QUOTE(Monteverte @ 2022 10 27, 11:00)
taigi ne visi gali būti IT magistrais
aš pvz. nieko nesuprantu ką tu parašei ir kuo tu naudojiesi. Čia kas tokio? Mokamo, nemokamo? Kokios garantijos, kad nenutrūks tiekimas? Aš oficialiai moku už paštą ir tinklapį
Na zinai, tau juk ne 70 metu ir reikia tokius dalykus ismokti, kas yra email pav.
Tiekejas tau suteikia email servisa uz pinigus. Jo pagalba gali gauti laiskus i ju servisa ir per ji siusti savus.
Tam kad ta daryti, reikalinga paspildoma programa, kad jungtusi prie to serviso ir leistu ar prieiti prie laisku saugomu tame serveryje IMAP, ar juos tiesiog pasiimti i savo kompa POP.
Tu jokiu programu neturi, net nezinai apie jas naudojiesi ju teikiama prisijungimo per webmail programa.
Pop nesiulau, bet IMAP gal versta instaliuoti klientus savo kompe ir mobiliake.
Kompe as naudoju Thunderbird ir eM client gali pabandyti. Dar turiu PegasusMail ir claws mail tie gal kompiuterastams.
Mobiliake k-9 mail programele.
Ko gero turi tik viena email susikurusi?
Visai provalas. Kai naudojie programelemis tai patogu ir kelis turet... pvz vardas@monteverte.eu asmeniskiems, prekyba@monteverte.eu veiklai mm4685@monteverte.eu rasyti ten kur praso email bet zinai kad po to siuntines visoki sh ir t.t.
Manau kad galii susikurti ne viena, pas mane pagal plana tai 50 galima.
2 duoti darbo is kitu serveriu. Jei visur prisijungineciau per kazkokius web tai butu ziauriai nepatogu ir ilgai
Turiu gmail kelis pastus tai jie nesenai panaikino POP tai prie ju prisijungiu per web, bet atsikratysiu