Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 18:39)
Lietuvoj gyvena mano vaikai, o per tą nevisproti qrvą klausimas kiek jiems bus saugu. 

Ukraina ne tik krauju, bet ir vaikų ašarom nulaistyta. Kaip jiems baisu ten...</p>

per MANE? blink.gif blink.gif blink.gif tu gal rimtai jau atsitrauk nuo socialiniu tinklu ir eik pailseti?

o del ko??? ar ne del to, kad karas???kad zudosi jie vieni kitus ten??? ka as ir sakau kad NEPIRTARIU??? duros jus duros, jum gi svarbiau Zelenskis ir visokie fasistinai buriai kad isliktu, nei tie vaikai, ko cia dabar veidmainiskai ju gaili? doh.gif
Atsakyti

O kokie nors moderatoriai šiame forume egzistuoja?
Visai nesvarbu ar ji psichinė galutinai ar samdyta, bet jau ribos tikrai peržengta.

Man rodos niekas čia nebeveikia

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 18:33)
<p>Sorry, chebra, bet aš to netoleruosiu!</p>

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 26, 18:00)
The ruble-backed MOEX Russia Index regained some ground in afternoon trading Friday to close 20% higher at 2,470, partially recovering from the 33.3% plunge in the previous session, as traders welcomed reports that President Putin is allegedly open to sending a delegation for talks with Ukraine.
Šaltinis: https://tradingecono...ia/stock-market

Ziuresim kas bus pirmadienį. Keista, kad rekordinių greičiu tik dėl tokios priezasties.
"Rusijos įmonių akcijos brangsta rekordiniu greičiu (vos atsidarius biržai per pusvalandį akcijų kainos pakilo jau ~28 proc.).."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 26 vasario 2022 - 18:43
QUOTE(Kristi_na @ 2022 02 26, 18:41)
O kokie nors moderatoriai šiame forume egzistuoja?
Visai nesvarbu ar ji psichinė galutinai ar samdyta, bet jau ribos tikrai peržengta.

gluses eikit is savo urveli ten ir diskutuokit, ten mane snebus, kokios bedos, atsivilko ji cia paskui ir aiskina, tave ir tavo durnuma reiktu uzmoderuoti, kad sau nepakenktum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 26, 18:42)
Ziuresim kas bus pirmadienį. Keista, kad rekordinių greičiu tik dėl tokios priezasties.
"Rusijos įmonių akcijos brangsta rekordiniu greičiu (vos atsidarius biržai per pusvalandį akcijų kainos pakilo jau ~28 proc.).."

Bais idomu pasidare is kur tokias zinias semiates.

GAl del to, kad Rusijai ryt po ryt atjungs nuo SWIF sistemos...

Ir dar, apsidare idomu, kaip ten su NT, kainos irgi kyla?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 vasario 2022 - 18:45
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 18:41)
Merginos, puikios zinios. Turkija uzdare rusu laivams Bosfora.

Dekui Putinui, kad jo karo laivai apsaude turku civiliams priklausanti laiva, pagreitino sprendima.

as matau kad jus duros labai norit pasaulinio karo doh.gif
Atsakyti

per MANE? blink.gifblink.gifblink.giftu gal rimtai jau atsitrauk nuo socialiniu tinklu ir eik pailseti?

o del ko??? ar ne del to, kad karas???kad zudosi jie vieni kitus ten??? ka as ir sakau kad NEPIRTARIU??? duros jus duros, jum gi svarbiau Zelenskis ir visokie fasistinai buriai kad isliktu, nei tie vaikai, ko cia dabar veidmainiskai ju gaili? doh.gif

Per putką ta sup*stą

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 18:42)
Man rodos niekas čia nebeveikia</p>

Niekas, todel sutres liezuvi ir paleido.
Atsakyti
Cia gyvenimas verda, o ka ten tame ju teletabyne...nuobodu biggrin.gif tai ir atbega cia, kaip vovierės pamatę riešutus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 19:46)
Niekas, todel sutres liezuvi ir paleido.

As irgi sutrė, jo? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 26, 18:45)
as matau kad jus duros labai norit pasaulinio karo doh.gif

O tu galvoji kad jis nekils veliau? Jei Rusija egzistuot tokia kokia ji yra? Duodi garantijas?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 26, 18:42)
per MANE? blink.gif  blink.gif  blink.gif  tu gal rimtai jau atsitrauk nuo socialiniu tinklu ir eik pailseti?

Neaiškink, nesupras. Jie ale knygos manIAkes, bet net nesupranta apie ką rašoma knygose.
Remarkas wub.gif
"Ar žinote, kodėl vyksta karai? Kodėl jie prasideda? Kodėl dėl vienų žmonių nesutarimų kiti, nekalti žmonės turi mirti? Pažvelkite į tai paprastų karių akimis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 26 vasario 2022 - 18:58