Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 23:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72937456" data-time="1645909757"><div><p>Padekok Putinui, kad jis kvailys ir leidosi isprovokuojamas...
Kai kokia pensininke atidave sukciams Rusijos iskovotas vertybes ir sukele kara, kur jis tik bus kaltas dabar
As cia nei prie ko...</p></div></blockquote><p>Visi tikino ir aš manoau, kad jis protingas. </p><p>Tai kaip taip susimaut? </p><p></p><p>Amžius? Smegenys ištirpo? </p><p>Nes visi žingsniai anksčiau buvo gudrūs. </p><p>Su tuo pačiu Krymu. O ėjo lyg panašiu keliu. </p><p>KAS NUTIKO?</p>

O gal dabar tiesiog "taip reikia"
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 27, 00:17)
Pritariu, per anskti. Mano vienas anukas, yra labai brandus, nors yra penktokas. Jo sesuo, miela ciauskute, abejoju, kai ji ugtels ar bus panasi i savo broli. Juk tai normalu. Tai va, berniukas dabar sakito knygas, skirtas vyresniem vaikam, uzbegant uz akiu, ne suagusiems ir net ne Remarka, gal, kartoju, gal ji skaitys po metu, o gal po dvieju. Ziuresim. Tolkien knygas jau visas perskaite.

Pas mus namie buvo didelė biblioteka, aš išmokau skaityti labaaai anksti ir kadangi augau viena iki tam tikro amžiaus, tai daug visokių knygų ne pagal amžių perskaičiau-na, traukiau iš lentynos ir skaičiau viską smile.gif Pamenu, kad ir apie namų ūkį, ir Zalytį buvau radusi, pasakas visų tautų skaičiau, buvo visa kolekcija. Bet kad paskui jau būčiau neberadusi kada gyvenime ką skaityti, tai taip dar nenutiko, tik laiko trūksta tiek kiek noriu perskaityti smile.gif
Gerai, kad savaitgalį buvo knygų mugė. Buvo daug šviesos ten, palaikymo Ukrainai žodžiu, muzika, tylos minutėmis. Ašaros kaupėsi ne vieno žmogaus akyse, tikrai visi tokie labiau susikaupę, susivieniję. Šiandien buvo truputis vilties, labai trapios, bet vis tik.
Atsakyti
Kai shalyje isivyrauja ideja, kad kazhkoks lyderis yra nepakeichiamas tai tai shaliai -galas.
Nes zhmogaus galimybes ribotos, zhmones turii silpnybiu ir su amzhiumi daro vis daugiau klaidu.
Vokietija Merkel nuvare i prazhuti, nors pradzioje buvo labai puiki.
STalinas butu nuvares SSSR i prazhuti bet pasimire laiku... Nu tai Brezhnevas nuvare...
Putinas turejo savo strategija gristi bendraminchiais. O ne vienu zhmogumi.
Amerikonai tuo turejo pasinaudot...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 26, 23:11)
Dar preshnekekk kaip Moonte anksciau. Sudaryk gerieciu ir blogieciu SARASHUS.
Paskui pamastyk iki ko nusmukai

Idomucia, primink man kada as sarasiukus sudarinejau?

O tu, mielasis, ar pameni kaip teletabius skaiciavai? Na tuomet kai sugadinot tema, ne jums skirta...

O ir teletabius, primink man, kas sugalvojo?

Todel, buk geras, nemoralzuok.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 23:17)
Pritariu, per anskti. Mano vienas anukas, yra labai brandus, nors yra penktokas. Jo sesuo, miela ciauskute, abejoju, kai ji ugtels ar bus panasi i savo broli. Juk tai normalu. Tai va, berniukas dabar sakito knygas, skirtas vyresniem vaikam, uzbegant uz akiu, ne suagusiems ir net ne Remarka, gal, kartoju, gal ji skaitys po metu, o gal po dvieju. Ziuresim. Tolkien knygas jau visas perskaite.

Bet kaip jūs galit spręsti kada jūsų 12m. vaikui psichologiškai sunkias knygas skaityti? Jūs psichologai? Jūs bent atsimenat tą knygą "Vakarų fronte nieko naujo". Kokie ten košmarai aprašomi?
Matet- N16, N18. Čia kas sugalvojo kaip manot?
vartotojo įkelta nuotrauka]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 26 vasario 2022 - 23:27
QUOTE(uarda @ 2022 02 26, 23:18)
Mes čia nk nežinom. Kas ką išprovokavo ar ne. Čia tik jūsų asmeninė nuomonė. Tiesos mes nežinome.

