Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Šuns dubeny ėdalas turi būt tik kai jis ėda. 
Mažam būdavo 3kart, po to tik ryte ir vakare, o vanduo visą laiką turi būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 rugsėjo 2022 - 21:11
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 16, 21:59)
<>ką aš ir sakiau, visos man 'oi oi, tau gi Amadėja nieko blogo nedaro, kam tu ją puoli'. O man jaučiasi, kad ji apsimestinis žmogus, nenuoširdi kaip čia dedasi</p></div></blockquote><p>Mano vaikui tada buvo 2m.ir jis sirgo, o šuo mažas, tai kas keletą val į lauką vest reikdavo vaiką palikus vieną. Trumpam...nu ok, bet ilgo pasivaikščiojimo aš negalėdavau sau leist, o exas grįždavo naktimis. Visai savo šuns nevedžiojo arba ryte 5min., o mano užkniso valyt namus. Tai apribojau erdvę exo kambariu. Porąsuk išvalė ir išvežė šunį pas savo tėvus, kur jis buvo mylimas ir lepinamas.</p><p>Labai bloga aš.</p>

Jūs atskirai gyvenot, kad šuo buvo vyro?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 16, 22:05)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72993105" data-time="1663351858"> Šuns dubeny ėdalas turi būt tik kai jis ėda. </blockquote> Mažam būdavo 3kart, po to tik ryte ir vakare, o vanduo visą laiką turi būti.

O mano ir dabar 3 kartus valgo, dar būna ir kokį obuolį, bananą, morka vaikai duoda. Aktyvus labai, nors ir senas...
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 16, 21:59)
Mano vaikui tada buvo 2m.ir jis sirgo, o šuo mažas, tai kas keletą val į lauką vest reikdavo vaiką palikus vieną. Trumpam...nu ok, bet ilgo pasivaikščiojimo aš negalėdavau sau leist, o exas grįždavo naktimis. Visai savo šuns nevedžiojo arba ryte 5min., o mano užkniso valyt namus. Tai apribojau erdvę exo kambariu. Porąsuk išvalė ir išvežė šunį pas savo tėvus, kur jis buvo mylimas ir lepinamas.</p><p>Labai bloga aš.</p>

Taip, bloga, nes tokiu atveju turėjai iš karto iš jo išsikraustyti pas savo tėvus, gimines, seses, brolius ar į moterų krizių centrą su vaiku, beje ir su šunimi! Turėjai prašyti pagalbos,
Tu esi nenormali
Atsakyti

Jūs atskirai gyvenot, kad šuo buvo vyro?

Tai buvo jo užgaida. Aš "pasirašiau" su sąlyga, kad jis juo rūpinsis, o realiai užkrovė man ant galvos kaip ir viską. 

Man patinka gyvūnai, bet jie ne žaislai. Jei turi gyvūną, tai privalai juo rūpintis tinkamai, t.y. sudaryti jam geras sąlygas, duoti ko jam reik...arba neturėk visai.

Ir mažu vaiku ir šunimi rūpintis tinkamai aš viena negalėjau. Teko spręst tą klausimą...

Atsakyti

Taip, bloga, nes tokiu atveju turėjai iš karto iš jo išsikraustyti pas savo tėvus, gimines, seses, brolius ar į moterų krizių centrą su vaiku, beje ir su šunimi! Turėjai prašyti pagalbos,
Tu esi nenormali

Dėl kitko nesiplėsiu, o kur šuniukui bus gerai aš žinojau puikiai. Tik reikėjo paspausti truputy exą priimt gerą sprendimą. Su jo tėvais buvo iš anksto suderinta. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 16, 22:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72993130" data-time="1663355507"><div><p>Jūs atskirai gyvenot, kad šuo buvo vyro?</p></div></blockquote><p>Tai buvo jo užgaida. Aš "pasirašiau" su sąlyga, kad jis juo rūpinsis, o realiai užkrovė man ant galvos kaip ir viską. </p><p>Man patinka gyvūnai, bet jie ne žaislai. Jei turi gyvūną, tai privalai juo rūpintis tinkamai, t.y. sudaryti jam geras sąlygas, duoti ko jam reik...arba neturėk visai.</p><p>Ir mažu vaiku ir šunimi rūpintis tinkamai aš viena negalėjau. Teko spręst tą klausimą...</p><p></p>

