mano poste yra ne finansai, o Snaigutės. Snaigutėms didelių priežasčių nereikia. Užtenka menkų. Jie iš mažmožio išpučia burbulą, kad kažkas pvz. pyktelėjo.
nu va ne man vienai tai keista pasirodo...
nu sakau gi yra Lietuvoje tu sodybeliu, namuku, nereikia gi rumu, bet kur grazioje aplinkoj pabuti, prie ezero ar upes, o cia sulipus i vonia svetimam bute, na suprasciau butu kokie jaunikliai stuentai be pinigu ir fantazijos
tu manai geriau namuke miške, nei Vilniaus centre puikiam bute? Manyk iš naujo ![]()
Žinoma, pensijoj kokioj geriau namuke....
Reikia gyvent laisvai, Na kad nebijoti. Pvz. Nesislepti po butus, kad kas nepastebėtų... 😂 teisinga ir garbinga būtų nesislėpti nuo žmonių
Žinoma. Nes normaliu atveju normalūs žmonės ne tik krušasi. Žmonės leidžia laiką kartu. Jei tai ruduo ir miško sodyba, tai pasivaikšto, bendrauja, užsikuria laužą, pasėdi susiglaudę ir tik tada mylisi. Mylisi, supranti? O Vilniaus butuke kas? Tik krušasi, krušasi, krušasi? Ir tai tu statai kaip privalumą? Tu tikrai normali moteris ir normalios šeimos?