QUOTE(Maja Di @ 2022 09 18, 18:48)
Nniekaip nesuprantu koks turi būtų b, kad ištampytų... tada po gimdymų jau moteris būtų nurašyta
Pagaliau Lietuvoj kaip ir daugelyje ES šalių įteisintas medikamentinis nėštumo nutraukimas.
nelabai suprantu cia kuom tu dziaugiesi ir kodel? nesuprantu tokia jau didele problema su ginekologais Lietuvoje pasidarius? Tu supranti bent kad tai daug labiau rizkingas dalykas, nei abortas pas ginekologe?
Kuris sukelia nemazai salutiniu, tarp ju ir uzdegimus, ir mirti, juk net po persileidimu darydavo isvalymus, kad nebutu komplikaciju...dziaugiesi, kad medicina nusivaziuoja salyje...?
Dar vis lyginiesi su vakaru salimis, tiek ilgai veikia sovietizmo smegenu plovimas, kad vakaruose ten kazkoks rojus? ir ka jau ten daro, tai butinai reikia perkelti i LIetuva, nepaisant to, kad turit geriau, nu zombe ne kitaip...
Airijoje toki ivede cia, nes cia gydytojai dauguma atsisako daryti aborta, ir siaip ginekologu trukumas, kaip ir kitu mediku,o aborto niekad seniau nedare ir nenori daryti. O Lietuvoje kokios bedos, kad tokiu priemoniu prireike, visai prastai su sveikatos apsauga darosi?
Papildyta:
QUOTE(markovka @ 2022 09 18, 18:44)
<p>Moteris gali daug tureti partneriu ,o vyrai ne . Grupiniai ,svingeriavimai jom no problem . Tik galva paskui reikia tvarkyti nuo ispudziu.</p>
ka tu cia nusisnkei amzinai?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 09 18, 16:35)
Man irgi patinka labiau apkunesne 😊 negu tą sportiška
Jeigu figūra graži, tai ji ir bus graži, nesvarbu apkūni tu ar liekna.
Mažai 😆 va Ievai kiek reikia:
"Svingerei Ievai nusisekęs vakarėlis, kuomet pasimyli su 9 vyrais..."
pritariu, graziau moteriai apvalios formus, o ne kaip koks jaunuolis pasportaves, kaip lenta. Dar pagal amziu, paauglystei ankstyvoj jaunystei kitaip, o jau brandoje norisi tu apvalumu, man moterys ryskiai pasportavusios su tais 6 pack , atrodo ne kaip, bet cia tik mano nuomone.
ziauru..cia is tos pacios operos
Tikrasis pagyvenusio svingerio paveikslas: narkotikai ir ligos
Skaitykite daugiau:
https://www.lrytas.l...ir-ligos-734583