QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 28, 00:37)

rimtai?
As neskaitau paklodziu, todel man kartais juoka sukelia, kai perskaitau perliukus
taip ikeliu, kas sugebejo pamirsti ar neskaite.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 26, 22:34)
Uardai.
Rusai yra mirtini priesai dabar. Kaip japonai.
Nescios moterys, naujagimiai. Visi.
Man pochum tegu meto bombas ant ju.
Dar kelias dienas priesh maniau, kad ten Putinas sveiko proto.
Dabar viskas.
Visi Rusijos gyventjai yra prieshai.
Reikia rushtis juos sunaikinti ir reikia ruoshtis kad jie sunaikins mus.
Tik sioje situacija atsiranda viltis kazka susitarti.
Prasideda naujas saltasis karas. Uzmirsai kas tai yra?
Tai yra zinojimas, kad rytojaus diena gali buti paskutine.
Su Rusija reikia nutraukti absoliuciai visus rysius iskaitant interneta. Bet manau tai bus daroma palaipsniui.
Daug kas neskelbiama, nes paprasto zmogaus smegenims per sunku suvokti. Lieuvai tai nieko gero...
Lietuva bus didele provincija ir visokiu provoaciju taikinys. Kaip vakaru berlynas...
QUOTE(Moonte @ 2022 02 26, 23:05)
Altruistiskoji mano puse, tam priestarauja.
Bet, as atsimenu savo tecio pasakojima apie jo pirma vokietuka. Tetis nenorejo jo nusauti, bet jam pasiseke jis buvo greitesnis, nusove ji pirmiau. Jis irgi nuspaude, kai jau buvo pakirstas kulkos, tetis isvenge mirties. Tetis neabejojo, kad tas vokietukas buvo toks pat geltonsnapis kaip ir jis, Nes jis mate vokietuko akyse dvejones, nepasitikejima, paspaude gaiduka, kai pamate jog jo zvilsnis pasikeite.
Uarda, nei vienas sveiko proto zmogus nepritartu zmoniu zuciai, nei vienas. BEt as suprantu Idomucia, jis kalba pragmatiskai, be fanaberiju, kaip chirurgas su skalpeliu pjauna zmogaus kuna, man sis veiksmas irgi nebutu pakeliamas, o jis tai daro, atlikdamas savo pareiga, gydo zmones. Kariu pareiga, dazniausiai ginti savo sali, zmones...
As labai viliuosi, labai, kad karo metu nebus samoningai zudomi civiliai zmones, bet as neatmetu galimybes, kad tai gali buti, ir tai labai baisu. To nebutu jei nebutu pradetas karas.
Siais laikais karas nepateisinamas. Nepateisinamas todel, kad yra aibes budu kaip galima kariauti, kad kaip Kinija spaudzia ekonomiskai Lietuva. Del to pasaulis ir palaiko Ukraina, na nenormalu pulti sali, vadovaujantis revansistinemis idejomis.