Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 12, 14:09)
Kaip tu atsibodai su savo tais nusišnekėjimais
As mentioned above, the word flat refers to an abode made up of several rooms on a single floor within a building that contains other, similar residences. Apartments, on the other hand, are generally considered to be the flat's more well-to-do cousin.

Parashei mazhdaug ta pati. Anglu bustai yra pagrinde tragishki ir labiau jiems tinka zhodis slum
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 12, 14:15)
Parashei mazhdaug ta pati. Anglu bustai yra pagrinde tragishki ir labiau jiems tinka zhodis slum

Tu rasei, kad apartamentai skirti atostogoms. Wtf? Nusišnekejimas auksciausiame lygyje.
Atsakyti

Jo , be kontaktu , padarai pavedima, kur matosi vardas pavarde ir banko saskaita

Man tai kas?  Juk tai ne nusikaltimas nuomotis kažką.

Atsakyti

na taip jei per savo google paskyra tokiu butu iesko, nuomojasi, susirasineja ir t.t. tai taip tokia informacija jau ten uzsaugota biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
Bet supranut negrizot? na pliusas jum tas, kad bent ne prie vaiku tuom uzsiimat. O kas vaikus pirziuri, kaip jus isvykstat?

o kas tavo vaikus prižiūrėjo, kai diedas girtas namie voliodavosi

Atsakyti

Koks dėdė iškrypėlis nakvojo? Iki 18 metu tu atsakinga uz abu savo vaikus.
Mergina. Mano draugė. Atvažiavo į mokymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 rugsėjo 2022 - 13:20

Man tai kas?  Juk tai ne nusikaltimas nuomotis kažką.

nu negerai, nes galima namie, galima namuke, galima name,galima viešbuty, bet ne nuomojamam bute :D 

Atsakyti

Koks dėdė iškrypėlis nakvojo?
Iki 18 metu tu atsakinga uz abu savo vaikus.

jau ne pirmą kartą pastebiu-tave vaikystėj tvirkino artimas giminaitis?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 12, 14:20)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72991238" data-time="1662981199"> Koks dėdė iškrypėlis nakvojo? Iki 18 metu tu atsakinga uz abu savo vaikus.</blockquote> Mergina. Mano draugė. Atvažiavo į mokymus.

Ir kodel as tavimi netikiu, nežinai?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 12, 14:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72991224" data-time="1662980145"><div><p>na taip jei per savo google paskyra tokiu butu iesko, nuomojasi, susirasineja ir t.t. tai taip tokia informacija jau ten uzsaugota vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Bet supranut negrizot? na pliusas jum tas, kad bent ne prie vaiku tuom uzsiimat. O kas vaikus pirziuri, kaip jus isvykstat?</p></div></blockquote><p>o kas tavo vaikus prižiūrėjo, kai diedas girtas namie voliodavosi</p>

Man tai keista, kai boba, neauginusi savo vaiku, raso qpie kitu diedud ir vaiku auginima.

Tu nesi morina nes tu savo vaiku neauginai
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 12, 14:18)
Tu rasei, kad apartamentai skirti atostogoms. Wtf?  Nusišnekejimas auksciausiame lygyje.

Per atostogas zhmones sau leidzia pagyventi geresnese vietose, tas liecia ir busta. Kiti sau gali leisti geriau gyventi visa laika.
Tik UK nelabai yra geros kokybes bustu, zhmones gyvena namuose, tik ubagai socialiniai butuose. Todel pagrinde apartamentai tai kokiame Brightone.

Aishku tai nera taisykle...

Amerikoje apartamentais vadinami visi butai atskiri , net visishkos skyles
Atsakyti

mano uošviai vln bute gyvena, tai jo, mačiau išlikę, būna sėdi ant suoliukų po porą bobučių

Senuosiuose rajonuose :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 12, 14:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72991238" data-time="1662981199"><div><p>Koks dėdė iškrypėlis nakvojo?
Iki 18 metu tu atsakinga uz abu savo vaikus.</p></div></blockquote><p>jau ne pirmą kartą pastebiu-tave vaikystėj tvirkino artimas giminaitis?</p>

Kadangi tu gyvenime nesi mokinusis nieko, apart raidziu taisymo...o tai labai gerai daro kai kuria liga turintys zmones (nu nes net siuveja nesugebejai tapti nes ten reikia galvoti), tai tau nesuprantama is kur tokius dalykus zmones zino. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 12, 14:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72991228" data-time="1662980546"><div><p>Jo , be kontaktu , padarai pavedima, kur matosi vardas pavarde ir banko saskaita</p></div></blockquote><p>Man tai kas?  Juk tai ne nusikaltimas nuomotis kažką.</p>

Kanibalizmas irgi nera lyg nusikaltimas, tik skersti zhmones mesai - nusikaltimas

https://www.delfi.lt....d?id=68734592#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 12 rugsėjo 2022 - 13:27