Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Feikas? biggrin.gifbiggrin.gif

Nea ,prajuokino .Kad studentai perskaite liurba gali parasyt diplomini😂

Is tikruju ,yra temos kurias reiktu ir vyram perskaityt ,jie suprastu ir tas moteris .Yra temu ,kuriu jie negvildena,nesupranta ir gaunasi kad kankina tas moteris .O tos pasidaro tikros gyvates 

Atsakyti

Geriausias topas, jei liurbos vaikas suzinotu- ka ji cia raso 😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 23, 20:23)
<p>Nea ,prajuokino .Kad studentai perskaite liurba gali parasyt diplomini😂</p>
<p>Is tikruju ,yra temos kurias reiktu ir vyram perskaityt ,jie suprastu ir tas moteris .Yra temu ,kuriu jie negvildena,nesupranta ir gaunasi kad kankina tas moteris .O tos pasidaro tikros gyvates </p>

Kodėl tik ją? Ar tik iš jos? Ne. Bet kaip vox populi šaltinių citatos iš jos - puikios gi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 23 spalio 2022 - 19:33
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 23, 20:23)
<p>Is tikruju ,yra temos kurias reiktu ir vyram perskaityt ,jie suprastu ir tas moteris .Yra temu ,kuriu jie negvildena,nesupranta ir gaunasi kad kankina tas moteris .O tos pasidaro tikros gyvates </p>

tai jau tiek žinai, ar radai savąją nuolatinę, a? smile.gif
Atsakyti

Kodėl tik ją? Ar tik iš jos? Ne. Bet kaip vox populi šaltinių citatos iš jos - puikios gi.

Kiek aš suprantu, čia dėl autorinių teisių.

Zinai ,zmogui buna pagarba ,bet ta pagarba pagal zmogu,koks jis -taip kalba apie kitus.

Tai as juoktis pradejau, kad is liurbos vemimo -galima diplomini parasyti 😂 

Nu bet ji ir zmogus ,turi teise vemti😁

Atsakyti

tai jau tiek žinai, ar radai savąją nuolatinę, a? smile.gif

Sunkus tas vedybinis gyvenimas ,svarbiausia ilgas.

Pati minejai ,zmogus zmogui o kur dar ju nukrypimai visokie 😁 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 23, 20:35)
Zinai ,zmogui buna pagarba ,bet ta pagarba pagal zmogu,koks jis -taip kalba apie kitus.</p><p>Tai as juoktis pradejau, kad is liurbos vemimo -galima diplomini parasyti 😂 </p><p>Nu bet ji ir zmogus ,turi teise vemti😁</p><p></p>

Labai suprantu, jei apie Burbe kalbam 4u.gif
Atsakyti

Gera eilerasti pasiule FB super ,man patiko

Kokios ryškios tavo spalvos
Tarsi šviečiantis krioklys
Prasidėjo trečias raundas
Ar ketvirtas kėlinys
tavęs nenugalėsiu
Jau ne kartą pabandžiau
As tave tiesiog mylėsiu
Kiekvieną naktį vis stipriau
Mano kūnas išardytas
Tiktai tu gali sudėt
Detales parodys rytas
Gali paskaudėt
Atvirumui tiesias rankos
Dega oda šviesoje
Lyg rūgpjūčio jūros bangos
Audrose supi mane
I.J.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 23, 20:46)
<p>Gera eilerasti pasiule FB super ,man patiko</p><p></p><div style="margin:0px;"><div>Kokios ryškios tavo spalvos</div><div>Tarsi šviečiantis krioklys</div><div>Prasidėjo trečias raundas</div><div>Ar ketvirtas kėlinys</div></div><div style="margin:.5em 0px 0px;"><div>Aš <span><a></a></span>tavęs nenugalėsiu</div><div>Jau ne kartą pabandžiau</div><div>As tave tiesiog mylėsiu</div><div>Kiekvieną naktį vis stipriau</div></div><div style="margin:.5em 0px 0px;"><div>Mano kūnas išardytas</div><div>Tiktai tu gali sudėt</div><div>Detales parodys rytas</div><div>Gali paskaudėt</div></div><div style="margin:.5em 0px 0px;"><div>Atvirumui tiesias rankos</div><div>Dega oda šviesoje</div><div>Lyg rūgpjūčio jūros bangos</div><div>Audrose supi mane</div></div><div style="margin:.5em 0px 0px;"><div>I.J.</div></div><p></p>

Na, ketvirtą posmą metam lauk, nes banalus. O iki jo skaityt galima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 23 spalio 2022 - 19:59

:D​ 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 23, 20:37)
<p>Sunkus tas vedybinis gyvenimas ,svarbiausia ilgas.</p>
<p>Pati minejai ,zmogus zmogui o kur dar ju nukrypimai visokie 😁 </p>

Kur jūs tuos nukrypėlius randat? niekada draugų kompanijoje to pas nieką nebuvo, niekas nesiskundė, neišsidavė niekada apie tai. Net ir po skyrybų niekada nesakė, kad buvo koks iškrypėlis ar pan.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 10 23, 20:55)
Na, ketvirtą posmą metam lauk, nes banalus. O iki jo skaityt galima.

gal trečią? tas kažkoks iškrypęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 23, 20:59)
Kur jūs tuos nukrypėlius randat?

Nu sakysim, ash nestandartinis fruktas. Vienareikshmishkai....

O kiti dalykai tai labai subjektyvus...
Sakysim, "zhmona turi duoti kada vyras nori" atrodo daugeliui nenormalu, o kai vyras nesugeba nieko, tai jau ala normalu?
Atsakyti