Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 11 23, 16:42)
Aš Burbę su gimtadieniu pasveikinau, o ji mane raupsuota išvadino - geras biggrin.gif

Gerai, reik tikrai rimtos pertraukos.

biggrin.gif biggrin.gif nemyžk I triūsikus biggrin.gif Nu nepatinka man zmonės, kurie neturi ribų. Bet cia gyvenime biggrin.gif Tu gi mane ne mesengeryje, fb ar WhatsApp'e pasveikinai, o mamkose biggrin.gif ir dar tokiu stiliumi, kad ne kiekvienas dar supras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 lapkričio 2022 - 15:53

Aš Burbę su gimtadieniu pasveikinau, o ji mane raupsuota išvadino - geras biggrin.gif

Gerai, reik tikrai rimtos pertraukos.

nu šitiek ėdesio keliese įveikė, dabar mėnesį tries čia :D 

Atsakyti

tau viskas keista kai kažkas paprieštaraujama vyrui
kas tave išmokė būti kažkieno skuduru ir tik vaidinti, kad visame kame sutariate? taip nebūna, net dvyniai nesutaria visame kame

Savo vyro klausk, jis gi turi reguliuoti net balso toną kalbėdamas su šunimi :( 

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 11 23, 14:32)

NE.
Sitas IKi parsiduoda. DAOS, geriamas bet nieko ypatingo.

Anie Norfoje tai nelabai randu kur kas geresni uz panasia kainal.
Norfoje, dar yra, XL ir XXL pardese
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 23, 15:32)
nu ok ok, man žiauriai keista, kad lerva nedaro oralinio vyrui. 

Nieko tame ypatingo nera, normaliai pasimylet kur kas geriau. Nesuprantu kodel jus ta kishat
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 23, 16:07)
Savo vyro klausk, jis gi turi reguliuoti net balso toną kalbėdamas su šunimi verysad.gif </p>

o kas tau sakė, kad jis popadinis ir su viskuo sutinka?
juk jei sutiktų, tai nereiktų pastabų sakyti, elementaru nu biggrin.gif iš kur toks bukumas tavo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 23, 16:21)
Nieko tame ypatingo nera, normaliai pasimylet kur kas geriau. Nesuprantu kodel jus ta kishat

tai jinai dar analinį kiša, ty nie boisia kaip sakoma biggrin.gif
įdomu ką ji su tokiu vyru darytų, jei koks klubų lūžis ar pan.? atvestų pakaitalą jam? biggrin.gif ir dar didžiuotis tuo, kad vyras pimpiu mąstantis, visai jau
Atsakyti

o kas tau sakė, kad jis popadinis ir su viskuo sutinka?
juk jei sutiktų, tai nereiktų pastabų sakyti, elementaru nu biggrin.gifiš kur toks bukumas tavo? smile.gif
Papildyta:
tai jinai dar analinį kiša, ty nie boisia kaip sakoma biggrin.gif
įdomu ką ji su tokiu vyru darytų, jei koks klubų lūžis ar pan.? atvestų pakaitalą jam? biggrin.gifir dar didžiuotis tuo, kad vyras pimpiu mąstantis, visai jau

tai sakai ir sakai tas pastabas?...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 23, 14:00)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.delfi.lt/news/daily/world/ep-paskelbe-rusija-terorizmo-remeja.d?id=91829723&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1669202951'>https://www.delfi.lt/news/daily/world/ep-paskelbe-rusija-terorizmo-remeja.d?id=91829723&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1669202951</a></p><p></p><p>vėluojam, bet nieko</p><p></p><p></p>

EP buvo priemes rezoliucija, kad negali buti priverstiniu skiepu nu ir kam tai buvo idomu?
Atsakyti

