Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 28, 12:00)
o ji turejo? bigsmile.gif

nesupratau paskutinio sakinio.

TAi zinoma, ji buvo salis kuri nugalejo Vokietijos nacius. Kas galejo pagalvoti, kad nugaletoju ainiai taps naciais revansitais, veikiantys tip top pagal naciu gaires... Prisiminiau, o juk Putleris puikiai kalba vokieciu kalba, gas suskis prisiskaite fasistines ideologijos, uzsinorejo sukurti savo reicha, ka gali zinoti...

Kiek laiko prireike vokieciams atstatyti prarasta autoriteta?
Kiek darbo i tai buvo ideta?

Visa tai laukia rusus. Geda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 vasario 2022 - 12:29
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 28, 13:10)
Aš vis galvodavau, kad gaila, jog taip nusiritai. Bet dabar supratau, kad tu tokia visą laiką buvai.
Man tu primeni tokią žmonių grupę-sovietiniai spekuliantai- moteriškės, tempiančios didelius maišus prekių, raudoni nagai, dažytos lūpos, aukštakulniai, plaukai suvelti,  garsiai rėkia, kalbos kuo vulgaresnės, tuo linksmiau, tuo daugiau sukelia juoko tarpusavyje, menkas bendras išprusimas, jokios vidinės kultūros, toks bandymas vaidinti kokia faina, kokia šmaikšti, kokia energinga ir kaip žodžio kišenėje neieško ir t.t. Bet kaip viskas graudžiai atrodydavo... unsure.gif

Tu esi iskrypus boba gyvenime, o cia vaidini avelę.

Mano isitikinimu gyvenime reikia buti zmogumi, o ne internetineje erdveje. 4u.gif

Papildyta:
Alio, teletabes, Moonte nori, kad as is jusu nesijuokciau ir prase pakalbeti rimta tema.

Prasau, galime pakalbeti apie Moontės ir Idomucia dialoga, kuriame jie abu priejo isvados, jog visą rusu tautą reikia isnaikinti.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 12:17)
Jau lenda... Selo grupės nariai paliko grupę, nes  jų lyderis "neutralus" karui, visuomenininkai kuria laužą Matijošaičiui, visi užčisupinėja putnikus, žmonės apsivalo šiukšles savo aplinkose - puiku!

Siuo metu man Ukraina primena ta berniuka is pasakos, kuris visiem pasake, kad KARALIUS NUOGAS.

QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 28, 12:10)
Aš vis galvodavau, kad gaila, jog taip nusiritai. Bet dabar supratau, kad tu tokia visą laiką buvai.
Man tu primeni tokią žmonių grupę-sovietiniai spekuliantai- moteriškės, tempiančios didelius maišus prekių, raudoni nagai, dažytos lūpos, aukštakulniai, plaukai suvelti,  garsiai rėkia, kalbos kuo vulgaresnės, tuo linksmiau, tuo daugiau sukelia juoko tarpusavyje, menkas bendras išprusimas, jokios vidinės kultūros, toks bandymas vaidinti kokia faina, kokia šmaikšti, kokia energinga ir kaip žodžio kišenėje neieško ir t.t. Bet kaip viskas graudžiai atrodydavo... unsure.gif

Aimeja, pataikei tiesiai i obuoliuka.
Ji kilusi is tos terpes, del to patalogiskai neapkencia inteligentisku, isprususiu zmoniu. Ir tai akivaizdu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 vasario 2022 - 12:27
Kaip jums nedašunta, kad su tokiais klounais, kurie siulo naikinti tautas, niekas normalus rimtai nediskutuos. Kurie del saujales zmoniu nusikaltimu kaltina visa tauta ir kitus beiedus. Negalima nekesti tautos, gqlima nekesti tik tam tikru zmoniu. Idiotai jus.

Man net noro nera su tokiais tuparikais rimtai diskutuoti.
Idomucia neina I vyriskus forumus skleisti savo marazmatiniu minciu, nes zino, kad ten jis greitai bus pasiustas nx, tai cia isitvirtino...tarp perekšlių mažo turio smegenimis.

Kas su jumis gali diskutuoti rimtai?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 28, 13:26)
Aimeja, pataikei tiesiai i obuoliuka.
Ji kilusi is tos terpes, del to patalogiskai neapkencia inteligentisku, isprususiu zmoniu. Ir tai akivaizdu.

