Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 11 16, 22:31)
Tu buvai istremta?
Kada?
Kur?

???
aš juk labai aiškiai ir lietuviškai parašiau
juk toks trumpas tekstas, o tu ir tiek supranti atvirkščiai?
liūdna tada
bandyk skaityti jos postą ir po to mano dar ir dar kartą, kokius 10 kartų. Manau, kad tada gal jau suprasi. Tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 16, 22:27)
Lazinames, kad isstums  mirksiukas.gif

ziurek kad usa nezhlugtu... nepatiko man veiksmas
Atsakyti
Ir čia dar labai gera laida:
https://www.youtube....h?v=d3grNiL9xmU
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 16, 23:34)
tu irgi nebuvai istremta o kiek deuoji del to, kiek aiskinai kaip nukentejai.

susinervino teletabe atsitrenkusi i logikisku argumentu siena biggrin.gif manai tavo nusikalbeijmai kazka pagelbes tau paneigti, tai ka as teigiu? biggrin.gif

Cia vel, anot lervos logikos. OK. Tau butina, kad kas susinervintu? O ir kuklumu, lerva, nepsizymi, pastoviai sau ditirabus giedi... Na teisingai, kai tave negiria, pati savo puikybe paglostysi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 16, 23:35)
???
aš juk labai aiškiai ir lietuviškai parašiau
juk toks trumpas tekstas, o tu ir tiek supranti atvirkščiai?
liūdna tada
bandyk skaityti jos postą ir po to mano dar ir dar kartą, kokius 10 kartų. Manau, kad tada gal jau suprasi. Tikiuosi smile.gif

Oi Monteverte, as jau senai supratau. Tik norejau patikslinti. Cia panasiai, kad kurcias, pradetu aiskinti kad jam muzika sudo vietoje.

QUOTE(paštininkė @ 2022 11 16, 23:37)

OK. Einu ziureti, ten idomiau nei cia mirkti.

Dekui, pastininke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 lapkričio 2022 - 22:41
QUOTE(Moonte @ 2022 11 16, 22:41)
Cia vel, anot lervos logikos. OK. Tau butina, kad kas susinervintu? O ir kuklumu, lerva, nepsizymi, pastoviai sau ditirabus giedi... Na teisingai, kai tave negiria, pati savo puikybe paglostysi.
Papildyta:
Oi Monteverte, as jau senai supratau. Tik norejau patikslinti. Cia panasiai, kad kurcias, pradetu aiskinti kad jam muzika sudo vietoje.

Dekui, pastininke.

Tai teletabiu kalba reiskia, kad susinervinai, nes nusisnekejai ir mano logiski argumentai tai akivaizdziai parode, kad net tu supratai, kad nusisnekejai? biggrin.gif

Ne, as labai kuklus zmogus ir sneku tik tiesa. Tu cia leksika kaip gatvine merga tik naudoji ir putojies is tu nervu, nes portingai argumentuoti nesugebi.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 16, 23:47)
Tai teletabiu kalba reiskia, kad susinervinai, nes nusisnekejai ir mano logiski argumentai tai akivaizdziai parode, kad net tu supratai, kad nusisnekejai? biggrin.gif

Ne, as labai kuklus zmogus ir sneku tik tiesa. Tu cia leksika kaip gatvine merga tik naudoji ir putojies is tu nervu, nes portingai argumentuoti nesugebi.

bis.gif

Kuklioji, nuo taburetes tik nenukrisk, besistaipydama.
Atsakyti
Dar viena baisi naujiena, Simonyte pretenduoja i nato vadoves blink.gif This shit is realy scary. Jei ji ja taptu is tikruju pasaulis karas garantuotas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 16, 22:41)

ne, nesupratai
Tai Amadeja kvailė, kuri aiškina, kad nenukentėjo nuo Kovido, tai jis jai dzin, nesvarbus. O aš gi jai sakau, kad jei aš asmeniškai nebuvau ištremta, ar turiu teisę sakyti, kad tremtis dzin? Nes pagal Amadėjos logiką turėtų man būti dzin.
Įkirtai pagaliau? Ar dar išsidirbinėsi teletabę savo gindama?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 16, 22:52)
Dar viena baisi naujiena, Simonyte pretenduoja i nato vadoves  blink.gif  This shit is realy scary. Jei ji ja taptu is tikruju pasaulis karas garantuotas unsure.gif

biggrin.gif
ja net į prezidentes niekas nerinko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 16, 22:56)

biggrin.gif
ja net į prezidentes niekas nerinko smile.gif

tame ir esme, kad ne lietuviai rinks, o tokie amerikos subinlaiziai turi tikrai sansu uzimti ten aukstas vietas... unsure.gif
Atsakyti

ne, nesupratai Tai Amadeja kvailė, kuri aiškina, kad nenukentėjo nuo Kovido, tai jis jai dzin, nesvarbus. O aš gi jai sakau, kad jei aš asmeniškai nebuvau ištremta, ar turiu teisę sakyti, kad tremtis dzin? Nes pagal Amadėjos logiką turėtų man būti dzin. Įkirtai pagaliau? Ar dar išsidirbinėsi teletabę savo gindama? Papildyta: biggrin.gif ja net į prezidentes niekas nerinko smile.gif
Covid mane, mano šeimą labai palietė, bet aš traumos visam gyvenimui neįsigijau dėl to. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 lapkričio 2022 - 23:10
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 16, 22:58)
tame ir esme, kad ne lietuviai rinks, o tokie amerikos subinlaiziai turi tikrai sansu uzimti ten aukstas vietas... unsure.gif

bet kad jinai ne tokia
ji gi labai arkliška ir kategoriška
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 16, 23:16)
bet kad jinai ne tokia
ji gi labai arkliška ir kategoriška

Kategoriska su lietuviais, bet ne subines laizyme, ji daro VISKA, ka jai liepa ir tiek, eiline peshke shachmatu zaidime. Ir ji ne karta sake kad darysim kaip mums lieps del covido, del sankciju Rusijai ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 lapkričio 2022 - 10:46