QUOTE(Maja Di @ 2022 02 27, 23:41)
Pacituok kur sakiu, kad net mažiukai dalyvauja? Kur dalyvauja? Čia šiandien apie Dainų dainelę? Ir taip dalyvauja, mačiau per tv kaip su mažiukais paramą Ukrainai atveža, sakai čia blogai kai vaikai mokomi padėti skriaudžiamam? Manau, Amadėja, jei jos vaikas paklaus, tikrai nesakys, kad reikia klupti pries agresorių. Ar ne, Amadėja? O jei nesidomi, tai nesidomi. Jei tavo vaiko klasiokai nesidomės, tai jiem pro vieną ausį ateis, pro kitą išeis ką ta mokytoja sako.
O tai kaip uždraudėt? Kas nusprendė? Dėl vienos mergaitės kuri kažkodėl pradėjo verkti? O jei mergaitė pradės verkti, kad blogą pažymį gavo, nuspręsit kad nereikia pažymių rašyti? Ar liųdnų veidelių, nežinau ką dabar pradinukams rašo vietoj blogo pažymio. Nebus mokykloje jokių Ukrainos palaikymo akcijų? Nes mamašos marsietės?
Prasau-"Vaikai dar kai kurie ir mokyklos nelankantys. "
Dabar laukiu kada ikelsi tu mano citatas. Ar melage esi?
Ne čia neblogai, padėti skriaudziamam. pati su vaikais dažnai padedam. Bet tu lb pyksti, kad vaikui gali būti tiesiog neįdomu.
Tu pastoviai akcentuoji, kad reikia būti pilietiškam.
O matai kažkam užkliuvo mokytojos žodžiai. Gi vaikai skirtingi visi.
Koks tau skirtumas kas uždraudė? Kad vėl savo kvailus klauimus galėtum uzdavineti? Beje, turėtum pati suprasti. Jeigu atidžiai skaitei mano postus. O jei mergaitė pradės verkti dėl pažymių, yra tam psichologai dabar. Nežinojai? Ar tu savo vaiką kankintum? Bijotum turbūt nuvesti pas psichologą, jeigu jis verkti dėl pažymių? Nes ten baisuuuu, ką žmonės pagalvos, ane Maja?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 27, 23:48)
Kai buvau prie balkonėlio per vasariuo 16, šalia buvo šeima su dviem vaikiukais, vienas vežimėly, kitas tėvui ant pečių skandavo "aciū, aciū"

. Va, galvoju, kur tikri patriotai auga, nuo mažų dienų.
O kas talibanais vadino? Ne tu kartais?