L.fainų lengvų dabar yra
Tai ko tik nėra dabar Dėl to ir nebereikia dešimtmečiais saugomų išeiginių batų
Kosovas?
tu is vis skiri referendumus, kai daroma siaip ir kai daroma su stebetojais?
panasu kad nei bum bum nesigaudai tarptautinei teisei, nei kas teiseta , nei kas ne.
TarptautinĖJ teisĖJ
Sakau-okupuotose teritorijose jokie referendumai, net jei juos stebi ponas dievas, nėra teisėti. Čia atspirties taškas tavo trydoms-OKUPUOTOSE TERITORIJOSE
nu as jau bijau ka ir sakyti, kaip Vilniaus beveik centre sake gi ten 15 min nuo centro gyvena, reikia botu?
Man kaime reikia, mieste, kai gyvenau nesu turejusi, gerus kedus neperslapamus uzsidedi, jei nori po pievute vaikscioti ir tiek. Nors pas mus lyja tikrai daug.
nu va bus kalbų kelioms dienos, kaip galima eiti šuns vedžiot su botais (trumpais)
nu as jau bijau ka ir sakyti, kaip Vilniaus beveik centre sake gi ten 15 min nuo centro gyvena, reikia botu?
Man kaime reikia, mieste, kai gyvenau nesu turejusi, gerus kedus neperslapamus uzsidedi, jei nori po pievute vaikscioti ir tiek. Nors pas mus lyja tikrai daug.
Papildyta:
1.O tai gal pvz imesi kas del nepriklausomybes renge referenduma ne okupuotose teritorijose?
2.ir kaip gi su tuo Kosovu, kodel ju refrendumas buvo pripazintas? atsakysi, ne? Ar tik bukai kartosi ta pati per ta pati mela?
nu va tik gramatika ir moki sakau, daugiau 0 ziniu.
aš tau jau atsakiau. Ukrainos teritorija yra jos teritorija ir okupuotose vietose referendumai teverti nulio.