Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 08, 14:34)
Tai ir veza siais laikais is visur ta vyna ir perpardavineja, tau ka tai naujiena?  biggrin.gif  Tik dabar gali iregistuori versla ir moketi mokescius.

Negali taip verslauti. Isivezes asmeniam naudojimui negali parduoti. Yra ir taisykles negalvok kad darai ka nori
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 08, 19:02)
Negali taip verslauti. Isivezes asmeniam naudojimui negali parduoti. Yra ir taisykles negalvok kad darai ka nori

Koks verslas nemokant mokesčių? Tik besiilgintys sovietmečio tokių "verslų" ilgisi, kai mokesčių nemoki, o nori sau ir savo vaikams nemokamo mokymo ir gydymo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 08, 17:54)
Koks verslas nemokant mokesčių? Tik besiilgintys sovietmečio tokių "verslų" ilgisi, kai mokesčių nemoki, o nori sau ir savo vaikams nemokamo mokymo ir gydymo.

Ivezhtas prekes asmeniam naudojimui negalim parduot net mokant mokescius.
Tipishka spekuliacija yra pav. pernuomoti gauta socialini busta, pardavinet sutaupyta dyzelini kura ar ivezhta bakuose ish Baltarusijos.
Sovietu laikais juk nebuvo kur gauti prekiu normaliai, net sau statyboms nebuvo galima, visur buvo paskyros
Atsakyti
Idomucia , taip.
Bet tai kaip celofanas iš kalėjimo gorienei interviu davė ax.gif . Pasirodo nesiklauso niekas, čia pasimatymas online biggrin.gif

Atsakyti
demokratija biggrin.gif o gal teismas be nuosprendžio?
https://madeinvilniu...ja-patikrinima/
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 08, 17:02)

tai tame ir esme, kad dabar galima isivesti su tikslu parduoti, seniau elementariai tokios galimybes nebuvo, nu tu kaip mazas vaikas rimtai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 08, 18:39)
Ivezhtas prekes asmeniam naudojimui negalim parduot net mokant mokescius.
Tipishka spekuliacija yra pav. pernuomoti gauta socialini busta, pardavinet sutaupyta dyzelini kura ar ivezhta bakuose ish Baltarusijos.
Sovietu laikais juk nebuvo kur gauti prekiu normaliai, net sau statyboms nebuvo galima, visur buvo paskyros

Idomucia cia elementarus istatymu lauzymas ir nelegali prekyba. biggrin.gif

Spekuliacija (lot. speculatio – 'sekimas, stebėjimas') – prekyba, kuria siekiama (greitai ir lengvai) pasipelnyti.

Siais laikais tera legali arba nelegali prekyba ir tiek. Niekas nebenaudoja zodzio spekuliacija, nebent filosofai, kita prasme biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 08, 18:53)

raganu medziokle...jo labai demorkatiska salis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 08, 20:53)

Na aš tai nenorėčiau, kad tokia "mokytoja" mokytų mano vaiką. Net neabejoju, kad tėvai būtų pradėję kelti bangas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 08, 19:06)

Spekuliacija (lot. speculatio – 'sekimas, stebėjimas') – prekyba, kuria siekiama (greitai ir lengvai) pasipelnyti.

Jei neturi ypatingo priejimo prie prekiu, tai nepasipelnysi daug, nes visi gales nusipirkti.
Taciau jei bazeje tau tik parduodavo, ar tsheimos narys vyksta i komandiruotas ar gauna chekiu, bonu, tai turi ishskirtines salygas ir gali pasipelnyti
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 08, 19:09)
Na aš tai nenorėčiau, kad tokia "mokytoja" mokytų mano vaiką. Net neabejoju, kad tėvai būtų pradėję kelti bangas.

na o aš nenorėčiau kad kokia lesbė ar konservatorinė. Ir ką dabar daryt? Kam tai problema, tegu veda į kitą mokyklą. Kas gi čia mūsų visų žiūri dabar?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 08, 21:34)
na o aš nenorėčiau kad kokia lesbė ar konservatorinė. Ir ką dabar daryt? Kam tai problema, tegu veda į kitą mokyklą. Kas gi čia mūsų visų žiūri dabar?

Ta a-la "mokytoja" veikia prieš Lietuvą, ko ji gali išmokyti vaikus?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 08, 19:46)

aha, gangsterė, sugriaus Lietuvą kaip jūsų Landsbergis kolūkius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 08, 19:46)

Nuo taves jau dvokia sovietiniu mentalitetu. Tik grabas pataisys. Tokiu zhmoniu gyvai anksciau nesutikdavai, tik sovietu propagandistai rashydavo apie atskalunus kurie shmeizhia tarybine tevyne. Nu ir dadedavo, kad tai prieshai psichiniai nusikalteliai ir uzhsienio agentai

Praejo 30+ metu ir tas bukas mentalitetas pasirodo gyvuoja
Atsakyti