Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

O aš bijau.

Nebijau paptasto karo. Jokio.

Bijau atominio.  Realiai.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 27, 17:18)
<p>O aš bijau.</p><p></p><p>Nebijau paptasto karo. Jokio.</p><p></p><p>Bijau atominio.  Realiai.</p>

Reikia bijoti paprasto...
Atsakyti

Reikia bijoti paprasto...

Su paprastu man galvoje yra variantų. 

Baisu, aišku, bet neima panika. Galima susitvarkyt psichologiškai,o branduinio atveju aišku, kad nei variantų, nei išeičių, nei kelio atgal.

Atsakyti

Nu baikit čia karksėt. Dar norėčiau vaikus užaugint 😅

Atsakyti

Pasiekė chebra propagandinių RT ir Sputnik uždraudimo ES!

Atsakyti

Mūsų boksininkė 🥰🥰

Atsakyti

Gruzinai kaip fainiai pasiuntė rusų laivą, kuris kuro paprašė 😆

https://www.facebook...407385/?app=fbl

Atsakyti

Labai gerai padarė 😅😅😅

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 15:44)
O as rimtai susimasciau, o kokias mes rusiskas prekes perkam, apar energijos resusrsu, kuriuos jie negamina, o vagia is sibiro tauteliu teritoriju, mainais nieko neduodami.

Lesnoj balsam ir panašius kremukus biggrin.gif
Atsakyti

Šaunuolis mūsų meras 💛💚❤

Šeimų maršo nebus. Sakė gali duot į teismą!

https://www.tv3.lt/n...veikla-n1141171

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 vasario 2022 - 19:54
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 16:46)
O as dabar atsisedau ir susmasciau...
Pamenu save pries 30 metu ir Lansbergio ispejimus, jie net mane siek tiek nervino. Apie ka jis cia, Rusija draugiska salis. O jis...

Susimasciaua kai uzpuole kartvelus. Buvo sokas. Kas butu pasakes, net nebuciau patikejusi.

Kai ivyko Maidanas, as jauciau kad kazkas bus, bet nurasiau i paranoja, kuria itakojo Sakartvelo karas. Rusai ir ukrainieciai visada puikiai sutardavo, o kiek misriu seimu. Va Matvijenko, etnine ukrainiete valdzioje, na tikrai to nebus. Baccccc. Karas Ukrainoje Krymas, separatistines teritorijos, Minsko sutartis.

Ir vel, sukauptos pajegosprie Ukrainos sienu, kinta reotorika, debiliskas ultimatumas, pasinaikinti NATO, na jei ismesti Baltijos salis, is emes NATO pazeistu pagrindinius savo principus, organizacijai galas.

Ir vel, visos cia modeliavom sitaucija, atsizvelgiant i pul=tleriui budinga elgesi ir ka matom, si ziurke, pranoko visus lukescius.

Dabar informacija apie galima duju panaudojima, man kazkaip si info praeina visai desninga, visiskai atitinkantis putino logika elgesys...

mano mama visą laiką taip pat jautė, nes jie pastoviai LRT radiją klauso
aš ta tema stengiausi negalvoti
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 26, 16:47)
Kada PLANUOJAMA grišti I Lietuvą?

Krepsininkai atsisako vykti I Lietuva dalyvauti Pasaulio Lygoje.

nes bijo
aš jų vietoje irgi nenorėčiau, kai kariniai veiksmai taip arti
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 27, 09:34)
Na as kaip ir susipazinusi su uardos mastymu, klausiu.
-Tai ka tu rodysi lavonu nuotraukas, sudegusius kunus, demonstruosi vaizdajuostes, kur rodomos smurtines scenos?
Sako: - kas per nesamones?
Pasakoju, kad yra pas mus tokia, megeja tristinti spalvas ir reguliuoti mokytojai ugdymo procesa...
-Ne, viso sito nereikia daryti, manau, niekas nedarys. Mano pareiga, isklausyti vaikus ir atsakyti i ju klausimus, kuriuos jie uzduoda. Juk vaikai uzduoda klausimus, atitinkancius ju amziu. Mano pareiga jiems suprantamai paaiskinti, o nedrausti
- I visus vaiku klausimus reikia atsakyti, visus, suagusieji turi moketi pasakyti tiesa, parinkti zodzius, filtruojant informacija, netraumuojant vaiko. Jei neatsakysi i klausima vaikai pradeda fantazuoti, ir gali prikurti daugiau nei noretusi... O tada psichologu pagalbos gali prireikti daugiau, nes sunku identifikuoti uzsleptas pasamoneje fobijas.

Oho, kaip skiriasi jūsų nuomonės, o jūs va savo labai brandžiam anūkui, 12 m. Vaikui, rekomenduojat skaityti tokius kūrinius:
"Kariuomene priekinėse fronto linijose bei šiurpiais vaizdais po mirtinų atakų. „Mes matome žmones, kurie dar gyvi, nors jiems trūksta galvos, mes matome bėgančius kareivius, kuriems nutrauktos abiejų kojų pėdos, matome žmones be burnos, be smakro, be veido, teka saulė, ateina naktis, granatos švilpia, gyvenimas baigtas“.
Bet matote ne visi sugeba atsakyti taip kaip turėtų....
Beje, neverta skaityti Remarko kūrinių. Nes jie antikariniai ir Jums nepatiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 27 vasario 2022 - 20:00