Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nu bl ..tik alkoholikqi nuo ryto geria biggrin.gif. As siandiena apsipirkimuose - supirkau vyniotinius, karštiems - viistienos krutineles kepsnių, misraines triju rusiu, saltienos dabar, isgerus kavos kavineje, vaziyosiu paimti duonos torta ir lavaso sukrinuku dideli padekla. Liks tik ikra idarytus kiausinius padaryti Viskas. Koks gimtadienis, jei reikia prie plytkos stoveti?

Ačiū uz sveikinimus biggrin.gif. Zinojau, kad tu pasveikinsi biggrin.gifsavotiskai, bet pasveikinsi biggrin.gif

ėdrūnai jūs :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 22, 16:45)
MB skorpionas, nuostabus žmogus biggrin.gif Šįsyk siurprizą padariau, ničnieko neįtarė smile.gif</p>

Vėl svingerių šou? biggrin.gif
Atsakyti

Vėl svingerių šou? biggrin.gif

Norėtum :D 

Atsakyti
prasidės karas, švilps rusų raketos ir negirdės biggrin.gif
https://madeinvilniu...rso-izoliacija/
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 22, 16:55)
<p>Norėtum biggrin.gif </p>

jis norėtų, gi sakei, kad gera žmona esi, gerai sutariat biggrin.gif
Atsakyti
a girdėjot teletabės? info jums bigsmile.gif
metus laiko kyšių VMVT reikalavo iš įvairių įmonių

ar atsiprašysite Burbančios ir Lutukės už melą joms ir jų kvailinimą, kad pas mus to praktiškai nebėr?
Atsakyti
&nbsp;

63 kokie. 

&nbsp;
oj kokia sena
Atsakyti
kaip džiaugiuos šiuo metu už Australiją, ot nemėgstu kai taip iškelia kokią šalį iš anksto
nieko nekintamo nėra
Papildyta:
o dievai, vėl konservai susikompromitavo su sekančiu ministru ir viceministru biggrin.gif
kokia bloga diena teletabėms, todėl išsislapstė po šluotom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 22, 18:17)
AS irgi skorpionas.
Tik su MB sventimai dviese. Jokiu draugu nereikia

Mano vyresnysis sūnus skorpionas, daug draugų skorpionų. Man labai tinka skorpionai pagal charakterį. Nors šiaip horoskopqis netikiu, stapimas tiesiog.
Papildyta:
Aš irgi nemėgstu savo gimtadienių, bet aš ne skorpionas, o visi mano pažįstami skorpionai mėgsta, tai tenka lapktitį padalyvaut🤣
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 22, 22:10)
Mano vyresnysis sūnus skorpionas, daug draugų skorpionų. Man labai tinka skorpionai pagal charakterį. Nors šiaip horoskopqis netikiu, stapimas tiesiog.
Papildyta:
Aš irgi nemėgstu savo gimtadienių, bet aš ne skorpionas, o visi mano pažįstami skorpionai mėgsta, tai tenka lapktitį padalyvaut🤣

As megstu skaniai pavalgyti ir ishgert skaniu gerimu. Shi gimtadieni gerem saldzius vynus. Porto ir dar labai skanaus yra Norfoj, vadinas Pastoral. Moldaviskas, apie 6.50 kainuoja. DVieju rusiu abu verti.
Tas kur buvo vynotekoj pries metus buvo dar geressnis bet ano jau nera. Ispirkau visus butelius parduotuveje netoli manes o kitos jo net nemate.
Tai tie Norfoj irgi neblogi. Dar liko nes maciau keliuose miestose

Iki yra pastoral, bet ten nelabai koks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 22 lapkričio 2022 - 22:16
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 23, 00:15)
As megstu skaniai pavalgyti ir ishgert skaniu gerimu. Shi gimtadieni gerem saldzius vynus. Porto ir dar labai skanaus yra Norfoj, vadinas Pastoral. Moldaviskas, apie 6.50 kainuoja. DVieju rusiu abu verti.
Tas kur buvo vynotekoj pries metus buvo dar geressnis bet ano jau nera. Ispirkau visus butelius parduotuveje netoli manes o kitos jo net nemate.
Tai tie Norfoj irgi neblogi. Dar liko nes maciau keliuose miestose

Iki yra pastoral, bet ten nelabai koks

Aš portveinus internetu iš Portugalijos užsisakau, dėžę iki namų atveža. Bet tik pro retą saldūs patinka. Taip tik sausus geriu, irgi portugališkų gerų yra. Putojantį tik briutą geriu biggrin.gif . Man tikras gimtadienis irgi dviese, visi draugai žino, kad manęs tą dieną nebus namie, būsiu kur nors prie jūros. Jau gal 15-20 metü taip. Bet aš ne skorpionas biggrin.gif .Skorpionai, bent mano pažįstami, mėgsta trankiai švęsti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 22, 22:26)
Aš portveinus internetu iš Portugalijos užsisakau, dėžę iki namų atveža. Bet tik pro retą saldūs patinka. Taip tik sausus geriu, irgi portugališkų gerų yra. Putojantį tik briutą geriu biggrin.gif . Man tikras gimtadienis irgi dviese, visi draugai žino, kad manęs tą dieną nebus namie, būsiu kur nors prie jūros. Jau gal 15-20 metü taip. Bet aš ne skorpionas biggrin.gif .Skorpionai, bent mano pažįstami, mėgsta trankiai švęsti.

Portveina reikia gerti kaip degtine. Nedidelis stikliukas ir labai skaniai nubega. Daugiau geriant visai ne tas efektas.
O va tuos pastoral galima gert tauremis (aisku su saiku).
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 23, 00:45)
Portveina reikia gerti kaip degtine. Nedidelis stikliukas ir labai skaniai nubega. Daugiau geriant visai ne tas efektas.
O va tuos pastoral galima gert tauremis (aisku su saiku).

Nesu bandžius tų pastoral. Saldūs nepatinka šiaip, bet reiks kada pabandyt. Portveinas tai man vietoj likerio biggrin.gif . Kai saldumo gyvenime pritrūksta biggrin.gif .
Atsakyti