Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 02, 20:10)
Oooo...tavo bendravimas yra pletkinimas apie kitus? Mdaaaaaassss....

doh.gif aha tik taip ir ne kitaip. O tu tai apie skridima i marsa suprantu bendrauji iskirtinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 02, 20:14)
Gal surasti tavo posta, parasyta kelios dienos atgal, kur u rasai, jog taip - karts nuo karto tu paseki ir  patikrini?

Vien žo, jau pradejai nesamones rasyti. Viena diena rasai viena, kita diena jau visai ka kita. Pavargai, greiciausiai.

Kokia tu gluša, as gi dirbu su vaikais.

surask ta imaginery posta biggrin.gif

ir? ka tai pasako?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 02, 21:14)
doh.gif aha tik taip ir ne kitaip. O tu tai apie skridima i marsa suprantu bendrauji iskirtinai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne, mes su draugemis turime apie ka pakalbeti ir niekada nepletkinam vienos apie kitas. Isivaizduoji kaip zmones sugeba bendrauti?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 02, 21:15)

surask ta imaginery posta  biggrin.gif 

ir? ka tai pasako?

Tu kas cia tokia esi, kad as lakstyciau ir ieskociau tavo postų? biggrin.gif
Atsakyti

Man merga viena pasakojo ,kai jos drauge turejo drauga (30m) kuris vede sasiuvini kiekviena diena kur isleidzia pinigus (menesini atlyginima)

😁 jos zvenge is jo 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 02, 21:15)
ir? ka tai pasako?

Ojazau, ojazau...kaip mazam vaikui reikia aiskinti.
.as dirbu su pqsugliais ir man reikia zinoti viska kas liecia bendravima visose platformose.

Nu bet sitiek malimo liezuviu, kad pateisinti savo šliužiśką svetimų dienorasčių skaitymo poreiki.

Vsio. As out.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 lapkričio 2022 - 20:20
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 02, 20:16)
Ne, mes su draugemis turime apie ka pakalbeti ir niekada nepletkinam vienos apie kitas. Isivaizduoji kaip zmones sugeba bendrauti?
Papildyta:

Tu kas cia tokia esi, kad as lakstyciau ir ieskociau tavo postų?  biggrin.gif

kazkokias nesamones rasai biggrin.gif prie ko cia bendravimas su draugem, kai snekejau apie tai, kas kalbama mokykloje? doh.gif mokykloje snekasi vaikai visi ir draugai ir nedraugai ir girdi, kas ka sneka ir t.t. ta mergaite is vis ne is musu klases buvo tik is paralelines, bet kai visi pradejo snekti, na ir suzinojau, cia ka apsimesti rekejo, kad neisgirdau ar kaip? O gal gydytojai reikejo nepliurpti apie pacientus?

nu jo kaip surasi tai kas neegzistuoja biggrin.gif kaip tik nuo pat pradziu rasau, kad teoriskai nematau nieko blogo vaiku a rvro dienorascio skaitume, realybeje, nera ka skaityti, o i vaiku telefonus rasiau niekad nelendu. mirksiukas.gif jetau tokios paprastos mintys 2 dienas neisidemi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 11 02, 20:18)
<p>Man merga viena pasakojo ,kai jos drauge turejo drauga (30m) kuris vede sasiuvini kiekviena diena kur isleidzia pinigus (menesini atlyginima)</p><p>😁 jos zvenge is jo </p>

kokios durnos, kas cia juokinga?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 02, 20:18)
Ojazau, ojazau...kaip mazam vaikui reikia aiskinti.
.as dirbu su pqsugliais ir man reikia zinoti viska kas liecia  bendravima visose platformose.

Nu bet sitiek malimo liezuviu, kad pateisinti savo šliužiśką svetimų dienorasčių skaitymo poreiki.

