Butent, jie gyvena kaip gyvene toje Ukrainoje iskyrus tuos miestus kurios subombino. Jau airiai nesupranta sako, ko jie cia vaziuoja, ko ne i kitu spaprasciausiai miestus.
Va viesbuciai kuo puikiausiia veikia, ko ten neapgyvendina pabegeliu? kodel mes mokesci moketojai turim moketi uz ju atsotogas Airijoje pvz?
Mums kainos kyla, mokesciai, o jie sau turistauja atsipute gaudami pinigus, gyvendami cia uz dyka viesbuciuose... kazkaip jau vsiai absurdiskai atrodo...
viesbuciai Ukrainoje
Pati gi buvai ilgai pašalpinė ten, kažkaip rankos nenudžūvo pinigus imt?
ir jiem sekasi...

Papildyta:
Na jo, gi tavo tevukas partinis veikejas buvo prie ruso. Dsr turit tuos jo trisdesimt sidabrinių ar jau išporceliuoti?</p></div></blockquote><p>ta reikia antros mašinos, turėk. Man va antras šuo buvo reikalingesnis ;D </p>
Maziausios išlaidos. Mais8nai uztektu tik padangas pakeisti karta I penkmeti uz tokius pinigus

Tqi, kaip supratau, vaikams net mokslų neipirksit? Apie kokia pagalvw tu cia kalbi? Kelis tukstancius euriukų?

Bet tavo pagalvė kasmet nuvertėja. Čia iki visokių kriziu buvo. Dabar dar labiau. kai nestabilu viskas.. aš jau nekalbu apie galimą hiperinfliacija.
O tu į auksą ar deimantus investuoji?</p></div></blockquote><p>į ką noriu į tą ir investuoju. Yra ir pinigais, ir ne pinigais.</p>
Tai žinoma į ką nori į tą ir investuoji. Klausiu į ką... Čia paslaptis kazkokia? Tu viena visoje LT tik į tą investuoji, kad bijai išsiduoti ? 😂
Rase, kad pinigais...dabar savo nuomone pakeitė. Turbut uzmirso ka meluoja

Maziausios išlaidos. Mais8nai uztektu tik padangas pakeisti karta I penkmeti uz tokius pinigus
Tqi, kaip supratau, vaikams net mokslų neipirksit? Apie kokia pagalvw tu cia kalbi? Kelis tukstancius euriukų?Nejuokink tu svieto su savo pagalve for the Dollhouse .
jei tau keli tūkstančiai yra finansinė pagalvė ką gi, vis geriau nei nieko.
niekad nebuvau, is kur tu tokais nesamones trauki? Kuriuo metu cia as " buvau "?

Papildyta:

Tqi, kaip supratau, vaikams net mokslų neipirksit? Apie kokia pagalvw tu cia kalbi? Kelis tukstancius euriukų?

kam jai masina, ka dji teisiu neturi

Gal yra kokios sveikatos porbelmos, dle kuriu neglai teisiu gauti, nes nu kas gali jau tokio amziaus visi turi tikrai.
niekad nebuvau, is kur tu tokais nesamones trauki? Kuriuo metu cia as " buvau "?
is vis net kai nescia nustojau dirbti ir galejau imti pasalpa, neemiau, nes uzteko vyro algos. Buvau naivi per daug, nemaniau, kad tokie nagli zmones gali buti....
Papildyta:
kam jai masina, ka dji teisiu neturi
Gal yra kokios sveikatos porbelmos, dle kuriu neglai teisiu gauti, nes nu kas gali jau tokio amziaus visi turi tikrai.
tai kai nuo vyro atlėkei į Airę nereikėjo ničniek?
Apskritai ginčytis dėl finansinių pagalvių absurdas, nes kas kaip nori, taip tas daro. Bet, įtariu, visos mes turim fondus "jeigu ką"
visada tokia buvo kaip ir kt. teletabės
na tu tik įsivaizduok, jei aš, tu ar Lutukė čia parašytume, kad svinguojam su vyru, kad ką tik krušėmės daugiabučio garaže, kad mėgstam analinį, sado mazo elementus, tai mums vietos čia nebūtų, užėstų negyvai ir print screenus policijai siųstų
o kai tą rašo teletabių atstovės tai mirksi ir linksi visos išsišiepę
tokie žmonės tiek ir teverti
Policijai? Na, jiems tikrai neįdomu ta ))

tarkim 10.000 uz saules baterjas, kurios dienos metu ir daug maz vasara uztikrins nemazai dali elektros. Vakarais, ziema ja reiks vis tiek pirktis, tai po kiek metu tos baterijos atsipirks? po tiek, kiek reiks keisti i naujas?
Kad sau uzsisaugot pagaminta elektra, ka dnaudot pvz vakare, reikia labai daug ir dideliu bateriju, kurios irgi kas kelis metus keisti reikia.
Nu rimtaI kaip boba pavarei.
450W saules panele kainuoja 190E. Tai 5kW 2200E. Dar laikikliai nu bus 2800E
Susimontuot gali pats jei yra vyras ir jam nagai rieciasi ne atgal.
Inverteris 600E Aliexpress EASUN.
Baterijos... Gali pirkti 8 baterijas automobilines kainuos 800 tai 8kWh per akis vakarui ir net keliom dienom jei labai blogas oras. Bet tokios laikys kelis metus, geriau pirkti licioo kad ir naudotas, tos laikys daug metu galima gauti uz 170 eur 1kWh
Apsimoka, bet ziema elektra reikes pirkt.
Jei sildyma darai ant katilo ir karsta vandeni katilas ruos tai ziema elektros nereikes daug
Papildyta:

Pute sunkmeciu neverta daug