aš turiu giminaičių jaunesnių, tokio amžiaus skirtumu kaip tu rašai. Tai man jie vaikai dar tokie
vadinu vaikiukais, nes mačiau kaip jie auga
Man normalu
Nesumalk visko i viena. USA nera gerio isikunijimas ir jau matet, kaip jie tvarkesi, kai rusai buvo silpni, matet globalistu organizuojama terora rysiumm su virusu. Rusai buvo kazkokia atsvara.
Ir dabar jos nebeliko...
Del atominiu, tai kol nepasibaige WWII buvo visai kita situacija...
Nuo Kubos krizes laiku prasidejo nauja era, kur atominiai ginklai nenaudojami. Po to niekas ju nenaudojo.
Rasai apie mInsko susitarimus. Jie jau nieko nereiskia. Patys Rusai mane, kad prijungs tas Donbasu sritis prie Rusijos, gal visas ir tuo viskas baigsis. Bus daugiau sanciju ir viskas bus ramu kokius 5 metus.
Deja Putinas padare nesamone... Tai Rusijos galas po liubomu...Per anksti pradejo kara su NATO ir dauguma pasaulio, sau labai nepalankiomis salygomis...
Aš ir maniau baigsis tų sričių prijungimu. Ir būtų buvę kaip su Krymu.
maja di mano, kad Putinas geresne valdzia,nei Lietuviu, nes mano, kad jo veiksmus zmones gali itakoti mitingais...
dabar kils kainos ir daug, kiek daug priklausys nuo karo pabagos ir paskemiu.
Ojezau užsuks dujas, ojezau pakels kainą
Geriau tegu atvaro ir bombina?
Dūra
Tokia putkos prostitučių taktika- nukreipti dėmesį nuo kremliaus blogio ieškant "blogių" aplink save. Pvz po straipsniu apie aukojamus drabužius ar pinigus, putkos prostitutės kliedi: "kodėl valdžia nepadeda saviems" . Nu žodžių trūksta, nusispjauni ir nueini- padugnė ir Afrikoj padugnė. Geriausia ignoruoti tokius trolius- nemaitinkim jų
Grynai taktika ta