Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 11 17, 14:28)
gerai, kad bent neėmei vartytis, kad paštininkė taip nerašinėja
jau pažanga smile.gif

O ką ta paštininkė rašinėja? Regis, rašo "iki" konkrečiam žmogui, bet ne forumui.

Nors tą bjaurią paštininkę tikrai reikia bart: pernelyg dažnai čia rašinėja.

Moonte, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 17 lapkričio 2022 - 14:38
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 15:09)

. A nemanau, kad esu sena,

Moonte, kodel taip bijai gyvenimo rudens? Jo spalvos juk tokios ryškios...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 17, 15:31)
dar vatnikes perliuku  biggrin.gif
Tu nesuvoki, kas yra Fb , skirsiu dar siek tiek laiko tau paaiskinti, mazu dasils, mazu gyvenime neapsikvailinsi api etai su kuom nors kalbedama doh.gif

Ne, FB mums nepriklauso, jis priklauso Markui Zakerbergui , mes tik galima naudotis jo pasaulgomis, prisijungti susikurti savo profili FBe ir susipazinti, bendrauti ir su SVETIMAIS zmonemis, toks FB tikslas. Nera reikalo su savo vyru ar vaiku joje bendrauti.

lotuliukas.gif melagele, jei butum turejusi nors ka apie mane, jau seniai butum pavesinusi, ar minimum ilindusi pasiziureti, kaip paviesinai Burba. Aimeja gal ne mano drauge, gal net nekencia manes( kas man keista, bet tema ne apie tai), bet as tikiu jos saziningumu ir kad ji nesidalins mano duomenimis, Given juo labiau tau ju nedave. Tai tik tiek. biggrin.gif

Gasliu? Pasakyti, kad vyras grazus tau jau gaslu, kas tu per cerkves davatka?  biggrin.gif Juo labiau kad as jam nieko ir nesakiau, cia prasiau viesai pastinikei, kad jos brolis grazus, ir zodziu neatsiimu. ka tau irgi pavydas grauzia, kad kazka pagyriau? Ir pastininke gana grazi moteris, bent jaunysteje buvo, nezinau kaip dabar, slepia savo isvaizda. ups kaip gasliai cia dabar pasisakiau apie pastininke, tikiuosi baisiai neisizeis lotuliukas.gif

Tuomet tu esi durna, kad ten taplini savo informacija, nuotraukas ir t.t. Jei tai nera tavo.

Man, kaip moteriai, ne visu vyru komplimentai yra priimtini ir patinka. Ir tame yra aibes faktoriu. Tai ne normalu, ir zinai kodel, gal tu kaip moteris jam gali nepatikti ir tavo komentaras jam gali buti slykstus. Bet vargu ar tu suprasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 lapkričio 2022 - 14:41
Moontė raso, kad niekas jos cia neitakoja. Itakoja, dar ir kaip. Jei mano postai nebūtų kirtę per jos savimeilę, ji pakomentyotu mano vieną kitą postą, skirtą jai. Taip užsigauti del tuscios erdves personazo sapalionių gali tik zmogus su diiiidelia savivertės failure.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 15:38)

Tuomet tu esi durna, kad ten taplini savo informacija, nuotraukas ir t.t. Jei tai nera tavo.

Man, kaip moteriai, ne visu vyru komplimentai yra priimtini ir patinka. Ir tame yra aibes faktoriu. Tai ne normalu, ir zinai kodel, gal tu kaip moteris jam gali nepatikti ir tavo komentaras jam gali buti slykstus. Bet vargu ar tu suprasi.

Nenormalu kas? Komplimentai moteriai ar, kad moteris nesupranta kaip reaguoti i komplimentus?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 14:38)

Moonte, čia ne apie komplimentus kalba, o apie persekiojimą. Pasakyti, kad tavo brolis vertas "grieko", va taip nė iš šio nei iš to anoniminėj SM temoj, vadinasi, pranešti, kad aš tave ir tavo šeimą seku. Kodėl? Bet tai buvo seniai, negrįžkim. Visiems adekvatiems čia viskas aišku. Užbaninau aš tą amoralią būtybę - ir ramu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 17, 15:31)

Gasliu? Pasakyti, kad vyras grazus tau jau gaslu, kas tu per cerkves davatka?  biggrin.gif

Nezinojau, kad tu dar ir gašli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 lapkričio 2022 - 14:48
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 17, 15:47)
Moonte, čia ne apie komplimentus kalba, o apie persekiojimą. Pasakyti, kad tavo brolis vertas "grieko", va taip nė iš šio nei iš to anoniminėj SM temoj, vadinasi, pranešti, kad aš tave ir tavo šeimą seku. Kodėl? Bet tai buvo seniai, negrįžkim. Visiems adekvatiems čia viskas aišku.  Užbaninau aš tą amoralią būtybę - ir ramu.

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 14:38)

blink.gif
Dar vis nesupranti. Na as nebijau viesai talpinti savo nuotrauku ir tam tikros informacijos, bet ten nebutina nieko talpinti, jei nenori ir taip patalpinus jas i FB duomenu baze, jos tampa FB nuosavybe, vartotojas tik turi teise i nustatymus, kokia auditorija jas matys, arba gali istrinti.
Jei tu turi ka slepti tai tik tavo bedos. Mano nuotraukos viesai yra ne tik FB, ir twiteryje ir linkdin ir FB dirbau ties vieno musu projekto puslapiu, kas neimanoma, jei pats neturi FB profilio. Na o ir slepti neturiu ka.

