Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 20, 11:39)
Tau aiksu naujiena, bet didel zmoniu dalis net maistui taupo, ypac Lietuvoje.

Man tai is vis durna suns suduka, kuris suirtu per savaite deti i maiseli, kuris vien pagaminti kainuos daug zemes resursu, paskui irs neaisku kiek laiko...
Papildyta:

is dalies zinok tikrai pritarciau mieste butwe laikantiem  biggrin.gif , nes kai daugina be saiko tuos suniukus tie patys veisejai, biski liudna...is vis mieste keistai atrodo kai vos ne zoologijos sodus laiko, paskui pakuoja i plastika sudukus...kiek dar plastiko nuo gyvunu maistuku ir t.t.

Pritariu
Ypač kai perkasi tie, kurie niekada iš namų nedirba, negali į darbus pasiimti kartu ar pan.
Arba pensininkai jau amžiuje ir po to miršta.
Čia reiktų panašiai kaip mašinas Regitroje kad registruojam, tikrina. Tas pats turėtų būti su gyvūnais. Nes dabar žmonės besaikiai, kvaili ir nekontroliuojami. Toliau kaimynystėje yra tokia bobelė apie 70 metų, turi šunį, kuriam 14 metų. Pamatė mūsų mažąją ir sako, kad irgi galoja įsigyti naują blink.gif Na nors trenk per makaulę tokiai. Ji ką galvoja spės užaugint? Jau dabar skundėsi, kad apkirpo, nes sunku senąjį šukuoti.
Atsakyti
Paskui ir ismeta is butu, kaip montekrista, numirti kazkur kaimuose priristiems prie lenciugu.
As neisivaizduoju kokios purvinos sielos reikia buti, kad bute uzaugusį ir gyvenusį šunį, I senatvę išmesti I lauką. Uztat tie gyvunai paskui ir miršta po pusmecio.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 20, 08:26)
<p>Jei neįperkat maišelių šuns šūdams, tai ir šuns turėti negalite. Pamanyk, nebeliks nemokamų maišelių tam. Tiesą sakant nė negalvojau, kad žmonės į juos renka, pas visus spalvoti, iš pardžių gyvūnų. O va, pasirodo, taupo žmonės net maišeliams ;D</p>

Ot tai dziaugsmas su tavo zoo bute. Isivaizduoju smarvę. Visi, kas laiko kates, is mano pazystamu, namie turi specifini katės myžalų kvapa.
Atsakyti
na pagaliau nusistovėjo, super atlikėjas, tokios nerealios beveik visos dainos, atrodo mirusį prikeltų smile.gif
https://madeinvilniu...s-senamiestyje/
Atsakyti

Reiktu uzhdeti "augintiniu" laikytojams tokius mokescius, kad tai butu imanoma tik labai turtiengiems zhmonems. Ishimti daryti tik eiguliams ar pan. atvejais.
nemokantiems mokesciu dar didesnes baudos ar kalejimas.

nu jau. +mogus ir be draudimų turi suvokt, gali išlaikyt ar ne

Atsakyti

tai tu amžinai nieko nematai, nežinai, ar naujiena jau čia kam? biggrin.gif

soriukas, kad mano draugų ir pažįstamų tarpe nėra taupančių "ant" maišelių šūdukams.

Atsakyti

Tau aiksu naujiena, bet didel zmoniu dalis net maistui taupo, ypac Lietuvoje.

Man tai is vis durna suns suduka, kuris suirtu per savaite deti i maiseli, kuris vien pagaminti kainuos daug zemes resursu, paskui irs neaisku kiek laiko...
Papildyta:
is dalies zinok tikrai pritarciau mieste butwe laikantiem biggrin.gif, nes kai daugina be saiko tuos suniukus tie patys veisejai, biski liudna...is vis mieste keistai atrodo kai vos ne zoologijos sodus laiko, paskui pakuoja i plastika sudukus...kiek dar plastiko nuo gyvunu maistuku ir t.t.

Žinoma, š reikia palikt, kad kiti įliptų. Ai, arba su šiupeliuku vaikščiot :D

Atsakyti

Ot tai dziaugsmas su tavo zoo bute. Isivaizduoju smarvę. Visi, kas laiko kates, is mano pazystamu, namie turi specifini katės myžalų kvapa.

