Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 10 18, 15:33)
Pirmiausia reikia turėti tai, ką bandoma atstoti. Tu ir Montevertė beigi dar čia kelios to tikrai neturit, bet garsiai apie tai kalbat.

sudievis neprivalo melstis visiems iškrypėliams ir priedurniams ir mekenti valdžios nuleistą iš aukščiau tekstą
toks žmogus kaip tik mąsto ir apžiūri visus rakursus, mato visas blogybes ir pan.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 18, 15:36)
Bingo! Net nesupranti, kas yra ontologinis, dvasinis vulgarumas.  Eh, Monteverte Monteverte...

Mano patarimas tau: neteršk savo dievų vardo.

Baik..baik galvoti, kad parasiusi mandrą žodį turi teisę galvoti, kad esi uz kitus aukstesnė visa galva.
Pasigooglinti to zodzio reiksme jau nera problema. Nu tu islysk is tu sovietinuu laiku, kai dar nebuvo interneto. Jabytute
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 18, 15:32)
Man idomu kuo galima pakeisti vidinę ramybę? Kokia jausena yra tolygi sielos ramybei?

Kai įgysi vidinę ramybę, suprasi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 18, 15:38)
sudievis neprivalo melstis visiems iškrypėliams ir priedurniams ir mekenti valdžios nuleistą iš aukščiau tekstą
toks žmogus kaip tik mąsto ir apžiūri visus rakursus, mato visas blogybes ir pan.

Pasakysiu tau tik tiek: kol kas su rimta ontologija neturi nieko bendro. Tobulėk.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 18, 15:33)
Pirmiausia reikia turėti tai, ką bandoma atstoti. Tu ir Montevertė beigi dar čia kelios to tikrai neturit, bet garsiai apie tai kalbat.

Daug parasei, bet visiskai ne i temą. Visiskai. Manau sielos ramybes niekas negali atstoti. Tu tai zinai, bet nenori pripazinti, kad AŠ esu teisi biggrin.gif , todel pradedi nusirasyti ir atrodyti kvailai.

Na...as vis tikiu, kad tu moki mastyti. Tai kuo galima pakeisti sielos ramybę?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 18, 15:41)

Ir vel issikukinej8mai. Oi...tas nezinojimas ką atsakyti, tave padaro tokia kvaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 18, 15:42)
Daug parasei, bet visiskai ne i temą. Visiskai. Manau sielos ramybes niekas negali atstoti. Tu tai zinai, bet nenori pripazinti, kad AŠ esu teisi  biggrin.gif , todel pradedi nusirasyti ir atrodyti kvailai.
Na...as vis tikiu, kad tu moki mastyti. Tai kuo galima pakeisti sielos ramybę?

Teisi. Dabar gal ne daug parašiau.

Kuo galima pakeisti sielos ramybę - dabar - va į tavo sielos neramybę. Pamatai skirtumą ir sakai, iki. Mano visuomeninė veikla baigiasi ilgesniam laikui.

Tikiuosi suprasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 18 spalio 2022 - 14:47
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 18, 15:44)
Teisi. Dabar gal ne daug parašiau.

Teisi kuo? Kad sielos/vidines ramybes neimanoma pakeisti jokia kita jausena ir vidiniu būviu?
Papildyta:
Kodėl jums teletabėms taip sunku mastyti ir diskutuoti apie tai ko jus negalite paliesti, pauostyti, paragauti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 18, 15:47)
Teisi kuo? Kad sielos/vidines ramybes neimanoma pakeisti jokia kita jausena ir vidiniu būviu?
Papildyta:
Kodėl jums teletabėms taip sunku mastyti ir diskutuoti apie tai ko jus negalite paliesti, pauostyti, paragauti?

Taip biggrin.gif

BEJE. Dėl teletabių. Raminkitės. Jei parėjus čia kažkada tai rasiu, mažai nepasirodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 18 spalio 2022 - 14:50
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 18, 15:44)
Kuo galima pakeisti sielos ramybę - dabar - va į tavo sielos neramybę. Pamatai skirtumą ir sakai, iki. Mano visuomeninė veikla baigiasi ilgesniam laikui.

Tikiuosi suprasi.

Mdaaaaaasssss....sunku diskutuoti su personažu, kurio siela suragėjus.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 18, 15:49)
BEJE. Dėl teletabių. Raminkitės. Jei parėjus čia kažkada tai rasiu, mažai nepasirodys.

Ne tu teletabius mamkose sugalvojai - ne tau ir aiskinti kam ir kada tai rasyti.

Esi tuscia vieta, ieskanti visur priešų.
Teletabė
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 18, 15:49)

Ooooo...teletabių šunys išstips biggrin.gif - paštinykė pripažino, kad as teisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 spalio 2022 - 14:54
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 18, 15:01)
Ir ontologine tema spekuliuot pradėjo... Na na. Vis prisimenu, kaip Montevertė apie savo dievus sakė: turi tikti, atsišaukti. Kaip koks papildas. Ne, ontologija yra visai ne tai. O ta moteris gražiai apie savo patirtį parašė. Bet tik apie savo, be imperatyvų kitiems. Čia tik dvasiškai nebrandi Montevertė gali taip bukai tokius tekstus anonsuoti.

