Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 10 31, 18:28)
vyrų daug turėjus? nei su vienu kitu negyvenau biggrin.gif tai tu vistiek daugiau tada turėjai mirksiukas.gif

Prie ko cia gyvenimas, bendrikuose gyvena nu ir kas? Lovoje esme.
Na as lyg ir vyras, tai mazesni reikalavimai tokiuose dalykuose.

Jei koks 40 metis pasigirtu kad nekaltas i tai butu sureaguota, kaip i diagmozes atskleidima. SU merginoms kiek kitaip
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 31, 18:30)
Tu be abejo  nes tokios nesvwikos nelabai surastum daugiau, kuri gyventu nei su diedu, nei su boba. Todel tau ir reikia derintis peie visko, ka ji tau liepia.

Buti boba tai sakai dydelis trukumas? Na tada pas mane 50 proc trukumu, o pas pacia 100 proc...
Atsakyti

Na jei tau atrodo, kad legaliai pardavinėja viską, kas sveika, tai net nežinau ką pasakyti. Mano vyro tėvai labai apsileidę sveikatos klausimu, neklausę gyvenime nė vienos "sveikatos valandėlės" ar pan. dalykų, nors motina jo apskritai ligonis, tėvas irgi neatsilieka. Jis labai dėkingas man, kad aš jį ištempiau iš to liūno. Beje, kai 10 metų nebevalgo mėsos ir organizmas išsivalęs, aš jam priminiau mėsas, žuvį ir sakau: gal vėl norėtum valgyti? aš tikrai ne prieš, jei negali susilaikyt ar pan. Jis sako ką tu? šlykštu, gyvenime nevalgysiu draugų ir pan.
Nežinau kas čia jums gali būti neaišku? Gal kai patys apsileidę sėdit, tai negebat suprasti?

Ir isgelbejai ,kad mesos nevalgo? 😁

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 31, 20:24)

Problema siaip kai vienas zhmogus pasijunta, kad jis viska zhino, gali NUSTATYTI kitiems gyvenima.
Dar neaishku kiek tie tortai kenkia.

Būtent.
Dar neaišku ar ta vegertariška žolė sveikiau nei tas tortas. Man aplamai vegetarizmas kaip kokia sekta, valgo augalus, o sau įteiginėja, kad tai kotletai biggrin.gif . Tas pats kas gerti bealkoholinius gėrimus. Nenori alkoholio, gerk limonadą, bet ne- įsivaizduoju kad geriu vyną ar alų ax.gif . Nes taip ant butelio užrašyta.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 31, 19:51)
Būtent. 
Dar neaišku ar ta vegertariška žolė sveikiau nei tas tortas. Man aplamai vegetarizmas kaip kokia sekta, valgo augalus, o sau įteiginėja, kad tai kotletai biggrin.gif . Tas pats kas gerti bealkoholinius gėrimus. Nenori alkoholio, gerk limonadą, bet ne- įsivaizduoju kad geriu vyną ar alų ax.gif . Nes taip ant butelio užrašyta.

100% su tuo sutinku. Tos fake dešrelė, soja tipo vištiena ir t.t.

Debilizmas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 31, 19:44)

Buti boba tai sakai dydelis trukumas? Na tada pas mane 50 proc trukumu, o pas pacia 100 proc...

Neatspejai. Buti 50% vyru yra didziausias trukumas, koki tik gali tureti vyras.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 31, 19:01)

Neatspejai. Buti 50% vyru yra didziausias trukumas, koki tik gali tureti vyras.

Nelabai ka tu ishmanai, skirstai zhmones, pagal kazhkokias lenteles. Nusishikt kaip tu skirstai, va butum jauna, grazhi, nekalta, protinga - tada aishku paklausyciau, idomu butu tavo nuomone, o dabar?

Dabar pashnekam apie artejancia pensija, o ne kiek dar liko kazhko
Atsakyti

Visiškai nesvarbu kokios poros yra ir kas kam aiškina ar neaiškina, esmė kad į porą susieina abu vienodi.

Tas kas aiškina bus su tuo, kam patinka aiškinimas ir t.t. Ir gerai viskas tol kol abiem poroje gerai.

Stebėtis dėl to ar norėti, kad visos kitos poros gyventų taip ir ne kitaip, šiek tiek keista. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 spalio 2022 - 19:44
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 31, 18:51)
Būtent. 

aš taip nedarau, neformuoju jokių kotletų
nustok visus ant vieno kurpaliaus kraut
Atsakyti

Dėl mitybos jau čia milijoną kartų diskutavom. Kas kaip nori taip valgo. Vieni valgo pusfabrikačių, kiti nevalgo. Atrodo is mesos formuoti kotletus kažkuo geriau, nei iš lęšių. Ir ne, tai ne dėl to, kad iteigineti sau kad tai mėsa, o paprasčiausiai skanus patiekalas. 

