QUOTE(Monteverte @ 2022 09 28, 17:26)
nu tai gi Montekrista, Amadeja
nori passwordo?
As buvau tik temoje ne I temą, bet montekrista neršė ten visur. Dabar jau paseno - neneršia

turbut. Senai buvau jau, nezinau kas ten vyksta. Paskutini karta skqiciau, kai montekrista gyresi, jog pagaliau sudalyvavo swingerių orgijoje
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 28, 17:31)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72997287" data-time="1664374428"><div><p>Tu net nesupranti, kad neturedama ka atsakyti, tu nusišnekėjai dabar?</p></div></blockquote><p>Kaip kad niekas nešmečiau šuns, taip niekad vyro dupės neliečiau-pakankamai aišku?;)</p><p>Tai ir sakau-savo fantazijų man nepripaišyk

</p>
Be abejo, srgi as gincinuosi, kad tavo galvoje tu jo neismetwi. Tavo pasaulis gi kitoks, nei normaliu zmoniu. Tau atrodo, kad sena suni tu atidavei kitiems. Tu gi jo neismwtei is savo buto. Tu jį išpašolvoninai.
Taip ir su tavo rastais mamkose apie savo nysusvietną pislumą ir pozas - tu galvoji, kad tai yra nysusvietnas tavo pranasumas pries kitus personazus. Tavo smegeninė taip neša Tu niekada nesuprasi, kad pati save darai mėšlo krūva mamkose. Tau neduota tiek proto,.