Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 18:48)
Nera klausytoju? Nenyostabu kazkaip  biggrin.gif

NU. Užtai tu statybininkų brigados kalioše jų visada turi. Ir turėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 18:50)

Nu ale tu isivaizduoji kaip mane supa stiprus raumeningi statybininkai, tai ne tavo senas pirdyla su susitrauk7sia desrele biggrin.gif . Ar jauti tu bent kiek tos senos sulinkusios ministers birkos, kai istumia?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 18:52)
Nu ale tu isivaizduoji kaip mane supa stiprus raumeningi statybininkai, tai ne tavo senas pirdyla su susitrauk7sia desrele  biggrin.gif . Ar jauti tu bent kiek tos senos sulinkusios ministers birkos, kai istumia?

NU.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 09 16, 18:44)
Tai be veiklos sėdi gi.  "Abrakadabra" paslaugų paklausa mažėja gi 😆 o šiaip tikrai nesuprantu kaip galima tiek daug laiko aukoti. Na pasidomejai kažkiek, bet kad sekti vos ne kiekvieną, sorry... gi darbas, seima, draugai, laisvalaikis ir t.t.

svarbiausia neidomu, nes taip tuscia ir buka, kiek jos cia deda linku tai vis kokie propogandistai pletkininkai jokiu realiu faktu nepasakantys dazniausiai, na ala tapinai...

o del horoskopu nu buvo paauglysteje atsimenu gal kazkiek idomu, esu paskaiciusi kelis horoskopus net turejau asmeniska sudaryta, sese dovana tokia padare, Kaune ejau pas moteri tokia i namus, tikiuosi ne pastininke biggrin.gif . Nu bet kad ten nieko konkretaus, bendrom frazem kazkoks briedas, atsimenu pvz jei bus taupymas, tai sutaupysit(wtf blink.gif ), na as pries vykdama pirma kart i Airija dariausi ir klausiau, kaip seksis. na blyn ir taip aisku, kad jei taupysi tai sutaupysi, bet ta visa aplinka, tas itaigus balsas, prikabina makaronu ant ausu, ir iseini nieko taip ir nesuprates zmogus, o dar kiek sumokejau daug biggrin.gif

As turiu savo paaiskinima, kodel horoskopai turi kazkiek sense. Manau, ypac seniau kai maisto produktai buvo pagal sezonus, priklausomai nuo to, kada vaikas pradetas, kada vystosi, kokios nestumo fazes ir kokius produktus nescioji valgo, koks klimatas, tai galejo itakoti tam tikru organu sistemu vystymasi, tai pvz vieniem gal siplnesne nervu sistema, kitiem kraujagysliu ir t.t. bet tai vis tiek tik dalis, dar yra tevu genai, auklejimas, aplinka, kultura ir t.t. na ir pati esmine sava zmogaus serdis, kur jis toks koks yra.
zinau kelis zmones gimusius mano menesi ir net dienos labai salia, ir mes labai skritingi visi. aisku panasumu tikriausiai tapr visu kazkokiu imanoma rasti.
Atsakyti

isivaizduok pasliulai vyrui pasikviesti dar viena vyra i jusu miegamaji...maniskis jauciu infarkta gautu ir as tada tikrai smurt itariu patirciau biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ten jau pasiruose ,aptare veiksmu plana. O ne atvare ir griunam 😂

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 18:47)
Nu, jei mano vyras uzsimanytu birkos, kaip kad montekristos diedas, tai jau jis tada smurta patirtu nuo manes  biggrin.gif  biggrin.gif O gal ji ir apie tai melavo teletabems?  biggrin.gif  biggrin.gif

apsivemciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 16, 14:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72992849" data-time="1663326590"><div><p>Turi, lytinius nukrypimus, bet nei nesuvoki, kad turi. Tik neigimas bėdų neišsprendžia, o jas gilina. </p></div></blockquote><p>Aš kartoju: bėdų neturiu. Nemato jų ir vyras. Tau/jums bėdos kyla???</p>

kurie geria irgi nėra alkoholikai, na nedrįsta sau pripažinti apie problemą... Lb retas alkoholikas supranta savo bėda ir pripazista, kad turi priklausomybe. Dažniausi argumentai-visi taip geria kaip aš, geriu tik brangu alkoholį ir pan.,
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 18:48)
Nera klausytoju? Nenuostabu kazkaip  biggrin.gif Pavyzdziyi man jokio malonumo nebutu klausyti kaip tu savo monumentalistui 74 metų dešrelę tampai.