Nu ir? Jeigu "pasirašei", turėjai ir rūpintis. Na kaip ir vaikų. Būtent, kad ne žaislai, kad teigti, čia ne mano, o vyro. Vėlgi kaip su vaikais.
Nesąmones rašai, mano klasioke turi maža vaika, šunį, katiną. Tinkamai prižiūri viena praktiškai (vyras dirba užsienyje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 16 rugsėjo 2022 - 21:35
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 16, 22:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72993131" data-time="1663356276"><div><p>Taip, bloga, nes tokiu atveju turėjai iš karto iš jo išsikraustyti pas savo tėvus, gimines, seses, brolius ar į moterų krizių centrą su vaiku, beje ir su šunimi! Turėjai prašyti pagalbos,
Tu esi nenormali</p></div></blockquote><p>Dėl kitko nesiplėsiu, o kur šuniukui bus gerai aš žinojau puikiai. Tik reikėjo paspausti truputy exą priimt gerą sprendimą. Su jo tėvais buvo iš anksto suderinta. </p>

Eik tu? biggrin.gif Is kur cia dabar jo tevai atsirado ir suderinimas? Gi rasei, kad net nezinai kur jis ta suni isvežė, galvojai, kad gql nudobė.
O dabar pasirodo su 7osviais jau buvo susitarta is anksto biggrin.gif

Neatsibodo meluoti ištisai?
Atsakyti

Šiaip aš buvau tada psichologiškai pribaigta 🙈🙈🙈 

Aišku, pati durna. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 22:36)
Eik tu?  biggrin.gif  Is kur cia dabar jo tevai atsirado ir suderinimas? Gi rasei, kad net nezinai kur jis ta suni isvežė, galvojai, kad gql nudobė.
O dabar pasirodo su 7osviais jau buvo susitarta is anksto  biggrin.gif

Dieve, Dieve blink.gif
Aš negaliu skaityti...
Labanaktis 🌛
Atsakyti

Eik tu? biggrin.gifIs kur cia dabar jo tevai atsirado ir suderinimas? Gi rasei, kad net nezinai kur jis ta suni isvežė, galvojai, kad gql nudobė.
O dabar pasirodo su 7osviais jau buvo susitarta is anksto biggrin.gif

Burba, gal gana fantazuoti, ką??? 

Buvo 1 var.iš vieno, kur važiuos šunis.

Bdje, ne tik šuo, bet ir aš pati su vaiku esu pas jo tėvus gyvenus, jei ką :) 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 16, 22:38)
<p>Šiaip aš buvau tada psichologiškai pribaigta 🙈🙈🙈 </p><p>Aišku, pati durna. </p><p></p>

Nereikia tu "psichologinių triukų"
tampi amžinai atsakinga už tą, ką prisijaukinai. Negirdėjai?
vaiką gi nepaliktum? Retorinis klausimas..
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 16, 22:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72993139" data-time="1663357014"><div><p>Eik tu? vartotojo įkelta nuotraukaIs kur cia dabar jo tevai atsirado ir suderinimas? Gi rasei, kad net nezinai kur jis ta suni isvežė, galvojai, kad gql nudobė.
O dabar pasirodo su 7osviais jau buvo susitarta is anksto vartotojo įkelta nuotrauka

Neatsibodo meluoti ištisai?</p></div></blockquote><p>Burba, gal gana fantazuoti, ką??? </p><p>Buvo 1 var.iš vieno, kur važiuos šunis.</p><p>Bdje, ne tik šuo, bet ir aš pati su vaiku esu pas jo tėvus gyvenus, jei ką smile.gif </p>

Pasedek puse nakties mamkose ir surask ta diskusiją, nuoroda idek ir viskas bus aisku ka tu rasei ir ka as tau atrasinejau.
Atsakyti