Is mano puses ziurint, tai tu žiauriai per senas man, nes mano vyras uz mane 8 metais jaunesnis. Tai prie mano vyro metu dar pridejus kokius 20m...oi ne. Diedukas tu jau visai, palyginus su mano vyru.
Is mano puses ziurint, tai tu žiauriai per senas man, nes mano vyras uz mane 8 metais jaunesnis. Tai prie mano vyro metu dar pridejus kokius 20m...oi ne. Diedukas tu jau visai, palyginus su mano vyru.
Skaitai tai garbingas darbas buti seime?
Cia buvo ne garbes reikalas , bet tai- kad kazkur ,,sedi,, ir be len ka kritikuoja .Tai as siulau. ale zviozdom eit i seima ir padaryt kazka gerai.Bet beda kad ju tie vadinami ,,teletabiai,, nerinks ,net iki foto uzkabinimo ant stulpo
Paziurek is savo puses.
Esi man per sena
Ji nemato saves is sono ,jei matytu -gal ir i seimo valytoja isidarbintu
Tu fiziologishkai esi senesne, nes pas tave jau neveikia aparatai
Kontraceptiku jai nereikia gert .dusas is apacios ir vel i prieki
As manau, kad tau pavydu, jog net valytojos vakaruose daugiau gauna uz tave
Tu gi neisgaletum moters apipilti dovanomis, romanriskomis vakarienemis, gerais viesbuciais, net pasikrušimui. O ne valytojas esi. Turetum galeti va taip va sau leisti, negalvodamas ar datempsi iki kitos algos, jei taip paislaidausi ant moters.
😂
"Šiandien į Caffeine užėjo labai senyvas žmogus. Vienas tokių, kur šiek tiek stebiesi, kad tokio amžiaus žmonės dar vaikšto į kavines. Akimirką net kyla abejonė, kodėl jis čia užėjo, nes jo kartos žmogui mokėti už kavą 3 eurus atrodo beprotybė..."

Tipo nekaltybe laike vestuviu dienai? 😂
Buvo laida apie seimas ,neatsimenu kokia ,dalyvavo Smoryginas ,dar ten seimu experetas.Gale Smoryginas gerai pasake .
Nu px kur ji duos ,jei paskum nera noro su ja but tai kam leist pinigus kazkokioms kelionems ,cia as taip manau.
Mano ta qqr..va kur paglobojau jau su kokiu desimtu krusasi ,jei ne daugiau ... tai ju vertybe yra putka ir kad pabut kazkur uz brangiai o po savaites ,,next horse,,
O tau atrodo protinga uz kava moket 3 eurus?
Cia ne esme kiek kas turi pinigu. Sakysim vaziavom Austrijoje, ziuriu netoli yra kalnas kur kelia keltuvu, Zugspitze
Vienam zmogui kainavo 45, tai atrode pigu ir ispudziai puikus.
O cia kazkokia kava uz 3e - nesamone...
AR vandens motociklas 10 minuciu uz 30 euru nesamone
Nekeliu viso teksto, kas nores pasiskaitys pasiskaitys esme viename sakinyje, visa Lietuvos gerove.
As tai jei isvaziuciau ,tai sikdamas i ta puse neziureciau .tai ko jus dar ziurit i ta puse , dar kiti gryzta ,pabuna, ir postringuja nach ... cia kaip viskas blogai .
Tai jus cia verkiat ,kad blogai ,niekas nesikeicia >tai ir bukit kur gerai .Arba padarykit kad butu geriau .

Keista, kad kazkam atrodo, kad nudazyti sienas, reikia statybos inzinieriaus issilavinimo, jauciu nezinau nei vieno dazytojo su tokiu issilavinimu.

Amatai nelygu tam, ka darai savo namuose del saves, atrodo greit nusiskt savarankiskai zmones nemokes

Papildyta:
O ka tau tiesa nepatinka?
Todel, kad as ne tokia kaip tu. Isvaziavus is savo tevynes jos nepamirsti, o be to ten lieka ir tavo artimieji. Kaip tevu nepamirsti isvykus is ju namu.
Bet tu kitoks, tu net savo vaika gi palikai ir net neatsigerzdamas pabegai. Ne visi tokie pat kaip tu.

Keista, kad kazkam atrodo, kad nudazyti sienas, reikia statybos inzinieriaus issilavinimo, jauciu nezinau nei vieno dazytojo su tokiu issilavinimu.
O pai remontus darau namuose nuo 15m, ner tai koks raketu mokslas. Zinoma profesionalai tikriausiai padaro daug geriau, greiciau, kokybiskiau, bet nemoketi to is vis tai ziauriai keista, tai juk taip elementaru...
Amatai nelygu tam, ka darai savo namuose del saves, atrodo greit nusiskt savarankiskai zmones nemokes
Papildyta:
O ka tau tiesa nepatinka?
Todel, kad as ne tokia kaip tu. Isvaziavus is savo tevynes jos nepamirsti, o be to ten lieka ir tavo artimieji. Kaip tevu nepamirsti isvykus is ju namu.
Bet tu kitoks, tu net savo vaika gi palikai ir net neatsigerzdamas pabegai. Ne visi tokie pat kaip tu.
Kam tu cia prikaisioji pasikeldama sau saviverte
Kaip tu ten ivardinai mane ,,padla,, tai pas tave namuose visi padlos ar pati padliuga?😂