Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 11 12, 21:32)

Idomucia, neatimk is vatnikes paskutines vilties...

Ji nera jokia vatnike, o rusu situacija tai tokia, kad net norint negalima nieko gero sugalvoti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 12, 22:34)
Ji nera jokia vatnike, o rusu situacija tai tokia, kad net norint negalima nieko gero sugalvoti

Ji yra 100 proc vatnike, spangstanti apie sovietini roju. Na ka tu, ziurek kaip skrupulingai vatnike renka vilti suteikiancius neva faktelius. Pasirodo rusijoje uzsenietiskos imones lieka ir versla pletoja... Matai, kokia laime moterai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 lapkričio 2022 - 21:37
QUOTE(Moonte @ 2022 11 12, 22:28)
Man taip patinka, kaip pati sau priestaraujat. Mano mintys neidomios, bet anos net skaitomos, konspektuojamos. Tiek daug demesio man.

O man istiesu pofig ka pati nusirasai, vitaminuku tikiuosi isgeret  mirksiukas.gif

Ne, moonte, nekonspektuoju.
Čia gal vyresnės moterys konspektuoja. Todėl taip ir atrodo jums . O šiaip Turiu gerą atmintį wub.gif
Aha, išgeriau 😁😁😁
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 12, 22:34)

Na, moonte uzzombinta ir tiek
Lai galvoja ką nori 😂
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 11 12, 22:36)
Ne, moonte, nekonspektuoju.
Čia gal  vyresnės moterys konspektuoja. Todėl taip ir atrodo jums . O šiaip Turiu gerą atmintį  wub.gif
Aha, išgeriau 😁😁😁

Gal tamstos mama ir komnspektuoja, ka as zinau. Bet, tiek man demesio, tos kurios mintys neidomios, liuks.

Gera atmintis, tai ne visada siminties ir proto pozymis, o svarbiausia dorovingumo. Na bet kai nera kitu dorybiu tai ir tai dorybe.

Keiskite, nes akivaizdu kad neveiksmingi, perdaug reaguojat, jau uzsikabliavot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 12, 21:36)
Ji yra 100 proc vatnike, spangstanti apie sovietini roju. Na ka tu, ziurek kaip skrupulingai vatnike renka vilti suteikiancius neva faktelius. Pasirodo rusijoje uzsenietiskos imones lieka ir versla pletoja... Matai, kokia laime moterai.

Tai faktas, kad uzhsienio imones daro versla su Rusija toliau.

Cia jokia laime.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 11 12, 22:40)

Na, moonte uzzombinta ir tiek
Lai galvoja ką nori 😂

Super, asabos puodam laizyti gavau leidima. Pirminsiu, kaip eilini karta putosites, nes uzmirsote isgerti vitaminuku.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 12, 22:36)

biggrin.gif jūs ir pati tuomet vatnike. Nes lyg jums irgi gerai gyvenosi sovietijoje. Pamirsot? Savo rasliavas
Ne aš rašau, o jūsų LRT.lt, o aš tik cituoju, moonte 😉
Atsakyti

Abejoju. Dabartine rusu armija tai ne ta, kuri buvo karo pradzioje.

Jie jau padare didele zala Ukrainai.Sugriauti namai,silumines,tiltai,keliai ,gamyklos ,zemes ukis...

Rusu nuostoliai -pasirodo, patiems rusams nusisvilpt . Turi kazkokiu raketu ,jas stampuoja ir saudys .

Toks vaizdas kol neisaudys visko tol nesustos.

Amerika neatiduos Ukrainos -per daug investuota 👍

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 12, 22:42)

Cia jokia laime.

Jo jo, cia panasiai, kaip rusijai Kinija ir Indija padeda, ir zinoma tik is geriausiu paskatu. O svarbiausia, rusija, jos bydlomases visai nejaucia sankciju, ten viskas nuostabu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 12, 22:41)
Gal tamstos mama ir komnspektuoja, ka as zinau. Bet, tiek man demesio, tos kurios mintys neidomios, liuks.

Gera atmintis, tai ne visada siminties ir proto pozymis, o svarbiausia dorovingumo. Na bet kai nera kitu dorybiu tai ir tai dorybe.

Keiskite, nes akivaizdu kad neveiksmingi, perdaug reaguojat, jau uzsikabliavot  4u.gif

Tamstos mamai net neįdomu SM 😁😁😁
Nu ir..gera atmintis, nes jūs nk.neatsimanat ir jums reikia konspektuoti. Gi visada rašom, kas patiems aktualu, ane, moonte? O visi gi skirtingi... Vienu atmintis gera, kietiems reikia konspektų. senstant atmintis prastėja. Natūralu.
O kam? Gal jūs iš patirties rasot? Aha, uzsikabliavau 😭😭😭
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 12 lapkričio 2022 - 21:52
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 11 12, 22:44)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="73012460" data-time="1668269835">
<div>
<p>Abejoju. Dabartine rusu armija tai ne ta, kuri buvo karo pradzioje.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jie jau padare didele zala Ukrainai.Sugriauti namai,silumines,tiltai,keliai ,gamyklos ,zemes ukis...</p>
<p>Rusu nuostoliai -pasirodo, patiems rusams nusisvilpt . Turi kazkokiu raketu ,jas stampuoja ir saudys .</p>
<p>Toks vaizdas kol neisaudys visko tol nesustos.</p>
<p>Amerika neatiduos Ukrainos -per daug investuota 👍</p>

Arbuzai, niekas neneigia kad suskiai samonngai zlugdo Ukrainos ekonomika, infrastruktura ir t.t. Tai daroma samoningai, nes galvoja, kad Ukrainai niekas napades. O ir rusija, dar iki siol tikisi, kad isvengs reparaciju ir teismo del karo sukelimo. Pritariu, JAV, ES tapo garbes reikalu atstatyti Ukraina ir padaryti ja sekminga salimi. Zinoma, neuzmirskime ir pragmatizmo, juk ne veltui sakoma, kad didziausi pinigai uzdirbami karo metu ir po karo, kai atstatomi karo padariniai. Bet kokiu atveju JAV ir ES uzsidirbs, o uz viska sumokes rusija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 lapkričio 2022 - 21:54
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 12, 22:42)

Cia jokia laime.

Ji nesupranta to
Atsakyti