QUOTE(Monteverte @ 2022 11 28, 19:22)
kadangi paštininkė pagarsėjusi faktų iškraipytoja, tai net nuėjau peržiūrėjau Burbės laiką forume
šeštadienį Burbė nerašė 6 val. iš eilės. Ką mažai laiko baliukui kavinėje? Gi nebūtinai kavinė už 9 jūrų ir 9 mylių

šeštadienį Burbė nerašė 6 val. iš eilės. Ką mažai laiko baliukui kavinėje? Gi nebūtinai kavinė už 9 jūrų ir 9 mylių
Tai su ja seniai aisku, pavydas ja drasko per visus galus, ir rasineja nesamones

Nezinau gal jos cia jei paraso kelias zinutes per diena, daugiau nieko nuveikti nebesugeba

Ale taip prisikainti prie zmoniu, pamenu kaip ji prie mano darbo mokytoja prisikabino irgi "isryskino", ka nedirbau

man asmeniskai dzin kaip svente ar nesvente Burba gimtadienio, bet is jos zinuciu as nesupratau, kad ten bus kazkoks baisulinis balius, parase kazka is maistu , sako, kad nereiktu daug kninstis virtuveje atvaziuos kazkas i namsu, paskui eisim i kavine dar keli skartu ir viskas, nu ir koks kam skirtumas, kiek su kuo kaip kas ten svencia, dieve dieve jau as smalsi, pati sakiau, nu bet buti tokiom ciekaunom bobom, nu jeibogu, kaip davatkos gyvenimo nemaciusios ciekavijasi del kiekvieno sudo

kas svarbiausia pati pastinike prisikabino pirma su tuo gimtadieniu, paskui pati kaltina, kodle burba cia apie ji rase

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 28, 19:25)
Tai vyras vis tik neapmokėjo...
Na ja, na ja...
Stenkis, kad iki 60 savo jubiliejų pati apmokėtum, turtuole emigrante
Na ja, na ja...
Stenkis, kad iki 60 savo jubiliejų pati apmokėtum, turtuole emigrante

O kam del to stengtis, kai TURI VYRA?

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 28, 19:51)
Neateisiu. Neįdomi esi nei kaip žmogus, nei tavo aplinka man įdomi, o juolab - tavo piniginė. Priskretai jau pora metų, tai vis bandau numest kaip šlapią lapą nuo bato...
Patarimas: nesikabink prie to, kas ne tavo dantukams - daugiau energijos liks
Patarimas: nesikabink prie to, kas ne tavo dantukams - daugiau energijos liks

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 28, 20:01)
Juozukas demaskavo eglutę ir jos kainą
visgi dizainerio akis įžvelgia, nepasislėpsi nuo jo

tai cia nei dizainieriu nereikia buti, kad matyti tokia afera...