Sutinku tiesos mes nezhinom. Met daug ka matem. Visas tas provokacijas. Ishprovokavo, kaip psichiatrai shizofrenikus. Vadovelinis pavyzdys.
Jis tai vadina nesiskaitymu su rusu interesais. Juokinga. Taip kalbeti gali kokia baro merga. Politikas visuomet zhino, kad draugu nera yra tik interesai ir reikia ishlaikytii shalta prota
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 02 26, 23:24)
Bet kaip jūs galit spręsti kada jūsų 12m.  vaikui psichologiškai sunkias knygas skaityti? Jūs psichologai? Jūs bent atsimenat tą knygą "Vakarų fronte nieko naujo". Kokie ten košmarai aprašomi?

Pirmas pasaulinis karas dabar visaii nesusijes. Tai buvo valdziu suorganizuotas karas del ju interesu ir beigesi tuo paciu.
Gi antras baigesi jau kitaip
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2022 02 26, 23:21)
Pas mus namie buvo didelė biblioteka, aš išmokau skaityti labaaai anksti ir kadangi augau viena iki tam tikro amžiaus, tai daug visokių knygų ne pagal amžių perskaičiau-na, traukiau iš lentynos ir skaičiau viską smile.gif Pamenu, kad ir apie namų ūkį, ir Zalytį buvau radusi, pasakas visų tautų skaičiau, buvo visa kolekcija. Bet kad paskui jau būčiau neberadusi kada gyvenime ką skaityti, tai taip dar nenutiko, tik laiko trūksta tiek kiek noriu perskaityti smile.gif
Gerai, kad savaitgalį buvo knygų mugė. Buvo daug šviesos ten, palaikymo Ukrainai žodžiu, muzika, tylos minutėmis. Ašaros kaupėsi ne vieno žmogaus akyse, tikrai visi tokie labiau susikaupę, susivieniję. Šiandien buvo truputis vilties, labai trapios, bet vis tik.

OI ne...
Cia istorija siek tike ne apie tai. Mokykloje klasiokes pradejo skaityti "geltonaja literatura", na taip mano tevai vadino. Ir visai nesenai knygynuose pasirode Bronte "Dzein Eir", na kai pas mus namie irgi nemaza biblioteka buvo, pradejau sniukstineti po lentynas jos ieskodama. Susiradau tik Dreizerio "Dzeini Gerhart", perskaiciau, sunkokai man buvo kol suvirskinau, savaite knygu neskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 23:23)
Idomucia, primink man kada as sarasiukus sudarinejau?

Prisimink pagerintus. Tau nepatiko zmones kurie masto kitaip.
Va dabar matai, situacija kita. Yra sektu nariai kurie su mumus nedraugaus, bus tik savo "Putinas Dievas" FB grupese ir ten visaip rems sektos tikejima.
Na ir gerai...
Paskui pamatys, kad juos ishdurnino, ir eis kas sau, Ubuntiene eis i virutve ir plauti kojiniu... Ji moteris turi atsargini varianta.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 26, 23:28)
Sutinku tiesos mes nezhinom. Met daug ka matem. Visas tas provokacijas. Ishprovokavo, kaip psichiatrai shizofrenikus. Vadovelinis pavyzdys.
Jis tai vadina nesiskaitymu su rusu interesais. Juokinga. Taip kalbeti gali kokia baro merga. Politikas visuomet zhino, kad draugu nera yra tik interesai ir reikia ishlaikytii shalta prota
Papildyta:
Pirmas pasaulinis karas dabar  visaii nesusijes. Tai buvo valdziu suorganizuotas karas del ju interesu ir beigesi tuo paciu.
Gi antras baigesi jau kitaip

Mes apie vaikus ir knygas jau. Kam ką galima skaityti 🤗
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 26, 23:24)
Bet kaip jūs galit spręsti kada jūsų 12m.  vaikui psichologiškai sunkias knygas skaityti? Jūs psichologai? Jūs bent atsimenat tą knygą "Vakarų fronte nieko naujo". Kokie ten košmarai aprašomi?
Matet- N16, N18. Čia kas sugalvojo kaip manot?
vartotojo įkelta nuotrauka]

Uarda, gal apsiraminkit. Pati ataudziat, pati apgmesgat ir pati del to piktinates. Skaitykite is naujo ka rasau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 23:30)
OI ne...
Susiradau tik Dreizerio "Dzeini Gerhart", perskaiciau, sunkokai man buvo kol suvirskinau, savaite knygu neskaiciau.

Va va. Čia irgi sunki knyga ne vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2022 02 27, 00:10)
Puiku, Įdomučiia!
Dabar jau būsi įkeldintas į teletabių gretas.

Oi, jis jau senai jusu gretose. Galit pasiimti pas save I teletabyną. Nu duokit jus jam ta priemima, galesit bendrauti ten visi, ratu susėdę.
Atsakyti