QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 21, 20:05)
Ar tikrai dabar visa tai vertetu sulyginti su zemevien tam, kad nuversti Lukosenka is valdzios? ir kad ateitu koks kitas ne faktas, kad geresnis...ar isileisti vakaru" investitcijas, parduoti mokyklas, darzelius verslam, uzdaryti ambulatorijas, ir iveisti bizniuka visur...?
As siaip girdejau ,kad tikrai lietuviai kai kurie emigruoja ten, sako tuose kolukiuose gana gerai moka, geriau nei Lietuvoje.
ne, tikrai ne
gi jau matome, kad Vakarai glupi kaip čiabato aulai
gi pas mus irgi pilna nepatenkintų ir mes dažnai nepatenkintos valdžia, na ir kas mūsų klauso?
gi jei kas nepatinka, lai emigruoja ar ne? vadinasi visai neblogai galiausiai, jei prie bat'kos dupos sėdi
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 21, 20:08)
Bet jis tikrai charizmatiškas žmogus. </p>
Anusauskas? na kaip diedukas, jo, nieko visai. Bet kaip jaunos žmonos turėtojas tai baisus. Kur jo raumenukai, padažyti plaukučiai ir pan? Baisiai gi kartu labai atrodo
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 21, 20:20)
Tu nemanai, kad ji labai tradicine tokia moteryte, reikia butinai apsizenyti, tureti vaiku suniuka ir kaciuka, gyventi bute ir tureti masina, tureti dabra 8-5, eiti i sporto kluba ir kartais praleisti laika su vaikais, atostogos turkijoje arba kitose panasiuose vietose
na nezinau steriotipskesnio gyvenimo budo
Tipo kaip tu gali vaiku nenoreti

Jai nesuvokiama, kaip ir nesuvokiama, kad kitos nestresuoja del lycnu kg, neliekno pilvo ar kad vyrai moterys gali elgtis nesteriotipiskai , kad nebutina itikti i tuos visuomnes sukurtus remus
Ji norėtų tokia būti, bet nedatempia ir nesuprana kaip aš nenoriu
pas mane tai įgimta, tėvai mano ne prie ko. Aš jau visai mažytė nekreipiau dėmesio į lėles