QUOTE(Monteverte @ 2022 09 14, 12:36)
Apskritai kuo ilgiau aš galvoju apie Žemę ir kas joje vyksta, tuo mažiau man čia natūraliai įsipaišo žmogus. Net tas urvinis. Visa gyvūnija ir augalija čia tarsi turi savo paskirtį, savo ciklą, gyvybės mirties ratą, o žmogus tarsi lyšnas padaras. Plėšrūnai reguliuoja žolėdžių populiaciją ir žmogus jau tikrai tam nebereikalingas. Aišku, žmogus gali naikinti ne tik žolėdžius maistui, bet ir plėšrūnus odai, kailiui, bet ar tai būtina? Tarsi jau ir nebe. Lyšnas reikalas ir vėl. Paukščiai padeda pernešti sėklas, tai ar bereikia, kad žmogus dar ką sodintų? Vėl lyšnas reikalas.
Apie daromą nenatūralią, cheminę taršą ir kitokį naikinimą jau nė nešneku. Joks natūralus parazitas tiek nepridirba. Todėl vis įtikinamiau skamba tos tarsi iš pasakų, legendų teorijos, kad kažkokia aukštesnė rūšis, Dievai, Milžinai, na kas tik nori, supyko ant žmonių ir nutrenkė juos čia Žemėje, paliko įvairioms kančioms. O tie kurie teisingai šaukiasi Dievų, gali tai padaryti ir gauti pagalbos
jo zmogus su sava civilizacija labai skiriasi nuo visos gamtos as irgi apie tai esu ne karta masciusi. net toki stand up komika esu klausiusi jis ten per jumoro prizme sako na kam dar taip nepatogu zemeje, kaip zmogui, tai per kartsa, tai per salta, kieta, nepatogu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 14, 12:37)
Ne, bet esu pastebėjusi net, kad tam tikrų zodiako ženklų žmonės turi tam tikrų visiems būdingų savybių, o, jei labiau gilintis, tai dėsningumų dar daugiau. </p><p>O ir šiaip veikia žmones tikrai pvz.saulės audros, mėnulis ir kitos planetos. Tiesiog taip yra. </p>
visi zmones turi bendru savybiu ir tai tikrai nepriklauso nuo gimimo menesio.
kaip tai surista su astroligija? saules audros? o kaip kitos planetos itakoja tave?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 14, 12:37)
<p>Žmogus žemei kaip virusas ląstelei. </p>
<p>Kadanors atsikratys

</p>
ne, ne zmogus, o si civilizacija, zmones ir kitaip gali gyventi, ne visi gyvena taip , kaip mes gyvenam ant sios zemes.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 14, 12:41)
neverta egzistuoti sakei.
jei as dabar pireiciau prie Simonytes ir apsakyciau kad ji neverta egzistuoti, mazu maziausii policija pradetu tyrima. O jei pasakyciau, akd gejai neverti egzistuoti, tai mane jauciu pasodintu...
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 14, 14:13)
prisimeni, ką rašei apie neįgalią moterį? Ir ko drįsai jos klausti?
konkreti neigali moteris, ir konkretus klausimai jai nera kalbejimas apie neigaliuju grupe, kaip ir konkretus rusas ar leituvis gali buti blogas ir tai pasakyti galima, bet sakyti, kad visa tauta turi ismirti ir neturi teises egzistuoti, jau kalbejimas pries visa tautine grupe.