Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 02 28, 00:40)
Kiba dabar as del to gincysiuos.
RAsiai, kaip pavyzdi, kad sugebetumet pasimatuoti sitaucija ant saves. Ir dar karta parasysiu, kad aiskiau butu ir jusu ir mano vaikai-sunai yra ginami NATO t.y. JAV. Viskas, labai

Ne, melage, NATO jau vėliau išlindo. Kai teisintis pradėjote.

Vaikystės traumos lieka visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 28, 00:34)
Aš apakus buvau. O moontei nk švento nera.

Neapykanta ja uzvalde kazkokiu gyvenimo momentu, o seniau matomai geras mzogus buvo, va padejo vaikam is globos namu, ne kiekvienas gi taip daro. LIudna, kai taip zmogus save susieda... unsure.gif
Atsakyti
Moonte laukiu:
Kaip ir kas mane prigavo, meluojant? Gal kažką praleidau 😆
Atsakyti
As girdejau, kad daug eina i profesonqlius karius del labai geru atlygin8mu. Bet sia tema galima bus pakalbeti, kai baiksis karas, dabar tai butu nekorektiska. .
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 28, 00:34)
Kur prigavo? Įdomu, tikrai
Tai kad, aš ją prigavau 😁

Na, kad nedrauziama mokykloje apie kara kalbeti, o net priesingai...

Zinot, urada, man pasidare idomu, o kodel jus taip uzsiciklinus ant tu traumu, kad visur jas matote, net ten kur ju nera?

Na tarkim, Jusu vaikai kaip pradejo vaikscioti, negi nei vieno karto nebuvo spleptele ant uzpkalaio, kol neismoko lygsvaros laikytis, va taip iskarto atistojo ir pradejo eiti? O kai nukrito ant uzpakalio, ups susitraumavo, begot rengena daryti?

Zmones mini stresiukas lydi visada. Streso nereikia bandyti isvengti, stresa reikia ismokti suvaldyti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 28, 00:43)
Neapykanta ja uzvalde kazkokiu gyvenimo momentu, o seniau matomai geras mzogus buvo, va padejo  vaikam is globos namu, ne kiekvienas gi taip daro. LIudna, kai taip zmogus save susieda... unsure.gif

Nežinau, kažkada jos senus postus skaičiau, tai jau ten ji nebuvo kažkoks geras, ramus žmogus. Tik tiek, kad įdomesni postai buvo.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 28, 00:46)
Moonte laukiu:
Kaip ir kas mane prigavo, meluojant? Gal kažką praleidau 😆

TAi gi atskiau. jei atsakymas nepatinka, kitokio nebus.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 02 28, 00:43)
Ne, melage, NATO jau vėliau išlindo. Kai teisintis pradėjote.

Vaikystės traumos lieka visam gyvenimui.

Nematau pries ka teisinti. BEt, kaip vsiada, interpretuok teksta kaip tik nori mirksiukas.gif
NOri buti zertva, buk.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 28, 00:37)
biggrin.gif  rimtai?
As neskaitau paklodziu, todel man kartais juoka sukelia, kai perskaitau perliukus  biggrin.gif

taip ikeliu, kas sugebejo pamirsti ar neskaite.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 26, 22:34)
Uardai.
Rusai yra mirtini priesai dabar. Kaip japonai.
Nescios moterys, naujagimiai. Visi.
Man pochum tegu meto bombas ant ju.

Dar kelias dienas priesh maniau, kad ten Putinas sveiko proto.
Dabar viskas.
Visi Rusijos gyventjai yra prieshai.
Reikia rushtis juos sunaikinti ir reikia ruoshtis kad jie sunaikins mus.

Tik sioje situacija atsiranda viltis kazka susitarti.
Prasideda naujas saltasis karas. Uzmirsai kas tai yra?

Tai yra zinojimas, kad rytojaus diena gali buti paskutine.
Su Rusija reikia nutraukti absoliuciai visus rysius iskaitant interneta. Bet manau tai bus daroma palaipsniui.
Daug kas neskelbiama, nes paprasto zmogaus smegenims per sunku suvokti. Lieuvai tai nieko gero...
Lietuva bus didele provincija ir visokiu provoaciju taikinys. Kaip vakaru berlynas...

QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 23:05)
Altruistiskoji mano puse, tam priestarauja.

Bet, as atsimenu savo tecio pasakojima apie jo pirma vokietuka. Tetis nenorejo jo nusauti, bet jam pasiseke jis buvo greitesnis, nusove ji pirmiau. Jis irgi nuspaude, kai jau buvo pakirstas kulkos, tetis isvenge mirties. Tetis neabejojo, kad tas vokietukas buvo toks pat geltonsnapis kaip ir jis, Nes jis mate vokietuko akyse dvejones, nepasitikejima, paspaude gaiduka, kai pamate jog jo zvilsnis pasikeite.

