https://assets.publi....2022_Final.pdf
Papildyta:
Jei dar kartą mamkose isgirsiu qpie skiepų gėrį - suėsiu su šūdais.
ne pirma kart girdziu apie atsinaujinanti vezi po skiepu
Mano drauges tetis sake po 4 skiepo sveikata visiskai sutriko visi galai.

Mano mamai po trecio skiepo atsibudo vėžys žaibiškai, metastazemis visas organizmas nuejo,.chemoterapija baigesi, jau bioterapija ipusejo. Vasara baigiasi bioterapija, kuri palaiko jos gyvybe, po to nezinom kiek ilgai isgyvens.
Jei dar kartą mamkose isgirsiu qpie skiepų gėrį - suėsiu su šūdais.
Siaubas...
Problema visai ne tame. Niekad nezinai kur rizikuoji, kas tinka. Bet kai Lanzbergio fashisteliai pradejo prievartauti zhmones, tai jau visai kas kita.
Aisku Hitlerio tevynes Austrijos fashisteliai nuejo kur kas toliau ir bande vos ne ikalinti. Tos pacios fashistines nuotaikos buvo Italijoje, Vokietijoje.
Rusijoje buvo ne kitaip, tik ten buvo meluojama o realiai zhmones prievartaujami ir varoma psichoze.
Na ir kas dabar po tokios patirties?
Bet pas mus jie bent pristabdė arklius.
Šia prasme pusė pasaulio buvo "nuprotėjusi", tai Lanzbergis kaip ir gal tik, kad tuo metu buvo valdžioj.
Tiesa, liko ir gerų lieksmųjų: galima gautinedikų konsultaciją nuotoliu, kai tereik vaistų ir ar nedarbingumo ir dirbt iš namų daug kur
Bet ir iki covido buvo tragiška savijauta. Nors savaime aišku, kad covidas galėjo, kaip ir skiepai, pažeisti širdies raumenį, pasekoje ir issivyste širdies nepakankamumas. Bet gal tai ne širdies nepakankamumas, o tiesiog ritmas sutriko dėl mikroelementų, elektrolitu disbalanso, ar streso, gal skydliaukė ir pan. O šiaip tokia liga dažniausiai būna pas jaunus genetiškai paveldima. infekcija, stresai viską paspartina...
Taip. Be abejo, bet jei būtų pasiskiepijus, būtų apkaltinti skiepai garantuotai.
Nors iš asmeninės praktikos, mano kūdikiams skiepai provokavo visokias nesąmones (nuo rimtų virškinimo bėdų, maisto netoleravimo su baisingais pilvo pūtimais iki ilgai trunkančių bėrimų, kas tikėtina peraugo į kvėpavimo takų akergijas). Įrodymų neturiu,bet pagal įvykių seką taip spėju.
Bėdos su širdimi gali būti ir nuo stresu+infekcija. Ko pasekoje trūksta vitaminų, mikroelementų. Tai atsiliepia širdies veiklai.
Mano pažįstama buvo ir skiepyta ir sirgo corona, gėrė steroidus, pulsas virš 100 pastoviai pakildavo, po maždaug mėnesio rado, kad trūksta kalio.
Va kaip būna dėl elektrolitų trūkumo (senas straipsnis):
"Vos papusryčiavusi mergina staiga susmuko ant žemės, ją apėmė konvulsijos. Sužadėtinis suskubo kviesti greitosios pagalbos medikų
Tyrimai parodė, kad dėl kalio trūkumo staiga sutriko širdies ritmas – dėl to smegenims pritrūko deguonies, ir I.Rimaitę ištiko klinikinė mirtis."
Šiaip kažkurios ligos labai tuos elektrolitus išbalansuoja, o geriant rehydron ar kažką pan.dar reik ir magnio gerti, nes ten jo nėra.