Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2022 10 18, 20:05)
Kaip tau rūpi svetimi patalai.... O bibliją skaitantys uolūs katalikai sakai daugiau laikosi šių tiesų?

Teletabiškas išsisukimas nuo atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 18, 21:09)

Tavo fantazijos apie montekristą man neįdomios. Neteisk ir nebūsi teisiamas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 18, 20:52)

Idiote, tu paklausei klausima pas mane. As tau I jį atsakiau pavyzdziais, kuriuos mes visi cia esame skaitę.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 18, 19:18)
O tai be biblijos pagalbos tu nežinotum šių tiesų?

o jei ir tėvai nepasakytų ir kaimynai, mokytojai ne?
kažin dar kaip žinotum ax.gif žmogus išsigrynino per amžius
Papildyta:
Neteisk ir nebūsi teisiamas.

tuoj ir Dievą atrasi, matai kaip padedam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 18, 20:09)

Grizhai ish darbo?
Blogai kai vyras nepakankamai uzhdirba... O gal jau jo nera? Irgi buna...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 18, 21:05)
Grizhai ish darbo?

ko tu taip ant tų darbų varai? aš jau prie tinginio tokia, nelabai galėčiau dirbti kažkokį ofisinį 8-17 val. darbą, bet kaip taviškė tik serialus žiūri, tai visai ne kas. Apie ką jūs šnekatės kasdien? jau net nebekeliaujat
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 18, 21:13)
ko tu taip ant tų darbų varai? aš jau prie tinginio tokia, nelabai galėčiau dirbti kažkokį ofisinį 8-17 val. darbą, bet kaip taviškė tik serialus žiūri, tai visai ne kas. Apie ką jūs šnekatės kasdien? jau net nebekeliaujat

jei tureciau milijonus gal ir smagu butu neiti i darba, rasciau kitu uzsiemimu, bet taip kad net ant pavalgymo restorane taupai, valgai masinoje, ir neini dirbti, o isgali tik namie sedeti prie tv, nu ka as zinau, mazas dziaugsmas, as irgi galeciau neiti i darba baziniam dalykam uztektume tikrai pinigu. Bet kazkaip zmogui norisi ir daugiau biggrin.gif

na ir siaip kaip sakai idomu kazka veikti naudinga visuomenei.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 18, 19:18)
O tai be biblijos pagalbos tu nežinotum šių tiesų?

o is kur tu jas suzinojai ar ne is mociuciu, kurios katalikes buvo? bigsmile.gif

gyventum kitoj kulturoj ir visai kitaip masytum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 18, 16:50)

>o tu rimtai manai, kad ten galima atvirai telefonu kalbėtis, internete rašyt? Manyk iš naujo smile.gif </p>

Tu durna? Internete rašo ir už ir prieš. Gi gali paskaityti. Yra tu forumu. Nebent nesupranti...
Papildyta:

kokios fantazijos? Kad svingere pati visur akcentuoja.
Papildyta:
"Kodėl mokykla „Gravitacija“ iš Charkivo nebeteko visko, kas buvo jai suaukota, mokyklos vadovė skųstis nenorėjo, tačiau moksleivių mamos buvo atviros.
Mes, kaip žmonės, bėgantys nuo karo, tikėjome žmonėmis, kurie mus priėmė. Manėme, kad tas dėmesys ir rūpestis bus visiškai nuoširdus. O dabar suprantame, kad mumis pasinaudojo“, – sako ukrainietė Nadežda Bacharnykova. Mokyklą įregistruoti žadėję lietuviai patys įkūrė mokyklą labai panašiu pavadinimu – „Gravitas Schola“...
Pasak jos, „tikroji ukrainiečių mokykla, atvykusi iš Charkivo, pateko į tam tikrą aferą“."
Kokios aferos 😱. Vėl kenčia paprasti ukrainiečiai...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 18, 21:05)
Grizhai ish darbo?

Nedirbti galima tik auginant vaikus ir sunkiai sergat. Taviske vaiku neaugina, fizinio invalidumo neturi, reiskiasi ji yra psichinis ligonis - tie irgi nedirba.

Jo, pas mergas isleke ans. Jau savaitė, kaip dą didesnis viršinykas pasidarė biggrin.gif Šiandien ryt uzsienyje - auditą daro. Ka tik susiskambinom, sake bare sėdi su audituojamu dyriku.

Kaip galvoji - mergos bus? biggrin.gif biggrin.gif Liepiau isideti 4 poras triusiku, kad galetu persiauti naujais pries skrydi namo, kad nerasciau lūpdaziu ant jų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 18, 21:13)

Man irgi pilnai uztenka 2,5 dienu per savaitę. Vistiek skaitausi kaip dirbanti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 spalio 2022 - 20:57
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 18, 21:50)
Nedirbti galima tik auginant vaikus ir sunkiai sergat. Taviske vaiku neaugina, fizinio invalidumo neturi, reiskiasi ji yra psichinis ligonis  - tie irgi nedirba.

Klisti. Kai gyvenai Rumshishkese, tuo laiku mano mama dirbo ligonineje, kuri randasi kitoje puseje Mariu.
Ligoniams darbas turi gydomaji poveiki, ten veike Darbo terapijos skyrius.
Siaip zmones eina i darba del pinigu, kai ju truksta.

Kai ju pakankamai, tai randa kuo uzhsiimti. Hobiais pvz... Paziurek i turtingu vyru zhmonas. Kuri ten jau dirba...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 18, 21:59)
Klisti. Kai gyvenai Rumshishkese, tuo laiku mano mama dirbo ligonineje, kuri randasi kitoje puseje Mariu.

Kai ju pakankamai, tai randa kuo uzhsiimti. Hobiais pvz... Paziurek i turtingu vyru zhmonas. Kuri ten jau dirba...

Ne, as neklIstu biggrin.gif

Tu neturi pakankamai pinigu, tu net i restorana negali sau leisti nueiti kasdieną atostogaudamas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 18, 21:59)

nepazystu nei vienos aires, kurios vyrai tikrai turtingas, o jos nedirbtu, visos dirba, nedirba asociales unsure.gif Ne fabrika nuo ryto iki vakaro, bet dirba, kai kurios savo verslus turi, kai kas pagal savo pomegius, kai kas gana paprastus zemiskus darbus. Kur ten tu prisiziuri tu nedirbanciu zmonu? vel gal Rusijoje, jus ten gi imirke nuolat, te tai jo tas domastrjaus mentalitetas toks, ka dvyras turi islaikyti vakarose to nera. mirksiukas.gif
Na ir Lt gal tokiu yra, nepamirsiu, kaip mano puske apklausas dare po butus Klaipedoje, tai pasakojo viena moteriske rusakalbe, sako net skabino vyrui paklausti kuom jis dirba, ir taip nustebo: aa tak ty direktaram rabotaes lotuliukas.gif
Atsakyti