Parsidaveliu komunistu palikuonis kalba. Tai gal ir tave reikia naikinti, kaip tu siylai cia naikinti tautas del svetimu nusikaltimu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 vasario 2022 - 12:32

pagyvensim pamatysim. Manau gana greitai viskas paaiskes ir del covio ir del sio karo.

is karo niekam jokios naudos, na tik jo organizatoriam, o cia is vis net i kara nepanasu, nepastebejai? kazkaip viskas keistai vyksta.

Jooo. Ruskių kanalai taip sakė. Girdėjau

Atsakyti
Alio, teletabes, Moonte nori, kad as is jusu nesijuokciau ir prase pakalbeti rimta tema.

Prasau, galime pakalbeti apie Moontės ir Idomucia dialoga, kuriame jie abu priejo isvados, jog visą rusu tautą reikia isnaikinti.
Atsakyti

uzklinijo jau smegenys, jau nebeturi ka parsyti? Tai kaip del Irako Libijos? Gerai ten buvo, kad Jav uzpuole sugriove salis? jus nepergyvenkit demesys jusu ir taip 99 proc ant Ukrainos, siek tiek galima jusu dalele smegenu panaudoti mastymui, kad pamatyti siek tiek platesni pasuali, ne vein delfio? Galu gale mes galim kad ir vis ademesi sutelkti i ta kara ir nuolat ziureti gyvas transliacijas, tik kas is to?
Dėmesio nukreipimas. Nepaeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 vasario 2022 - 13:00
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 13:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72938038" data-time="1646041914"><div><p>pagyvensim pamatysim. Manau gana greitai viskas paaiskes ir del covio ir del sio karo.

is karo niekam jokios naudos, na tik jo organizatoriam, o cia is vis net i kara nepanasu, nepastebejai? kazkaip viskas keistai vyksta.</p></div></blockquote><p>Jooo. Ruskių kanalai taip sakė. Girdėjau</p>

Nenori padikutuoti tema ' kodel Moontė uz tai, jog visa tauta butu isnaikinta'?
Na, gink Moontės poziciją, tik taip, kad as taves nenušvilpčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 vasario 2022 - 12:35
Gretiai perbegau per rusaklabius kanalus.

Girkino kanale, ten kur jis postringauja apie karo strategija Ukrainoje, kas vyko kaip reikia...
Nemaza dalis rusu apgailestavo kad ne jis vadovavo karui. jokios atgailos, gedos ir t.t.

Kazkaip netycia uzsiroviau ant AntonS kanala "pletkininkai", tas igri yra estijos rusas, smerkia tuos kurie remia kara Ukrainoje, bet kai pasisuko pokalbis apie sankcijas ir galimas paskemes rusu tautai, pradejo aiskinti, kad zmones gi nekalti, cia tik valdzia bloga... O juk europietis, neva, turi suprasti priezastingumo principus.

Nezinau, ar ir po to rusai patirs katarsi, kad atgimtu, ir apsivalytu... Jie tikrai ne vokieciai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 28, 12:22)

Mano isitikinimu gyvenime reikia buti zmogumi, o ne internetineje erdveje.  4u.gif

Mano giliu įsitikinimu žmogumi reikia būti visur ir visada. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 28, 13:36)
Gretiai perbegau per rusaklabius kanalus.

Girkino kanale, ten kur jis postringauja apie karo strategija Ukrainoje, kas vyko kaip reikia...
Nemaza dalis rusu apgailestavo kad ne jis vadovavo karui. jokios atgailos, gedos ir t.t.

Kazkaip netycia uzsiroviau ant AntonS kanala "pletkininkai", tas igri yra estijos rusas, smerkia tuos kurie remia kara Ukrainoje, bet kai pasisuko pokalbis apie sankcijas ir galimas paskemes rusu tautai, pradejo aiskinti, kad zmones gi nekalti, cia tik valdzia bloga... O juk europietis, neva, turi suprasti priezastingumo principus.

Nezinau, ar ir po to rusai patirs katarsi, kad atgimtu, ir apsivalytu... Jie tikrai ne vokieciai.

Alio, garaž?
Isdestyk, isrutuliyuok placiau jusu su Idomucia pokalbi apie tai, kaip tu jam pritari, jog reikia naikinti tautą?
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 28, 13:37)
Mano giliu įsitikinimu žmogumi reikia būti visur ir visada.  4u.gif

Mano giliu isitikinimu negalima buti rokia pasileidusia moterimi gyvenime kaip tu 4u.gif

Ir ka mums dabar daryti?
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 28, 12:37)
Mano giliu įsitikinimu žmogumi reikia būti visur ir visada.  4u.gif

4u.gif wub.gif
Atsakyti