Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nieko sau krizė ir taupymas blink.gif
Pirmieji: Trakai pradeda šildymo sezoną
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 26, 22:31)
O vaikas su liemene, tai užtenka, kad būtų akiratyje, nereik būt šalia.

Och tu svolačiau, vyresnelis pas senelius, nes ne sito diedo vaikas, tai nera ko kartu veziotis atostigauti. Evil ėriuko kailyje.
Atsakyti

:D Gal į kaimą išvežtas prie grandinės? :D

Atsakyti
Burbanti,
Va shita moteris tavo vertybiu isikunijimas.
Tai paskaityk ka ji rasho

Jolanta BLAŽYTĖ: Matau, kaip griūna visos sistemos

https://www.respubli...visos-sistemos/

"ką tokios griūties metu dar galima padaryti. Ogi, pasirodo, nieko ypatingo: tiesiog atsipalaiduoti ir žiūrėti į šį chaosą taip, kaip žiūrite įtempto siužeto filmą."
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 27, 10:46)
<p>:D Gal į kaimą išvežtas prie grandinės? biggrin.gif</p>

prabilo dar viena, prisigimdžiusi tik dėl mados biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 27, 10:29)
Och tu svolačiau, vyresnelis pas senelius, nes ne sito diedo vaikas, tai nera ko kartu veziotis atostigauti. Evil ėriuko kailyje.

sakai? nejau mama taip galetu padaryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 27, 10:46)
<p>:D Gal į kaimą išvežtas prie grandinės? biggrin.gif</p>

Amadeja ne pirma tokia mamkose. Mano atmintyjw islikes vienas personazas, kuris antro diedo vaika tampe po visus imanomus burelius, kad ans protingas paliktu, o kiro diedo vaika dastume tik iki profkes lygio.. nes nu...kito diedo vaikas....
Gi yra tokiu personazu ne vienas, ane?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 27, 11:00)
sakai? nejau mama taip galetu padaryti? unsure.gif

Ne ji pirma tokia. Kai vienai pirštu dūriau I tai tai oi kas darytis pradejo. O kodel pradejo tai darytis? Todel, kad tas personažas niekuo negalejo kontrargumentuoti. Teisybė kai kam laaaaabai nepatinka. Ne apie vaikus kalba, bet apie tai, kaip moterys sustato vaikus preoretizacijos lenteleje pagal savo vyrus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 27, 10:50)
Burbanti,
Va shita moteris tavo vertybiu isikunijimas.
Tai paskaityk ka ji rasho

Jolanta BLAŽYTĖ: Matau, kaip griūna visos sistemos

https://www.respubli...visos-sistemos/

"ką tokios griūties metu dar galima padaryti. Ogi, pasirodo, nieko ypatingo: tiesiog atsipalaiduoti ir žiūrėti į šį chaosą taip, kaip žiūrite įtempto siužeto filmą."

Tavo fantazija beribė. Tu net fantazuoji apie ta, kokios mano vertybės. Kuo baisesnės vertybės, tuo tu labiau susijaudini.

Nuvilsiu, nera ne vieno lietuvio, kurio vertybes man butu vertingos.
Atsakyti

:D Gal į kaimą išvežtas prie grandinės? :D

Jojooooo :))))

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 27, 11:37)
Amadeja ne pirma tokia mamkose. Mano atmintyjw islikes vienas personazas, kuris antro diedo vaika tampe po visus imanomus burelius, kad ans protingas paliktu, o kiro diedo vaika dastume tik iki profkes lygio.. nes nu...kito diedo vaikas....
Gi yra tokiu personazu ne vienas, ane?
Papildyta:

Ne ji pirma tokia. Kai vienai pirštu dūriau I tai  tai oi  kas darytis pradejo. O kodel pradejo tai darytis? Todel, kad tas personažas niekuo negalejo kontrargumentuoti. Teisybė kai kam laaaaabai nepatinka. Ne apie vaikus kalba, bet apie tai, kaip moterys sustato vaikus preoretizacijos lenteleje pagal savo vyrus.
Papildyta:

Tavo fantazija beribė. Tu net fantazuoji apie ta, kokios mano vertybės. Kuo baisesnės vertybės, tuo tu labiau susijaudini.

Nuvilsiu, nera ne vieno lietuvio, kurio vertybes man butu vertingos.

bet tai ziauru, pas mus irgi gyveno kaimyne, dar kai maza buvau, tai svao dukra vyriausia issiunte pas mociute gyventi, nes matai ji nesutare su nauju diedu... unsure.gif Bet tai kaip vaikam turi sirdele skaudeti.
Mano sesuo nuo kito tecio ir mama musu neskyre, bet mano tetis tikrai mane labiau mylejo, jai daug nuoskaudu is to periodo. Visgi reikia ne tik atsiklausti vaiku del naujo partnerio, bet ir ziureti, kad jie susidraugautu,jei jau kartu gyvena. Seniau, aisku, i tuos vaikus mazai demesio kreipe, bet dabar tai vis ainformacija gi yra.
man ziauru, kaip jaunos moterys sako, naujas vyras, ne mano vaiko tevas, jis tipo nieko dle jo neprivalo blink.gif Man atrodo, kad jei jau susituoki su nauju vyru, tai jis ir tampa tavo visu vaiku tevu ir privalo ir islaikyti ir priziureti ir rupinti. O jei nepriima tavo vaiku, matyt ir meiles nera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2022 - 10:55

Sėdi kambary, bando padaryt nd. Sekas suuunkiai :)))

Siūliau prie baseino daryt, bet jis nori kambary.

Tai joooo blogiausia mama, nes ištempia vaiką atostogų mokslo metų laiku, bet gal mažiau sirgs :)

Atsakyti

Tai joooo blogiausia mama, nes ištempia vaiką atostogų mokslo metų laiku, bet gal mažiau sirgs :)

Atsakyti

Atsakyti