sorry bet kaip prajuokino lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 18:50)

ale kaip tu jai pavydi, graziu , jaunu stipriu statybininku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 16, 18:59)

ale kaip tu jai pavydi, graziu , jaunu stipriu statybininku lotuliukas.gif

Žinok, tikrai --- labai...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 16, 18:54)
svarbiausia neidomu, nes taip tuscia ir buka, kiek jos cia deda linku tai vis kokie propogandistai pletkininkai jokiu realiu faktu nepasakantys dazniausiai, na ala tapinai...

o del horoskopu nu buvo paauglysteje atsimenu gal kazkiek idomu, esu paskaiciusi kelis horoskopus net turejau asmeniska sudaryta, sese dovana tokia padare, Kaune ejau pas moteri tokia i namus, tikiuosi ne pastininke biggrin.gif . Nu bet kad ten nieko konkretaus, bendrom frazem kazkoks briedas, atsimenu pvz jei bus taupymas, tai sutaupysit(wtf blink.gif ), na as pries vykdama pirma kart i Airija dariausi ir klausiau, kaip seksis. na blyn ir taip aisku, kad jei taupysi tai sutaupysi, bet ta visa aplinka, tas itaigus balsas, prikabina makaronu ant ausu, ir iseini nieko taip ir nesuprates zmogus, o dar kiek sumokejau daug  biggrin.gif

As turiu savo paaiskinima, kodel horoskopai turi kazkiek sense. Manau, ypac seniau kai maisto produktai buvo pagal sezonus, priklausomai nuo to, kada vaikas pradetas, kada vystosi, kokios nestumo fazes ir kokius produktus nescioji valgo, koks klimatas, tai galejo itakoti tam tikru organu sistemu vystymasi, tai pvz vieniem gal siplnesne nervu sistema, kitiem kraujagysliu ir t.t. bet tai vis tiek tik dalis, dar yra tevu genai, auklejimas, aplinka, kultura ir t.t. na ir pati esmine sava zmogaus serdis, kur jis toks koks yra.
zinau kelis zmones gimusius mano menesi ir net dienos labai salia, ir mes labai skritingi visi. aisku panasumu tikriausiai tapr visu kazkokiu imanoma rasti.

Jau vien kiek čia moonte nesąmonių prirasius. Ji ką nesupranta, kad jai makaronus kabina?
Tai va va, Paauglystėje dar dar. Na ir kiek pastebėjau į visokius aiskuiaregius, "astrologus ir pan. Kreipiasi kada kokios bėdos yra...
Tai būtent, kad aplinka, auklėjimas, genai daro įtaką žmogui. Mano sūnaus klasėje yra dvi mergaitės, gimtadieni tą pačią diena svencia, tai ten "dangus ir žemė".

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 19:02)
Žinok, tikrai --- labai...

O jeigu pavarazyti? Nereikėtų ir pavydėti. Gi yra ten pas jus visokių magiju 😆
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 09 16, 19:15)
Jau vien kiek čia moonte nesąmonių prirasius. Ji ką nesupranta, kad jai makaronus kabina?
Tai va va, Paauglystėje dar dar. Na ir kiek pastebėjau į visokius aiskuiaregius, "astrologus ir pan. Kreipiasi kada kokios bėdos yra...
Tai būtent, kad aplinka, auklėjimas, genai daro įtaką žmogui. Mano sūnaus klasėje yra dvi mergaitės, gimtadieni tą pačią diena svencia, tai ten "dangus ir žemė". 

Papildyta:

Jo jiem Amerika vis tiek gera Rusija bloga ir gali kuola ant galvos tasyti lotuliukas.gif

tai va kazkada kai nebuvo interneto, daug informacijos, tie horoskopai gal atrode kaip egzotika ir tiek dabar tas pats visi tie zaidimukai Fbk artais ant kokio paspaudizu nu ir labai net tiksliai kartais buna lotuliukas.gif
Kaip i ziadima ziureti smagu, pamastymui, gal palyginimui, bet ten tuo tiketi, isikibti, nu kazkaip keista.

Tas pats su kortom pvz man patinka sesuo turi tokias Osho kortas, na ten istrauki korta ir ten toks filosofinis pamastymas, mintis, kuria gali susieti su sia diena, kaip pats jautiesi ir t.t. visai idomu buna is tikro kartais, toks zaidimas. Tikiu, kad musu pasamone gali mum kazka pasakyti per zenklu, bet tai neturi buti horoskopas ar taro kortos. Ta i gali buti koks kelio zenklas ar isgirsta fraze ir tu kazka supranti.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 09 16, 19:15)

tai kad nemoku aš varažyt. Ir magijos mano žinomos bendrai. Astrologija yra ne tai ir ne apie tai.

Uarda, bet labiausiai iš visų šioj temoj astrologija rūpi tau: kodėl?
Atsakyti