Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 09 13, 13:18)
O kas čia rašė, kad lb gerai daroma, reikia atimti vaikus iš tokių kaip krupcinskiene? Net pvz. dejote su narkomanu seimomis. Ne jūs?

Mano nuomone, reiktų atimti. Bet kartoju, tai tik mano nuomonė, teismų nekvestionuoju, jie ne vieną dieną medžiagą nagrinėjo ir priėmė sprendimą kokį priėmė. Ir manau, visuomenės spaudimas įtakojo. Įsivaizduoju, kad ta 'visuomenė" būtų akmenim tą krupčinskienę užmėčius jei filmuotą medžiagą būtų pamačius. Taip kaip užmėtė Stankūnaitę. Bet ne visi gi iš vaikų tyčiojasi, filmukus su realiais vaikais visuomenės teismui išstatydami.
Atsakyti

Palikimas saugiai vienų porai valandų? čia kaip? į narvą kokį įkišus kaip teletabiai atsilikėliai sukiša šuniukus?
Kokie turi būti namai, kad vaikui ten nesaugu būti???  Ir koks auklėjimas, jei vaiku neina pasitikėt? Kalba ne apie kūdikį, o 5,5m vaiką, pvz. Jis, žinok, net turi telefoną ir paskambint gali, jei ką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 rugsėjo 2022 - 12:52
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 13, 12:55)
<p>Idomucia, buvo laikina situacija ir laikinos priemonės, kurių nė kvapo neliko. Net vaikai apsisnarglėję vėl eina į daržus, nes niekas nedarbingumo nebeduoda jau dėl slogos. </p>

LIKO, liko labai daug suluosintu psichologiskai zmoniu ypac vaiku, pas mus bent apie tai snekama, o pas ju sako, kad tipo dingo viskas be petsaku?
o kaip visi negave gydymo dar labiau susirge, arba numire, tipo dingo be petsaku? palaidojo ir dzin?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 13, 13:48)
oi kaip apsidziaugtu teletabes, kad visu snesusiskiepyjus sukistu i lagerius, juk buvo jau tokie klausimai ar nesiskiepyje turi tureti galimybe gyventi gerai.... unsure.gif
dabar girdisi siulymu visus istrempti i Rusija, kurie neremia Ukrainos.

O marsiečiai kuo apsidžiaugtų? Kad galėtų prieš putką paklupėt už kapeiką?
Atsakyti

tai kur tu begsi, kad tau tie vaikai dzin, abu liuobiat, abu jais nesirupinot lotuliukas.gifkur tau begt nuo gyvenimo budo, kuris tau patinka? nu kiestuole biggrin.gif

Jo jo visi alkholikai taip sako, tik alaus bokalas, tik sampano taure. Koks skirtumas kiek, kai tai nera viena taure i metus kiek permetus is vis su vyru isgeriat?... esme, kad geri ir tavo vyras geria. Maniskis gali grubus but ir negerdamas, prie ko cia gerimas? as irgi galiu, o tu ka grubi buni tik isgerusi? ir ka tu suvoki kaip grubuma man idmu irgi kazka baisaus is savo gyvenimo? biggrin.gif
Papildyta:
taviskius buvo paeme?

Aišku, kad ne.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 09 13, 13:49)
Mano nuomone, reiktų atimti.

😆😆😆
Visazine, geriau už teismus žino...
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 13, 12:59)
Aš irgi domėjausi, turiu pažįstamų toje sferoje tiek institucijose, tiek globėjų. Ten tokių istorijų, tokių traumų, kad juokinga man skaityt net kas daro bėdą iš taurės šampės prie vaiko...ar palikimo vienų saugiai porai  val. 
</p><p>Šaunuolė😍</p>

Norvegai daro, atima del to vaikus, o tau tai juokinga?

Tai kaip sakai is kretingiskiu irgi ateme teisetai vaikus ir pralaike 6 menesius, cia adekvatu tau? nu ka biski palaike ar ne anot taves? doh.gif kita seima puse metu mama net negalejo pamatyti vaiko, paskui labai reti pasimatymai, galu gale teismas nustate, kad nebuvo jokio smurto.

ir viskas dingo be pedsaku? ..... kaip jum viskas paprasta, tie vaikai, gal dar dabar neatsigauna po patirtu traumu, kurie anot taves tik siaip trumpam paimti buvo... unsure.gif

as irgi turiu pazystamu mirksiukas.gif
Atsakyti

Idomiausia, kad Montekrista su vyru propaguoja seksą su grubumo elementais, abu nuo to pakaifuoja, o jau gyvenime tai neva geručiai, pūkučiai, tokie tobuli besirūpinantys vaikais tėveliai. Na tik durniukus teletabius ir galima taip maustyti. Visi kiti tai supranta kas ir kaip, ir kad taip nebūna.

O dar žmonės teatre vaidina smurto scenas, žinok ir per dažasvydį šaudosi. 

Tai kaip jie gyvenime normalūs būt gali?????

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 13, 13:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72991591" data-time="1663063398"><div><p>Na ką aš žinau. Glostyti apsvaigusia moterį... Lyg rasei, kad padauginai... Jeigu taip, norisi tave apkabinti... Rimtai
Tai jūs ne svingeriai? Čia nauji "vėjai"?</p></div></blockquote><p>Neeea, padauginau aš 5ad.biškį kitoj situacijoj. Skanu kokteiliai, bet negaliu aš jų gert...</p><p></p><p>Parašiau perdaug išsamiai, tai jau kaip kas supratot, taip ir tiks.</p>

Tai pati rasei-gerem, miegojom, gloste 😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 13, 12:43)
na tai kokios ten civilizacijos? kokių žmonių protėvių? smile.gif Vis neatsakai į paprastą klausimą smile.gif </p>

dub dubam lotuliukas.gif
Atsakyti

Tai pati rasei-gerem, miegojom, gloste 😂😂😂
skaityk iš naujo :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 rugsėjo 2022 - 13:04
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 13, 13:51)
Kokie turi būti namai, kad vaikui ten nesaugu būti???  Ir koks auklėjimas, jei vaiku neina pasitikėt? Kalba ne apie kūdikį, o 5,5m vaiką, pvz. Jis, žinok, net turi telefoną ir paskambint gali, jei ką

o viešpatėliau, 5,5 m vaikas dar tikrai labai mažiukas, jis bet ką gali iškrėsti kas jam pakenks
Atsakyti