Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 06, 14:12)
Kur vaikštom, taip. </p>

ai tik kur tu vaikstai, taip kaip ten siuksles issikirsto kur tu vaikstai, ar tik ten tvarko? kaip suzinai, kuriuose vietose nebus siuklsiu... lotuliukas.gif

tu nejauti, kad tu nuolat nusneki?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 06, 14:11)
<p>Nesirgau kovidu, tfu tfu, nė sykio. Arba buvau besimptomė smile.gif </p>

Tai ar nesirgai (duodi savo du pirštus apmyžti, jei kraujo testai parodytu kitaip) ar gal prasirgai besimptomiu? biggrin.gif
Atsakyti

Tai jau yra siuklsiu Lietuvoje? bigsmile.gifSakei nei miskuose nera, kur vaikstai, tai maniau mieste, tai jau tikrai nera biggrin.gif

Šiukšlių yra KIEKVIENAME pasaulio mieste. Klausimas kiek. 

Atsakyti
Kur vaikštom, taip. </p>

tai tik reiškia, kad minimaliai vaikštai po Vilnių ir esi namisėda. Arba tiesiog esi "akla" tam tikriems dalykams. Tiesiog nematai, nekreipi dėmesio, natūralu tau bjaurūs vaizdai, esi pripratusi. Nes tikrai Vilniuje nemažai senų, labai apleistų rajonų, kur baisu koją kelti, ypač vakarais. Mes kai tikrai gyvename, ne tik SM forume, tikrai turime šunis, viską jiems perkame ir kai reikia važiuojam pirkti į įvairias Vilniaus vietas, tai viską ir matome rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 06, 14:03)
labai svaru panasu ,kap montekrist asake , oi Lietuvoje tai siuksles negzistuoja  biggrin.gif

na tikiausiai ne kara, o tik zmoniu apsileidima...

Na bet ir seniau turėjo buti dar daugiau, anot teletabiu, konteineriai antžeminiai gi buvo. Dabar, rašė, kad nėra jų-visur pakeitė požeminiais. 😁
Atsakyti
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73000235" data-time="1665054681"><div><p>tiesa, rašei kitaip
kad nematai šiukšlių, visur švaru, gražu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kur vaikštom, taip. </p>

O tu esi švari, kaip šeimininkė ar tau gqli buti ir tokia jauki betvarkė namie?
Atsakyti

tai tik reiškia, kad minimaliai vaikštai po Vilnių ir esi namisėda. Arba tiesiog esi "akla" tam tikriems dalykams. Tiesiog nematai, nekreipi dėmesio, natūralu tau bjaurūs vaizdai, esi pripratusi. Nes tikrai Vilniuje nemažai senų, labai apleistų rajonų, kur baisu koją kelti, ypač vakarais. Mes kai tikrai gyvename, ne tik SM forume, tikrai turime šunis, viską jiems perkame ir kai reikia važiuojam pirkti į įvairias Vilniaus vietas, tai viską ir matome rolleyes.gif

Žinoma, nematau, nebendrauju, neinu :) Kaip tik tau patogu :) 

Atsakyti

cia kaip ir siuksliu nematai niekur? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 06, 14:14)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73000239" data-time="1665054754">
<div>
<p>Tai jau yra siuklsiu Lietuvoje? vartotojo įkelta nuotraukaSakei nei miskuose nera, kur vaikstai, tai maniau mieste, tai jau tikrai nera vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Šiukšlių yra KIEKVIENAME pasaulio mieste. Klausimas kiek. </p>

Kiek pas tave tas 'tiek', kad jau sakytum 'nešvaru'?
Atsakyti

O šeimoje sirgo? Vaikai, vyras, mama?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 06, 14:14)
Šiukšlių yra KIEKVIENAME pasaulio mieste. Klausimas kiek. </p>

aa jau dabar taip?

as ta zinau, tik tu bandei irodineti kitaip biggrin.gif biski pati supratai, kad nusisnekejai?
Atsakyti

Tai ar nesirgai (duodi savo du pirštus apmyžti, jei kraujo testai parodytu kitaip) ar gal prasirgai besimptomiu? biggrin.gif

tai iš kur aš žinau? jei besimptomė buvau ir nesityriau ir nieko nesidarė? :D 

Atsakyti