Burba, tie antri batai l.gražūs
Pamastyk, kur bus uzhpustyta tai paprasciausia su tokiu shudu zhiema sushalsi i raga,
Mašina ne žiemai...faktas
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 07, 13:08)
Panasu paltuka turejau, tik per delną ilgesni ir mažesniu kliošu.be klosčių. Pirktas UNIVERMAGE buvo
Gražyolis ❤
Gražyolis ❤
as lygiai toki turejau tik juoda, gal dar ir dabar kazkur uzsilikes LIetuvoje, man siuvo. Bet jau buvau studente.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 07, 13:44)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73010508" data-time="1667820136"> pas mus aplink matyt visi regionai geri buvo, nes tikrai nieko netruko, nesneku apie blizgucius, bananus ir panasias nebutinas prekes. Bet pliki, basi, alkani niekas nevaiksciojo ir jokiu karitu, maisto banku ir gi nebuvo ir nereikejo.. man idomu, kaip elektromobilia veikia ziema, kiek jie turi problemu uzsikurti ir t.t. Papildyta: as tai labai fainu rubu ir bateliu turejau, dabar nelabai ka tokio orginalesnio rasi, nebent uz kosmosa.
</blockquote> Elektromobiliai užsikūrimo bėdų neturi turėt, nes gi l.paprasti arikliai. Bėda kita...Per šalčius daug mažiau nuvažiuojama ir šiaip nesveika akūmams.

tai dar pirma patekti i masina reikia kai uzsala gerai Lietuvoje ziema, o teslos visokiso madros protigos kazin idomu kaip nebuna bedu

uzsalusi tesla

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 07, 13:52)
Pamastyk, kur bus uzhpustyta tai paprasciausia su tokiu shudu zhiema sushalsi i raga,
isivaizduok baigiasi elektra

Tų nesąmonių pildyt nereikalauja Revolut
Va va sitas Nr.1 tarp ukrainieciu.
Tie kai atvaziavo cia ir norejo atsidaryti saskaita ,stebejosi kad cia kazkoks akmend amzius palyginus su ju 😂 nors jie trecioji salis skaitosi .
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 07, 13:52)
tai ir tikslas nutupdyti visus namuose
dar mačiau kažką viena akim, kad Vilnius gatves siaurina. Wtf? Kita dalis eis dviračiams? Važinėkit dundukai dviračiais per lietuviškas žiemas? Ar medžius atsodinės valkatos iškirtę senuosius? Net nesinori tokio straipsnio apskritai atsidaryti, nes bloga darosi paskaičius tokias kvailystes.
QUOTE(uarda @ 2022 11 07, 13:24)
vaikus renge tai natuuraliais keik pamenu, bet mama tikri turejo ne viena sintetine suknele, kostiumeli skaitesi naujausa mada, grazu, kaip ir dabar gi. Kartunines(medvilnines) skukneles buvo laikomos na tokiom pigiom visai

Vyrai vaiksciojo su kostiuminem kelnem, baltiniais, mano tetis pvz i paprasta darba.
pamenu macheriniai megstukai buvo brangesni be tju turejom ir toie grazus budavo, ar mam aka numgesdavo grazaus.
Buvo burdos zurnalai dar kur prisiziuredavo moterys madu ir paskui siudavosi pagal jas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 07, 14:04)
dar mačiau kažką viena akim, kad Vilnius gatves siaurina. Wtf? Kita dalis eis dviračiams? Važinėkit dundukai dviračiais per lietuviškas žiemas? Ar medžius atsodinės valkatos iškirtę senuosius? Net nesinori tokio straipsnio apskritai atsidaryti, nes bloga darosi paskaičius tokias kvailystes.
nu is pradziu padare mokyklu debiliskas reformas, pvz mieste kur uzaugau salia kiekveino mirkorajono budavo po mokykla, kur buvo ir pradine ir vidurine, 10 min man iki mokyklos buvo pestute, nei per gatevs jokias nereikejo pereiti nuo 1 kl pati eidavau su draugem.
Nu dabar iskepe visokiu gimnaziju, pradiniu desimtemciu ir t.t. tai vaikam is vieno miesto galo eiti i kita del mokyklos, tai tevai veza, palei musu mokykla gatve padare

Kai budavo viskas salia, darzelis, mokykla parduotuveles, dabar visur su masina veinam gale viena, ktiam kita, visai jokio planavimo , mastymo platesnio.
Sakau viskas per sikna viskas isvirksciai, veitoj to kad gerintu ir patogiau darytu, tai ne...

QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 07, 14:52)

Referendumas dėl narystės ES vyko dvi dienas. 2003 metų gegužės 11 diena. Dar prieš 19 val. parduotuves Minima, Media, Maxima bei T Market visoje šalyje apgulė pirkėjai. Referendumo dalyvio lipduką pateikę pirkėjai už vieną centą galėjo nusipirkti vieną šių prekių -1,5 litro talpos butelį gaiviojo gėrimo, butelį lietuviško alaus, lietuvišką šokoladinį batonėlį ar skalbimo miltelių
O varge, varge...net nezinojau, kad tokie dalykai dedasi Lietuvoje.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 07, 15:09)
Vyrai vaiksciojo su kostiuminem kelnem, baltiniais, mano tetis
----'xx
pamenu macheriniai megstukai buvo brangesni be tju turejom ir toie grazus budavo, ar mam aka numgesdavo grazaus.
Buvo burdos zurnalai dar kur prisiziuredavo moterys madu ir paskui siudavosi pagal jas.
----'xx
Jo. Mano tetis turejo darbinius kostiymus ir iseiginius. Dirbo savivaldybes kranistu, kranas pas mus kieme stovwjo 😄, o tetis daugiau kabinetuose, nei kranistu. Moterys ji mylejo

-------
Apie mocherą

Radau tokią spalvą, kad negalejau praeiti.
Imesciau nuotrauka, bet neatsimenu koki puslapi tu man buvai imetus, kad ikelti nyotraukas
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 07, 14:23)
O varge, varge...net nezinojau, kad tokie dalykai dedasi Lietuvoje.
Papildyta:
Jo. Mano tetis turejo darbinius kostiymus ir iseiginius. Dirbo savivaldybes kranistu, kranas pas mus kieme stovwjo 😄, o tetis daugiau kabinetuose, nei kranistu. Moterys ji mylejo
. Mama pasakojo, kad buhaltwrijoje jam rasydavo darbo dienas ir neduodavo darbo, kad jis tik moterom kompanija palaikytu savivaldybeje
. Na, aristokratu proanukis. Manieros, apsirengimas, bendravimas aukstumoje pas ji buvo. Tiek, kad diedukai nemokejo islaikyti jiems palikto turto, viska issvaiste ir ant senatves liko prie suskilusios geldos. Bet apie ka as? A. Kostiumai. Nemaciau savo tecio su marskiniais ir be šlipskio ar lakierkų
-------
Apie mocherą
. As dabar kiaurarasciu mezguosi paltą
. Na, ne palta, bet toki megztini ilgą, kaip davar madoje,
Imesciau nuotrauka, bet neatsimenu koki puslapi tu man buvai imetus, kad ikelti nyotraukas
Papildyta:

-------
Apie mocherą

Mokejo ir puosdavosi zmones net paprastuose darbuose, ne taip kaip dabar paisziuri kartais susmuke, su visokiom nutysusiom maikem, treninginem kelnem kedais ir t.t. Ir sukuosenos kokios moteru budavo, mano mama turejo tokius pridetinius plaukus net, shinjonu lyg vaidndavo, kai kokios sventes uzsidedavo prie sukuosenos.
https://postimages.org/
man ir kazko niesti rankos megstis, bet nerandu geru siulu toje laisveje, viena akrilikas, reik kur nors online ieskotis tikriausiai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 07, 14:49)
nu tikrai labai grazi, ji man tinka

vienu metu as labai buvau pasinesusi ant sios spalvos, bet dabar jau po biski praeina, dabar jau melyna mane valdo

Vienas žmogus FB tvirtina, kad buvo seime ir nepamatė jokio taupymo nei šilumos, nei elektros
oi dieve, kur ir su kuo mes gyvename...
oi dieve, kur ir su kuo mes gyvename...
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 07, 14:04)
As turiu niucha,ir MB turi, tai dar 2008 metais nusprendem jokiu gyvenimu miestuose. Uk miestai baisus, bet tuo metu pradejo duchinti ir vokiecius. Ivede zonas kur su kokia mashina gali vazhiuot. Tie miestai jau buo degradu, kriminalo sankaupos, visokie mokesciai nerealus, plius susigrude, terorizmas. Nu po to prasidejo namordnykai, ikalinimai namuose, segregacija.
Dabar jau miestai tapo raketu ir gal but atominio ginklo taikiniais.
Nu ir nach... toks gyvenimas