Tai jos brolis galejo ir negirdeti mano kompliento, jei pastininke jam nepasake, juo labiau kad niekas net nezino kokia as moteris ir is vis ar as moteris biggrin.gif O kaip reaguoti i komplimentus tai jau zmoniu zinoma reikalas, ne mano. As manau tik su psichiniais sutrikimais zmogus gali jausti slysktuma, i paprasta pasakyma, kad yra grazus is nepazysamo zmogaus.

Tikrai tavo mentalitetas labai toli nuo vakaru zmoniu. Cia naturalu komplimentai, be jokiu galiniu minciu. Ir priimami jie sveikai, su paprasciausiu aciu ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 17, 14:47)
Nezinojau, kad tu dar ir gašli  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As negalvojau kad pastininke su moonte tokios davatkeles, kad net eilinis paprastas komplimentas vyrui jom atrodo kaip pasileidimas lotuliukas.gif pagal jas as tikrai matyt ziauriai gasli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 17, 15:50)
blink.gif
Dar vis nesupranti. Na as nebijau viesai talpinti savo nuotrauku ir tam tikros informacijos, bet ten nebutina nieko talpinti, jei nenori ir taip patalpinus jas i FB duomenu baze, jos tampa FB nuosavybe, vartotojas tik turi teise i nustatymus, kokia auditorija jas matys, arba gali istrinti.
Jei tu turi ka slepti tai tik tavo bedos. Mano nuotraukos viesai yra ne tik FB, ir twiteryje ir linkdin ir FB dirbau ties vieno musu projekto puslapiu, kas neimanoma, jei pats neturi FB profilio. Na o ir slepti neturiu ka.

Tai jos brolis galejo ir negirdeti mano kompliento, jei pastininke jam nepasake, juo labiau kad niekas net nezino kokia as moteris ir is vis ar as moteris  biggrin.gif  O kaip reaguoti i komplimentus tai jau zmoniu zinoma reikalas, ne mano. As manau tik su psichiniais sutrikimais zmogus gali jausti slysktuma, i paprasta pasakyma, kad yra grazus is nepazysamo zmogaus.

Tikrai tavo mentalitetas labai toli nuo vakaru zmoniu. Cia naturalu komplimentai, be jokiu galiniu minciu. Ir priimami jie sveikai, su paprasciausiu aciu ir tiek.

As nenoriu, savo paskyrose matyti tokiu iskrypeliu kaip tu. Nesvarbu kokia lytis. Nes zinau, kad per diduma normaliu isaukletu zmoniu visada atsiras sutre, panasi i tave, kuri jaus poreiki ateiti ir pasikti.

Mano mentalitetas tikrai skiriasi nuo tokiu sliuriu kaip tu, kuri pastoviai bando dangstytis vakaru zmonemis, kai yra vatnike iki kaulu smegenu, tai juk vaktnikams budingas kulturos trukumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 lapkričio 2022 - 14:54
As negalvojau kad pastininke su moonte tokios davatkeles, kad net eilinis paprastas komplimentas vyrui jom atrodo kaip pasileidimas lotuliukas.gif pagal jas as tikrai matyt ziauriai gasli lotuliukas.gif

Jos greiciausiai ne davatkos, jgreiciausiai os reaguoja labai skaudziai I tam tikrus dalykus. Pavydas...broliams..kad pas juos geriau, kad jiems gerai ir kad nieko netruksta. O tu drisai dar tai patvirtinti, tu - personazas, kurio nuomone joms labai svarbi. Jei nebutum joms tokia svarbi argi jos taip tave šandintų is visu pusiu? Ne. O dabar matosi, kad esi ..the biggest impact in their lives biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 lapkričio 2022 - 15:04
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 17, 14:47)
Moonte, čia ne apie komplimentus kalba, o apie persekiojimą. Pasakyti, kad tavo brolis vertas "grieko", va taip nė iš šio nei iš to anoniminėj SM temoj, vadinasi, pranešti, kad aš tave ir tavo šeimą seku. Kodėl? Bet tai buvo seniai, negrįžkim. Visiems adekvatiems čia viskas aišku.  Užbaninau aš tą amoralią būtybę - ir ramu.

blink.gif lotuliukas.gif oi kaip va zmonem is tikro reiktu eiti pas psichologus ar net psichiatrus siuo atveju. unsure.gif

Zmogus vertas grieko tik issireiskimas liaudiskas pasakyti, kad zmogus grazus, rimtai pas tave bedos su lietuviu kalba.
Melas po melo. Ne niekad nesakiau, kad seku tavo seima, ir kur ir kaip as ja sekciau? kas pas tave per paranoja? ir kam man ja sekti? blink.gif parasei savo pavarde, paziurejau tave, tavo brolius ir tiek, ne snuolat cia pasakojiesi apie savo brolius, as gi sakiau esu smalsi, nusiramink vargeli tu musu. biggrin.gif
Atsakyti

SVetimam, nepazistamam vyrui. Kaip isaiskejo, kuriam apti net nepatikai, ir pacios komlimentas jam buvo slykstus, kad ji parase butent tokia sutre kaip tu.

Kas zino, galimai mano komplimentas jam butu labiau patikes, komlimentus irgi reikia moketi sakyti mirksiukas.gif

Siaip perskaiciau atsakyma pastininkei. Ir atsiminiau, juk tu, lerva, ir flirtuoti gi nemoki. Pamenu, pamenu tavo izvlagas apie flirta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 lapkričio 2022 - 15:00