Bet visgi idomiai, kai montekrista "persekioja" Burbancia ir saiposi is jos isvaizdos, tai viskas pastinikei, moontei tinka, kai as pasakau komplimenta pastinikei apie jos broli ir ja pacia, tai jau blogis. biggrin.gif
Kaip supratau jei butciau pasityciojusi, tai kaip ir viskas gerai butu buve? bigsmile.gifar vel cia tik dvigubi standartai? bigsmile.gif

is koncpektu pazysti?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 23, 15:17)
Būtent smile.gif Bet va neva doruolėms teisuolėms labai reikia paicekavint, kaip kas smile.gif </p>

nunu papletkint kam su kuo kur miegoti ir kaip gyventi ar ne? lotuliukas.gif ar vel neatsiminsi?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 23, 15:27)
o jūsų šutvė tai jau nesikišat į kitų šeimas? kiek moralų, pasibaisėjimo būta dėl paprastučių, visiems pasitaikančių dalykų
kai pačios šeimas "tvirtinat" net papildomais asmenimis
juokiasi puodas, kad katilas juodas biggrin.gif

baik tu gi "neatsimins", jos taip nesake niekad lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(markovka @ 2022 11 23, 16:48)
is koncpektu pazysti?

?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 23, 17:37)

Nustok maisyti sm su gyvenimu, kitaip tikrai pagalvosiu, kad jo neturi. Neturi tokio, kokio tikejaisi tureti.

O tu? Tokio tikėjais? Akivaizdu, kad ilgiesi Lietuvos. Jei sėdi SM, tai dalis tavo gyvenimo, laikas, kurį galėjai praleist turiningiau. Lygiai kaip ir aš. Bet aš praktiškai tik šiuo vienu socialiniu tinklu ir tesinaudoju. Ir lygint fb su sm visai nelogiška, fb naudojasi visas pasaulis, o SM Lietuvos socialinis tinklas, kažin ką čia kinietis, nemokantis lietuviškai, galėtų veikti. biggrin.gif . Tiek tu, tiek lerva, mokėdamos angliškai galit naudotis savo šalių sicialiniais tinklais ir gvildenti problemas, esančias jūsų šalyje. O mes jau kaip nors savo šalyje ir be jūsų pagrausenimų kaip mums čia blogai apseisim. Yra ir pas mus Lietuvoj Montevertė, kuri irgi visur netvarką mato. Bet, kaip bebūtų keista, emigrantai mato daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 23, 18:03)
O tu? Tokio tikėjais? Akivaizdu, kad ilgiesi Lietuvos. Jei sėdi SM, tai dalis tavo gyvenimo, laikas, kurį galėjai praleist turiningiau. Lygiai kaip ir aš. Bet aš praktiškai tik šiuo vienu socialiniu tinklu ir tesinaudoju. Ir lygint fb su sm visai nelogiška, fb naudojasi visas pasaulis, o SM Lietuvos socialinis tinklas,

Rashai nesamones.
FB tai feisbukiniu tinklas o ne viso pasaulio. Rusai turi vk, kinieciai savo kazka.

SM tai nieko bendro su lietuva neturi, tai gal lietuviskai bendraujanciu tinklas. Lietuvos rusai jame nedalyvauja ar tai retenybe, lenkai nedalyvauja, o gyvenantys kitur lietuviai dalyvauja.

Visokie pasakymai, kad ilgiesi Lietuvos tai juokingi, nes SM ne lietuva, gal dar pasakysi, kaip dristi lietuviskai rasyti, jei isvaziavai...
Logiska butu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 23, 13:10)

Va Pastininke kovoja uz liftus visose kavinese, nors jei butu shalies patriote tai kovotu uzh raketas galincias pasiekti maskva. Nes kai rusai sugriaus pastatus, tai nereikes ir liftu, nebent i rusius nushliauzhti kai kam bus sunkiau...

Nesimato jokiu geru poslinkiu kol kas. Vieni kvailiai gal isheis kiti ateis

Oi ne. Patriotė visų pirma myli savo šalį, o ne nekenčia kitos šalies...
Atsakyti