QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 14:38)
Tuomet tu esi durna, kad ten taplini savo informacija, nuotraukas ir t.t. Jei tai nera tavo.
Man, kaip moteriai, ne visu vyru komplimentai yra priimtini ir patinka. Ir tame yra aibes faktoriu. Tai ne normalu, ir zinai kodel, gal tu kaip moteris jam gali nepatikti ir tavo komentaras jam gali buti slykstus. Bet vargu ar tu suprasi.
Dar vis nesupranti. Na as nebijau viesai talpinti savo nuotrauku ir tam tikros informacijos, bet ten nebutina nieko talpinti, jei nenori ir taip patalpinus jas i FB duomenu baze, jos tampa FB nuosavybe, vartotojas tik turi teise i nustatymus, kokia auditorija jas matys, arba gali istrinti.
Jei tu turi ka slepti tai tik tavo bedos. Mano nuotraukos viesai yra ne tik FB, ir twiteryje ir linkdin ir FB dirbau ties vieno musu projekto puslapiu, kas neimanoma, jei pats neturi FB profilio. Na o ir slepti neturiu ka.
Tai jos brolis galejo ir negirdeti mano kompliento, jei pastininke jam nepasake, juo labiau kad niekas net nezino kokia as moteris ir is vis ar as moteris

O kaip reaguoti i komplimentus tai jau zmoniu zinoma reikalas, ne mano. As manau tik su psichiniais sutrikimais zmogus gali jausti slysktuma, i paprasta pasakyma, kad yra grazus is nepazysamo zmogaus.
Tikrai tavo mentalitetas labai toli nuo vakaru zmoniu. Cia naturalu komplimentai, be jokiu galiniu minciu. Ir priimami jie sveikai, su paprasciausiu aciu ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 17, 14:47)
As negalvojau kad pastininke su moonte tokios davatkeles, kad net eilinis paprastas komplimentas vyrui jom atrodo kaip pasileidimas

pagal jas as tikrai matyt ziauriai gasli