QUOTE(Monteverte @ 2022 11 16, 13:38)
ukrainiečiams, šalia kurių karo veiksmai arti manau jau reiktų pasakoti, kur jau ten po griaustiniais slėptis
jei žmogus nėra kvailas, kažkoks visas blokuotas, tai jis vis tiek jaučia, pergyvena, bijo, o artimieji, ypač vaikai ir gyvūnai tą perima vis tiek. Žmonės dabar ne atokiai kažkur gyvena, vis tiek nugirs iš kitų, tai jau geriau iš tėvų viską sužinoti.
Aš tik priešiška vaizdų rodymui, jei įmanoma to išvengti. Bet supratimas apie pasaulį turi teisingas būti, o ne kad ten koks griaustinis šaudosi. Aš taip manau
ukrainieciam taip, lietuviam ne. bet irgi moderuotai pagal amziu ir situacija zinoma.
ne, pas mus seimoje niekas nebijo griaustinio, vyras is vis vaziuoja prie juros juom pasigereti. Vienas is mano tikslu buvo auginant vaikus neprikuriant jiem baimiu. Zinoma atsargumas, zinojimas kaip apsisaugoti butinas, bet ugdyti baimes nu kam?ir taip jos kyla gyvenime pacios. As net sugebejau nuo savo baimiu juos apsaugoti, nes ju nerodziau. Pvz as bijojau sunu nuo vaikystes ypac didesniu, bet vaikai tokios baimes neturi, nes prie sunu as juos leisdavau su vyru.
pagal amziu viskas, vienaip snekesi su 5m vaiku, kitaip su 14.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 16, 13:50)
Nuosavybe gali buti bendra ar net kitam priklausyti o naudotis gali tu.
Pvz automobilis gali priklausyti kitam ar buti bendras o naudojiesi tik tu faktishkai. Ar koks namas.
Ka jau cia triusikai, kuriu nereikia iregistruoti registru centre...
na as manau, kad musu turtas yra bendras, bet mes turim asmeniniu daiktu, ir keista sakyti, kad viskas abieju, nes nu ne kuriu galu man vyro irankiai ir meskeres, ar jam mano kosmetika ir triusikai

Nereikia perdeti niekur, kai viska per puse dalina man kvaila, bet kai susitapatina per daug ir tampa FB onute ir jonukas petrauskai na irgi juokinga