Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 30, 23:10)
Neskaitai saves kvaila?  biggrin.gif

Analizuoju kvailą tave: įdomu iki kiek tempsi?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 30, 23:06)
tu ne per daug forumuose įsijauti? gal realybėje norėtumei ką nors gero padaryti vietoje čia komandavojus? biggrin.gif

o kodėl taip susirūpinai, SM non stop sėdėdama?

Jei rimtai, tai įsijaučiu tik į tai, kas man naudinga, ką galiu panaudot ne tik forumUOse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 01, 00:13)

Nepyk, bet ne ant to srkliuko bandai užšokti biggrin.gif Nebusi kaip as niekadq. Analizes subtilybiu tau neikasti, nes tu archyvariusas, tu tik kolekcionuoji svetimas mintis ju neanalizuodama.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 01, 00:15)
Papildyta:

o kodėl taip susirūpinai, SM non stop sėdėdama?

Jei rimtai, tai įsijaučiu tik į tai, kas man naudinga, ką galiu panaudot ne tik forumUOse mirksiukas.gif

Prasyciau man sumoketi autoriniu twisiu pinigus, kad naudoji burbancios posakius
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 30, 23:17)
Nepyk, bet ne ant to srkliuko bandai užšokti  biggrin.gif  Nebusi kaip as niekadq.  Analizes subtilybiu tau neikasti, nes tu archyvariusas, tu tik kolekcionuoji  svetimas mintis ju neanalizuodama.

Aš nešokinėju, aš tiesiog esu. O tu vis mane bandai paneigt. Analizės (beje, kokios?) subtilybėmis biggrin.gif Ale kaip neišeina, tai neišeina. Ir neišeis, Burbe unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 lapkričio 2022 - 23:23
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 01, 00:19)
Aš nešokinėju, aš tiesiog esu. O tu vis mane bandai paneigt. Analizės (beje, kokios?) subtilybėmis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne, nesi, tu tik bandai buti. Jei visada butum buvusi panasi I burbancia, tai kita kalba butu, o dabar... taves gi niekas neatsimena is senosios gvardijos laiku, nes buvai blanki ir be skonio.
Man negaila ' pamegdziok burbancia, bet tik prasau kokybiskai tai daryk, o ne belenkaip, kaip dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 30, 23:23)
Ne, nesi, tu tik bandai buti. Jei visada  butum buvusi panasi I burbancia, tai kita kalba butu, o dabar...  taves gi niekas neatsimena is senosios gvardijos laiku, nes buvai blanki ir be skonio.
Man negaila ' pamegdziok burbancia, bet tik prasau kokybiskai tai daryk, o ne belenkaip, kaip dabar  biggrin.gif

Eik vandens išgert ir miegot, Burbe. Nes nu jau visai...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 01, 00:19)
Ale kaip neišeina, tai neišeina. Ir neišeis, Burbe unsure.gif

Aisku, kad neiseis tau buti manimi biggrin.gif . Tu to dar nesupratai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 01, 00:24)
Eik vandens išgert ir miegot, Burbe. Nes nu jau visai...

Tiktai sitaip gali analizuoti mano postus ir tiktqi sitaip sausai atsakyti? Tu? Archyvariusas? Ns gerai, leidziu atsakyri svetimomis mintimis, bet noriu, kad jas butu idomu skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 30, 23:06)
tu ne per daug forumuose įsijauti?

Gal ir perdaug: primink, o koks tavo reikalas?

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 30, 23:28)
Aisku, kad neiseis tau buti manimi  biggrin.gif . Tu to dar nesupratai?  biggrin.gif
Papildyta:

Tiktai sitaip gali analizuoti mano postus ir tiktqi sitaip sausai atsakyti? Tu? Archyvariusas? Ns gerai, leidziu atsakyri svetimomis mintimis, bet noriu, kad jas butu idomu skaityti.

Na gerai, pacituok savo postą, vertą analizės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 lapkričio 2022 - 23:30
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 01, 00:29)

Na gerai, pacituok savo postą, vertą analizės ax.gif

Kam tau citavimas reikalingas? Tu kiekvieno posto analize gali gliaudenti, kaip vobierė riešutus.... Jei tai tavo arkliukas, tu tai daryrum automatiskai, nereiktu jokiu antriniu ar tretiniu citavimu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 30, 23:33)
Kam tau citavimas reikalingas?  Tu kiekvieno posto analize gali gliaudenti, kaip vobierė riešutus.... Jei tai tavo arkliukas, tu tai daryrum automatiskai, nereiktu jokiu antriniu ar tretiniu citavimu

NE, nes ne kiekvienas postas to vertas. Tu, pavyzdžiui, neparašei nei vieno posto SM, kuris būtų vertas mano analizės. Pasistenk labiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 01, 00:36)
NE, nes ne kiekvienas postas to vertas. Tu, pavyzdžiui, neparašei nei vieno posto SM, kuris būtų vertas mano analizės. Pasistenk labiau mirksiukas.gif

Analizuotojas neskirsto minciu I svarbias ir ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 lapkričio 2022 - 23:42
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 30, 23:38)
Analizuotojas neskirsto minciu I svarbias ir ne.

Dar ir kaip skirsto, kitaip neapsidirbų biggrin.gif

Burbe, iš kokios šachtos čia rašai - gėda skaityt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 lapkričio 2022 - 23:45
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 01, 00:44)
Dar ir kaip skirsto, kitaip neapsidirbų biggrin.gif

Burbe, iš kokios šachtos čia rašai - gėda skaityt...

Tau sunku analizuoti, tu nemoki to daryti, del to tu ir esi tik archivariusas mamkose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 lapkričio 2022 - 23:49