QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 05, 11:12)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72999863" data-time="1664913752"><div><p>Na taip nes NEZINOJAU. Kai gyveni normalioj salyje tokie moeksciai nei nesisapnuoja, kai tik suzinojau tai ir susimokejau, dabar susitarem, kad man i emaila atsius saskaitas.
as nesuprantu kuriu galu ivairios valstybines istaigos negali informuoti zmoniu is kuriu nori lupti pinigus, mes gi gyvenamaja vieta deklaruojam ambasadoj. Kaip gali siusti sau ramiai saskaitas i tuscia nama, kur tie laiskai nueina? ir sau ramia dusia perduoti paprasciausiai anstoliam, dar vienai parazitinei istaigai.
O tu ko nemoki Uk uz savo NT siuksliu moekscio?
Papildyta:
tada man visi tokie atrodytu, tik kazkodel tokiso tik jus su moonte atrodot. Kodel?

tikrai sazinigai niekad cia neisizeidi?

</p></div></blockquote><p>Yra su šiukšlėm niuansas, kad pats turi ieškot kam mokėt. Taip aš beveik 2m.nemokėjau kol dašilo, kad nėra patarnavimų sąskaitoje šiukšlių 🤣</p>

mes turim ieskoti kas isves siuksles?
Gal tu šiandien rytr sumaišei vaistus kaip ir idomucia?
Kur tu gyveni, piemenaite? Kokius package'ius jūs renkatės? Pigiausius? O paskui verkiat, kad nezinot kas siuksles veža?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 05, 11:13)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72999889" data-time="1664950263"><div><p>Va kai tau prie gerklės prikiš peilį ir paklaus-nori MYLĖTIS ar ne, pažiūrėsim, kaip tu rėksi ne, nenoooooriu

</p></div></blockquote><p>Tada jau nebe noro klausimas..</p><p></p>
Tai tqip ir neatsakysi - tu protingwsnė uz Maska, avėdama senais nuklypusiais batais per šventes?