O dėl vyno, šampano ir t.t be alkoholio, tai elementariai skanu ir nėr to brudo viduj. Neseniai iš mėginau ir visai patiko. Maniau irgi kažkokia nesąmonė, o iš tikro tikrai skanu. O tikras vynas kažkokia šlykšti baisuma. 

Atsakyti

aš taip nedarau, neformuoju jokių kotletų nustok visus ant vieno kurpaliaus kraut
Pamėgink lęšių kotletukus labai skanu, bet reik daryt is žalių mirkytu lęšių, super patiekalas niekuom mėsos neprimena, kaip blynai paprasčiausiai.   Tik as abejoju kad Maja vien mėsa valgo ir tu žolių nei neliečia, lyg pasakojo kad daržą turi, įdomu ką ten augina, kiauliukės?  :hmm:  :D

Juokingiausia, kad mesedziai dabar valgo dešras prigrūstas sojų ir kitokio šūdo ir įsivaizduoja, kad mėsą valgo  :D    :D  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 spalio 2022 - 19:55
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 31, 20:26)
Nelabai ka tu ishmanai, skirstai zhmones, pagal kazhkokias lenteles. Nusishikt kaip tu skirstai, va butum jauna, grazhi, nekalta, protinga - tada aishku paklausyciau, idomu butu tavo nuomone, o dabar?

Dabar pashnekam apie artejancia pensija, o ne kiek dar liko kazhko

Nejau tu galvoji, kad tu kazkoks cia kitoks, nei visi personazai? Nuvilsiu, esi vienas is suteletabėjusių, kurių nuomonė svarbi nebent tik jiems patiems. Tau norisi buri svarbiu mamkose, kaip ir Moontei?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 31, 20:50)
<p>Dėl mitybos jau čia milijoną kartų diskutavom. Kas kaip nori taip valgo. Vieni valgo pusfabrikačių, kiti nevalgo. Atrodo is mesos formuoti kotletus kažkuo geriau, nei iš lęšių. Ir ne, tai ne dėl to, kad iteigineti sau kad tai mėsa, o paprasčiausiai skanus patiekalas. </p><p></p><p>O dėl vyno, šampano ir t.t be alkoholio, tai elementariai skanu ir nėr to brudo viduj. Neseniai iš mėginau ir visai patiko. Maniau irgi kažkokia nesąmonė, o iš tikro tikrai skanu. O tikras vynas kažkokia šlykšti baisuma. </p>

Man skaniausias mano pacios darytas vyšnių likeris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 31, 20:11)
Nejau tu galvoji, kad tu kazkoks cia kitoks, nei visi personazai?

Tokiu kaip ash cia nelabai yra... faktas.
AR tai pliusas ar minusas - subjektyvu...

50 procentu to ano.... Svarbu kokie procentai...
Gal buti 50 procentu geru vyr dalyku ir 50 proc anaudingu moterisku.

O galii buti vienas sh surinktas ish visko..

SU tavimi diskutuot jau neidomu, nes pensija arteja, kale klimaksas per visur... Nusipirk hormonciku pagerk, gal pageres...

Nors gyvenimo atgal nepasuksi, gali tik pristabdyti, galvok apie pensija...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 10 31, 19:51)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73008275" data-time="1667238208"> aš taip nedarau, neformuoju jokių kotletų nustok visus ant vieno kurpaliaus kraut</blockquote> Pamėgink lęšių kotletukus labai skanu, bet reik daryt is žalių mirkytu lęšių, super patiekalas niekuom mėsos neprimena, kaip blynai paprasčiausiai.   Tik as abejoju kad Maja vien mėsa valgo ir tu žolių nei neliečia, lyg pasakojo kad daržą turi, įdomu ką ten augina, kiauliukės?  hmm.gif  biggrin.gif
<p> </p>
<p>Juokingiausia, kad mesedziai dabar valgo dešras prigrūstas sojų ir kitokio šūdo ir įsivaizduoja, kad mėsą valgo  biggrin.gif    biggrin.gif  biggrin.gif</p>

kad aš pritingiu taip žaisti biggrin.gif
jo, nealko vynas toks rafinuotas sakyčiau, kaip labai geros sultys
alus nealko iš viso labai geras
Atsakyti