Dėl vaiko dienoraščių. Labai individualu. Atsiminiau kaip nusižudė vienas vaikas. Nors jo dienoraštis gulėjo matomoje vietoje, tėvai, deja, nepasidomejo ką jaučia jų vaikas. Gal jis pats norėjo, kad tėvai perskaitytu dienoraštį, todėl ir dėjo į tokia matoma vietą, ir mažai bendravo su tėvais, nemokejo pasiūlyti, nemokėjo išsakyti savo būsenos ir pan. Skirtingi gi tie vaikai. Bet jau geriau vaiko piktumas dėl tėvų elgesio, negu tokia tragedija
"Gali būti, kad daugelis su tokia nuomone nesutiks, bet remiuosi skaudžia patirtimi. Prieš šiek tiek daugiau nei metus Prienuose nusižudė berniukas. Įtariama, kad dėl patyčių mokykloje. Kitą dieną po laidotuvių, tetos paprašyta, nuvykau į Prienus. Ten buvo susirinkę berniuko tėvai, teta, draugai. Aš buvau pirmas žmogus, gavęs paskaityti jo dienoraštį. Vėliau, mano įkalbėta, mama dienoraštį atidavė ikiteisminiam tyrimui.
Pati jo neskaitė sūnui dar gyvam esant?
Ne, nors dienoraštį vaikas laikė komodoje, už stiklo, bendrame kambaryje. Jei mama būtų nuspėjusi, kuo viskas baigsis, ko gero, būtų išdrįsusi paprašyti sūnaus pasidalyti mintimis. Berniukas rašė ir eiles apie Tėvynę ir mamą. Iš jų ir dienoraščio galima spėti, kad berniukui buvo sunku."
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 02, 23:52)
<p>Stomatologai irgi ne mediciną baigia....</p>
O ką? 😆
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 02, 23:46)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73008995" data-time="1667421338"><div><p>Na ne medicina gi baigė...</p></div></blockquote><p>O ką baigia PISChologai? 😅😅😅</p>
Ai, baik. tu ir dažnai rašai su klaidom