Uarda, nei vienas sveiko proto zmogus nepritartu zmoniu zuciai, nei vienas. BEt as suprantu Idomucia, jis kalba pragmatiskai, be fanaberiju, kaip chirurgas su skalpeliu pjauna zmogaus kuna, man sis veiksmas irgi nebutu pakeliamas, o jis tai daro, atlikdamas savo pareiga, gydo zmones. Kariu pareiga, dazniausiai ginti savo sali, zmones...

As labai viliuosi, labai, kad karo metu nebus samoningai zudomi civiliai zmones, bet as neatmetu galimybes, kad tai gali buti, ir tai labai baisu. To nebutu jei nebutu pradetas karas.

Siais laikais karas nepateisinamas. Nepateisinamas todel, kad yra aibes budu kaip galima kariauti, kad kaip Kinija spaudzia ekonomiskai Lietuva. Del to pasaulis ir palaiko Ukraina, na nenormalu pulti sali, vadovaujantis revansistinemis idejomis.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 28, 01:54)
taip ikeliu, kas sugebejo pamirsti ar neskaite.

Vajazau!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 28, 00:40)
Kiba dabar as del to gincysiuos.
RAsiau, kaip pavyzdi, kad sugebetumet pasimatuoti sitaucija ant saves. Ir dar karta parasysiu, kad aiskiau butu ir jusu ir mano vaikai-sunai yra ginami NATO t.y. JAV. Viskas, labai skaudejo? Iedziau pacios vaikus? KUo? Kad juos gina nato? AR kad jie yra saugus?

Mano viens is sunenu yra pofesionalus karys. Nepasakyciau, kad jis nori kariauti, jis ta profesija pasirinko kad ismoktu GINTI SAVO SALI. Kad, as, jus, kiti Lietuvos gyventojai galetumem ramiai miegoti.
O as ir neklausiu, bet stebint pacios rekcijas, galima daryti kaikurias isvadas, bet as gi ne jus, nuotoliniu budu diagnozes nenustatineju nei tamstai, nei pacios vaikam. O siaip, geras kabliukas butu, pacios nervukus patampyti  mirksiukas.gif

Gailekite, isvekatele. Anas jau ketvirta desminti einantis kudiklelis rozinis.

jau ne anukas, jau sunenas? maniau bus pasakojimai apie nesibaigiancisu anukus suaugusius biggrin.gif

ar cia tu vel meluoji ar jis? Profesionalus kariai Lietuvoje keliauja i misijas zudyti ir kariauti kitose salyse, kaip dabar daro rusai Ukrainoje. Tie kas nori ginti tevyne paprasciausiai eina i savanorius apismoko su ginklu elgtis ir dirba salies naudai kazka gero. mirksiukas.gif

As su mielu noru gyvenciau salyje, kurioje nera kariuomenes. Airija laimei, palyginus neutraliausia salis, nesikisa i karus. Tikiuosi tai nesikeis... unsure.gif
Atsakyti
Soriukas, uarda,. gal natki atsakysiu kad dabar rasai, ir jei man rasai. Neturiu laiko laukti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 28, 00:47)
Na, kad nedrauziama mokykloje apie kara kalbeti, o net priesingai...

Zinot, urada, man pasidare idomu, o kodel jus taip uzsiciklinus ant tu traumu, kad visur jas matote, net ten kur ju nera?

Na tarkim, Jusu vaikai kaip pradejo vaikscioti, negi nei vieno karto nebuvo spleptele ant uzpkalaio, kol neismoko lygsvaros laikytis, va taip iskarto atistojo ir pradejo eiti? O kai nukrito ant uzpakalio, ups susitraumavo, begot rengena daryti?

Zmones mini stresiukas lydi visada. Streso nereikia bandyti isvengti, stresa reikia ismokti suvaldyti.

😆
MUSU, mūsų mokykloje draudžiama apie karą kalbėti, moonte. Dėl kitų nzn.
Kur prigavo? Nesupratau, rimtai. Kokioje vietoje?
Tai aš lb traumuotą. Vaikystėje turėjau aibė traumų, todėl ir rašau dabar vien apie traumas 😆😆😆
Tai jūs ir "stresnkit" savo anūkus, nereikia tai nereikia vengti. Jūs net nesuvokiat, kad visi vaikai skirtingi. Ir šiaip aš savo čia nuomone rašau. Jūsu reakcija lb keista. Jautriai reaguojat.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 28, 00:59)
Soriukas, uarda,. gal natki atsakysiu kad dabar rasai, ir jei man rasai. Neturiu laiko laukti.

Labanakt, moonte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 vasario 2022 - 01:08