o tu supranti, kad tai teoristinis ispuolis ar tik rusija ir as tai sugeba suprasti? man tai asiku, kam tai pakenke, tai ne?Krymas niekaip neturėjo priklausyt rusijai ir to tilto neturėjo būt, tai būt faina ir, kad neliktų
Ir kodėl kažkokia mergina sprogus savo mašinoj nei visas vaikų darželis Ukrainoje?
Tai tik įrodo: Rusija yra teroristinė valstybė, su kuria ir kariaujama atitinkami.
Tiltai, žymaus Kremliaus neva filosofo- ideologo dukra mašinoj sprogo mašinoje, tėvo akivaizdoje... Ir po to suintensyvėję rašistų veiksmai nepriklausomoje Ukrainoje: spėkit, kas tuo "teroro aktus vykdė" pagal seną scenarijų?
Jeigu Ukraina, tai logikos nulis.
Va cia uztat ,kad neaisku kas ten nubombino.
Tas filosovas ,tipo viesai pasake :uz chersona reikia putka nubombint 😲
Zinant tvarka kacapyne ,filosofa i gyvsidarbio sachta geriausiai ...
Ten dabar daug kurybos visi uzsiima ,karas visi meluoja 😒
Nu. Nes aišku, kad per mažai, ir dar Putino gimtadienio proga. Va, žiūrėk, kaip šiandien tikrai rusai išėjo Chersono tiltą susprogdindami. Va taip.
Kaip tai surista?
nenori visus keliu sussiprogrdinti Lietuvoje, nes dauguma padaryti tarybu laikais?
ar tu bent surpanti, kad tu dabar akivaizdiziai PRITARI TERORIZMUI?
Papildyta:
Ir kodėl kažkokia mergina sprogus savo mašinoj nei visas vaikų darželis Ukrainoje?
Tai tik įrodo: Rusija yra teroristinė valstybė, su kuria ir kariaujama atitinkami.
isis lygiai taip pat galvoja.
Tai tu manai, kad visgi ukraineiciai atliko siuos teroristinius aktus?
Jeigu Ukraina, tai logikos nulis.
Kad ir Ukr. tas ideologas buvo Petruseviciaus patarejas , turejo daug sekeju ir t.t
pasigooglink ka jis ten propagvo savo kalbomis. Man tai jis ,,teroristu vudas ,, sektos dvasininkas,,
man dabar idomiau, ne tai, kas ten sporgdino, bet kad JUS PASIRODO PRITARIAT TERORIZMUI PASAULYJE
Bet is tikro logiska, jus gi ir zmoniu teisiu pazeidimam LIetuvoje pritaret, jus trokstat karo zudymu, ziaurus jus zmones visgi....
Nu. Nes aišku, kad per mažai, ir dar Putino gimtadienio proga. Va, žiūrėk, kaip šiandien tikrai rusai išėjo Chersono tiltą susprogdindami. Va taip.
Bet čia gi ne terorizmas...nes ukrainiečiams nepripieši 😁
visas teorrizmas baisus, nesvarbu, kas ji atliktu TAI NE? as nebeseku apskutiniu atveju, man neidomu, bet visi kas sporgdina tiltus, zudo civilius, sporgdina masinas ir t.t. visi atlieka nusikalitmus, ir tai niekaip negali buti pateisinama. nemanai?
Kaip tai surista?tai gal ir zmones dar apsiulysi ten visus iszudyti,nes jie dabar priklauso Rusijai?
nenori visus keliu sussiprogrdinti Lietuvoje, nes dauguma padaryti tarybu laikais?
ar tu bent surpanti, kad tu dabar akivaizdiziai PRITARI TERORIZMUI?
Papildyta:
isis lygiai taip pat galvoja.
Tai tu manai, kad visgi ukraineiciai atliko siuos teroristinius aktus?
Man tas tiltas labai nepatinka 😉