Nu kas kaltas, kad jų katės myža bile kur? Tegu lastruoja, perka iš veislynų, perka normalų kraiką ir jį tvarko ir nebus smarvės :) Pas mus nėr jokio KAČIŲ KVAPO. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 20, 15:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73004073" data-time="1666249770"><div><p>tai tu amžinai nieko nematai, nežinai, ar naujiena jau čia kam? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>soriukas, kad mano draugų ir pažįstamų tarpe nėra taupančių "ant" maišelių šūdukams.</p>

tai kaip pati čia mums rašai, kad savaitgalį po visur vaikštai, tai pagaliau išeik ir pamatyk toliau nei savo namų kiemas biggrin.gif nuvažiuok bent kartą į provinciją kokią biggrin.gif
nu gryna Šimonytė - visus mylėsiu, visus pamatysiu, visų problemos rūpi, o po to bėga nuo visų ir nieko nemato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 20, 15:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73004138" data-time="1666259769"><div><p>Ot tai dziaugsmas su tavo zoo bute. Isivaizduoju smarvę. Visi, kas laiko kates, is mano pazystamu, namie turi specifini katės myžalų kvapa.</p></div></blockquote><p>Nu kas kaltas, kad jų katės myža bile kur? Tegu lastruoja, perka iš veislynų, perka normalų kraiką ir jį tvarko ir nebus smarvės smile.gif Pas mus nėr jokio KAČIŲ KVAPO. </p>

iš kur bus, kai katytės nebėr
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 20, 15:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73004138" data-time="1666259769"><div><p>Ot tai dziaugsmas su tavo zoo bute. Isivaizduoju smarvę. Visi, kas laiko kates, is mano pazystamu, namie turi specifini katės myžalų kvapa.</p></div></blockquote><p>Nu kas kaltas, kad jų katės myža bile kur? Tegu lastruoja, perka iš veislynų, perka normalų kraiką ir jį tvarko ir nebus smarvės smile.gif Pas mus nėr jokio KAČIŲ KVAPO. </p>

Aha, tik tavo...kaip visada ..kates ne tokios, kaip visu ir nemarkina savo terirorijos. Jos pas tave rožių žiedlapiais myža...
Pusgalvė rolleyes.gif

Visi kačių laikytojqi pripranta prie savo kaciu specifinio kvapo, o ateje sveciai niekada juo nesiskundzia is mandagumo. As niekada ne vieniems nesu nieko pasakiusi, nors norį jau suka n7o pat koridoriaus. As nesu kaciu myletoja, todel man ju myzalu kvapas nera malonus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 spalio 2022 - 15:40
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 20, 15:12)
Žinoma, š reikia palikt, kad kiti įliptų. Ai, arba su šiupeliuku vaikščiot biggrin.gif</p>

ne zinoma reikia niokoti zeme, naudoti jos resursus, palikti sudukus supakuotus, kad uz 100m dar mokslininkai galetu juos rasti. doh.gif

ka tik buvau pasivaikscioti, as siandien darbe, tai blyn kokius 5 masielius su sudukais krumuose maciau...super, tikrai niekas neilips unsure.gif , aplinkoje, kai galima juos paprasciausiai po tais krumais palikti buvo ir po savaites ju jau nebutu.

atsimerkus reik vaikscioti pirma, kad neilipt i sudus ir zinoma nereiktu vedzioti suniuku ant zolynu, kur vaikai zaidzia, nes jie ne tik sika, bet ir sysioja, o jei vedzioji, kur mieste, tai pasivargink savo sikna ir uzkask, ar parsinesk namo susiviniojusi i tualetini popieriu ir nulesk i klozeta.

kas per sutre nesuvokiu, kiek tu savo tais maiseliasis jau pritersei zeme?

gerai sako Idomucia, reik jum tokie mokescius det, kad atsoktu fantazija tuos gyvunus butuose kankinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 spalio 2022 - 16:00
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 20, 16:58)

gerai sako Idomucia, reik jum tokie mokescius det, kad atsoktu fantazija tuos gyvunus butuose kankinti.

Kazka tai reikia daryti del gyvunu kankinimo butuose, o kaimuose - del prirakinimo prie grandiniu lauke.
Atsakyti