Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

aš turiu giminaičių jaunesnių, tokio amžiaus skirtumu kaip tu rašai. Tai man jie vaikai dar tokie biggrin.gifvadinu vaikiukais, nes mačiau kaip jie auga smile.gif

Man normalu

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 28, 11:30)
ne, as manau kad visa tai greit baigsis....

Ne. Tai COVID tesinys. Kaip sito nesupranti...
Karine padetis visur. Pamastyk. SUtapimai? Cha cha cha

Gal Putinas neisprotejo... Gal viskas kur kas baisiau.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 28, 11:37)
Pamirsk buvusi pasauli, jo jau nera ir nebus... Pasidavimas tai mirtis. ATideta mirtis. Dar nesupratai, kur mes jau esame. Dar gyveni praeitimi

cia tavo nuomone mano kita. As kaip tik manau,kad visas brudas dabar islys i pavirsiu ir pamatyism daug dalyku, kas buvo paslepta ir tada susitvarkys zmonija su jais...
Atsakyti

Nesumalk visko i viena. USA nera gerio isikunijimas ir jau matet, kaip jie tvarkesi, kai rusai buvo silpni, matet globalistu organizuojama terora rysiumm su virusu. Rusai buvo kazkokia atsvara.
Ir dabar jos nebeliko...

Del atominiu, tai kol nepasibaige WWII buvo visai kita situacija...
Nuo Kubos krizes laiku prasidejo nauja era, kur atominiai ginklai nenaudojami. Po to niekas ju nenaudojo.

Rasai apie mInsko susitarimus. Jie jau nieko nereiskia. Patys Rusai mane, kad prijungs tas Donbasu sritis prie Rusijos, gal visas ir tuo viskas baigsis. Bus daugiau sanciju ir viskas bus ramu kokius 5 metus.

Deja Putinas padare nesamone... Tai Rusijos galas po liubomu...Per anksti pradejo kara su NATO ir dauguma pasaulio, sau labai nepalankiomis salygomis...

Aš ir maniau baigsis tų sričių prijungimu. Ir būtų buvę kaip su Krymu.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 28, 11:40)
Ne. Tai COVID tesinys. Kaip sito nesupranti...
Karine padetis visur. Pamastyk. SUtapimai? Cha cha cha

Gal Putinas neisprotejo... Gal viskas kur kas baisiau.

ne, Putinas neisprotejo ir tamsiausia naktis pries ausra, greit saulyte patekes ir tamsumo issikaidys
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 28, 11:35)
Sori isklaipiau puslpai ko pati baisai nemgegstu, bet nuoroda iterpiau is telefono.

Gero ryto, visom. UKrina GYVA. ES svarso priimti UKraina i sajunga.

jie ta "svarsto" jau 10 metu. Tuom ir suka ukraineiciam galvas. Jau seniai galejo priimti, jei butu noreje, kodel neprieme?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 11:41)
Aš ir maniau baigsis tų sričių prijungimu. Ir būtų buvę kaip su Krymu.</p>

taip ir butu buve, jei Ukraina butu issivedusi is ten armija. ir gyventu visi taikiai ri laimingai savo namuose nesugriautuose ir nebutu zuve ir neturetu begti is namu.

O jei Ukraina norejo tu sriciu sau, tai kodel nieko del to nedare 8 m? tarodo specialiai laike zaizda atvira, kol ji supuliuos.
Atsakyti

maja di mano, kad Putinas geresne valdzia,nei Lietuviu, nes mano, kad jo veiksmus zmones gali itakoti mitingais... biggrin.gif

dabar kils kainos ir daug, kiek daug priklausys nuo karo pabagos ir paskemiu.

Ojezau užsuks dujas, ojezau pakels kainą 

Geriau tegu atvaro ir bombina?

Dūra

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 28, 11:42)
ne, Putinas neisprotejo ir tamsiausia naktis pries ausra, greit saulyte patekes ir tamsumo issikaidys

Nebus jokios ausros manau. Putino karas toks pats nesamoningas kaip ir COVID aferos teroras. Tai stipri rishanti grandis.
Laiko sutapimai. COVID ishsiseme prashom, next level.

Rusijai is karo jokios naudos, Girdime kazkokius kliedesius pasiteisinimui. Vel visi Rusijos elite isprotejo.???
O gal jie zino daugiau
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 11:48)
Ojezau užsuks dujas, ojezau pakels kainą 
Geriau tegu atvaro ir bombina?Dūra

apie ka tavo si isterija? bigsmile.gif
Atsakyti

apie ka tavo si isterija? bigsmile.gif

Kad tu k..va

Atsakyti

Tokia putkos prostitučių taktika- nukreipti dėmesį nuo kremliaus blogio ieškant "blogių" aplink save. Pvz po straipsniu apie aukojamus drabužius ar pinigus, putkos prostitutės kliedi: "kodėl valdžia nepadeda saviems" . Nu žodžių trūksta, nusispjauni ir nueini- padugnė ir Afrikoj padugnė. Geriausia ignoruoti tokius trolius- nemaitinkim jų 4u.gif

Grynai taktika ta 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 28, 11:46)

jie ta "svarsto" jau 10 metu. Tuom ir suka ukraineiciam galvas. Jau seniai galejo priimti, jei butu noreje, kodel neprieme?

KAs dabar vyksta, tai jau daugiau nei priemimas... Formalus priemimas nieko nepakeis
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 28, 12:31)
k..va  visur k...va

Asmeninė patirtis?
Atsakyti