Na, tai ką, dievotosios, raudų, kad Rusija šį rytą apšaudė Kijevą ir dėl to dar daugiau ten žmonių liko be vandens ir elektros nebus?

Tu visai nesupratai, ka Monteverte norejo pasakyti biggrin.gif

pastininke, cia jus mirkstat nuolat rusiskoje informacineje erdveje ir gaudot kiekviena zinia is ten. As asmeniskai, ka pamatau prabegom savo FB is draugu ar ka pasako per radija per zinias na ir jus cia ka papasakojat biggrin.gif , ta ir zinau, nei seku, nei man ten tos smulkmenos idomios. Kaip ir kitu karu neseku tu zinai pvz kiek siandien Sirija, Afganistana ar Jemena apsaude kas kur? Koks tikslas istisai mirkti tam baisiam informacijos lauke nuolat? blink.gif

Beja , siandien snekejau su drauge, kuri siuo metu Maskvoje, klausiau, ka tu ten pasakojai del vyru gaudymo ir mobilizavimo prievartinio, tai sake nieko panasaus nemate, gyvenimas vyksta kaip kitos salyse, zmones eina i darbus, vaikscioja po miesta, niekas apie kara nesnekejo is aplinkiniu, niekam tai per daug neidomu, daugiau zmones sneka apie savo bedas mazas pensijas, mokescius didelius uz butus ir t.t.

O kas labai gerai zinot apie Rusijos ypatumus gal patarsit, kaip galima persiusti pinigus i Rusija siuo metu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 18, 16:17)
Tu visai nesupratai, ka Monteverte norejo pasakyti  biggrin.gif

pastininke, cia jus mirkstat nuolat rusiskoje informacineje erdveje ir gaudot kiekviena zinia is ten. As asmeniskai, ka pamatau prabegom savo FB is draugu ar ka pasako per radija per zinias na ir jus cia ka papasakojat  biggrin.gif , ta ir zinau, nei seku, nei man ten tos smulkmenos idomios. Kaip ir kitu karu neseku tu zinai pvz kiek siandien Sirija, Afganistana ar Jemena apsaude kas kur? Koks tikslas istisai mirkti tam baisiam informacijos lauke nuolat? blink.gif

Beja , siandien snekejau su drauge, kuri siuo metu Maskvoje, klausiau, ka tu ten pasakojai del vyru gaudymo ir mobilizavimo prievartinio, tai sake nieko panasaus nemate, gyvenimas vyksta kaip kitos salyse, zmones eina i darbus, vaikscioja po miesta, niekas apie kara nesnekejo is aplinkiniu, niekam tai per daug neidomu, daugiau zmones sneka apie savo bedas mazas pensijas, mokescius didelius uz butus ir t.t.

O kas labai gerai zinot apie Rusijos ypatumus gal patarsit, kaip galima  persiusti pinigus i Rusija siuo metu?

Tipinis Kremlinis postas, iš kurio jau visos agentūros juokiasi. Fiksuoju pabaigai.

O rimtai, gal žinot, kaip padėti pinigus į Rusiją pervest - Lutukė klausia blink.gif Nors, įtariu iš Rusijos jai, aktualesnis variantas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 18 spalio 2022 - 15:26
Pastininke, kaip mazas vaikas biggrin.gif
Tai ji atsisveikina, tai vel gryzta....ir taip be galo, be krašto biggrin.gif
Papildyta:
Paštinyke, rasei, kad jei grizusi rasi zodis TELETABIS, tai bus pyzdiec

Paštinyke, tu jau grįžai...

TELETABIAI
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 18, 15:32)
<p>Man tai visad taip juokinga, kai žmonės šiame amžiuje dar tiki kažkokia aukštesne jėga, dievu kažkokiu smile.gif </p>

O ko sis amzius nuo kitu skiriasi is esmes, be technologiju? zmones nebenori myleti, buti mylimi, nebenori daryti gero, nenori laisves, negerbia tiesios? ar tau meile tik oksicocino issiskyrimas? ir viskas tera kunas ir instinktai? nera morales, nera doros, nieko?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 18, 15:41)
Papildyta:

Pasakysiu tau tik tiek: kol kas su rimta ontologija neturi nieko bendro. Tobulėk.

ji ir yra ontologija, kaip ir kiekvienas zmogus, be zmogaus nebutu ir tokiu sriciu ji nagrinejanciu. biggrin.gif
sakyti, kad neturi nieko bendro, na siek tiek kvaila nemanai? zmogui nereikia tobuleti, kad buti mirksiukas.gif
Atsakyti