Vsio. As out.

bet kaip nusimuilini nuo klausimu apie savo sunu ir jo telefona lotuliukas.gif

jo niekaip savo poreikio nepatenkinu nieka sdienorasciu neraso, atsiusk savo paskaitysiu ir patenkinsiu svao poreiki, nes nu juk tas pats svetimu zmoniu dienorasciai ar artimuju ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 lapkričio 2022 - 20:23
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 02, 21:23)

bet kaip nusimuilini nuo klausimu apie savo sunu ir jo telefona lotuliukas.gif

Nejau tu nesupranti, jog tu jau perdegei? Jau tavo smegenys nepriima informacijos.
As atsakiau tau konkreciai apie mane ir sūnų.

Dabar tikrai jau iki, nes matau, kad viskas, ru jau pasiklydai.. kaip eziukas rūke biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 02, 20:27)
Nejau tu nesupranti, jog tu jau perdegei? Jau tavo smegenys nepriima informacijos.
As atsakiau tau konkreciai apie mane ir sūnų.

Dabar tikrai jau iki, nes matau, kad viskas, ru jau pasiklydai.. kaip eziukas rūke  biggrin.gif

i kaip muiliniesi lotuliukas.gif aiskina suaugusiam vyrui, kada issikirti su mergina, bet tipo nelindo i vaiko etelefonus ir asmenine erdve ir nieko neaiskiino, kai buvo paauglys aha patikejau lotuliukas.gif

O siaip tu per daug rimtai paziurejai i sia tema, biski paprasciau galima gyvenime i dalykus ziureti. mirksiukas.gif

cia is serijos kai vyras tikrina zmonos telefona lotuliukas.gif

https://www.facebook...516910016955181
Atsakyti

Se liurba paskaityk apie bizni rusijoj ,rusiskai turbut moki

https://zerkaalo.com...orld/25315.html

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 02, 19:03)
Apie kokius psichologus jus kalbat mazuose miesteli7ose, ypac Lietuvoje? Labai didelė laimė, jei mazi miesteliai turi ambulatorijas, o jie apie kazkokius mistinius psichologus kalba  biggrin.gif

Tai žiūrint ką tu skaitai mažu miesteliu. Lietuva šiaip jau jų pilna ir visko ten yra
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 02, 19:16)
Burba as niekad nepatikesiu, kad tu nelendi i savo namiskiu asmenine erdve, kai tu cia tiek aiskini kaip gyventi visai svetimiem zmonem lotuliukas.gif as manau tu pirmoji is musu imtum ir skaitytum tuos dienorascius lotuliukas.gif

nu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 02, 19:35)
Montevertė gal omeny turėjo rajono centrus, pagal Vilnių tai maži miesteliai. Ir vos iš koto neišgriuvau perskaičius apie tai kad, psichologas paslaptis išplepės. Viena kolegė psichologiją baigus ir kažkiek laiko psichologe dirbus, tai žinai, kad jai gali patikėt visas paslaptis, taip pat jokių pletkų apie kitus neišgirsi. Paprastas gydytojas ir tai nešneka apie savo pacientus, o čia psichologas. Kas gi norės darbo netekti... Vėjus kažkokius sugalvojo. Ir aplamai lyg gydytojai neturėtų ką veikti tik paskalas nešiot. Turiu vieną draugę venerologę, tai bendrom frazėm papasakoja kokių juokelių, bet kad paciento tapatybę išduotų.... O čia apie psichoogus....

pas tave tai visada viskas idealu ir tu niekada neiko blogo nematai, nes užsimerkus vaikštai
aš kai vaikštau atsimerkus, tai visas žmonių ydas žinau, net policijos, įsivaizduoji?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 02, 19:49)
Kokiam laike tu gyveni??? 🙉🙉🙉🙉🙉

nevaidink čia šikančio katino, niekas toje Lietuvoje nepasikeitė
Atsakyti

Pasikeitė. Į gerą.

Atsakyti

Man merga viena pasakojo ,kai jos drauge turejo drauga (30m) kuris vede sasiuvini kiekviena diena kur isleidzia pinigus (menesini atlyginima)

😁 jos zvenge is jo 

Kodėl? Aš vis planuoju tai daryti😅gal padėtų susekt šūdniekiams leidžiamas sumas 😅

Atsakyti

Aš tai nesuprantu ko čia slapstytis, kad pas psichologą eini?

Atsakyti